Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

«ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΑΤΑΚΤΩΝ» ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ή ΦΟΥΣΚΩΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ… «ΑΥΓΗΣ»…!!!

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ  ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ( ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΙΓΑΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ…ΕΞΟΥΣΙΑΣ…!!!

«Απίστευτο βραχυκύκλωμα και κατέβασμα του γενικού διακόπτη»…
Ταράκουλο πολιτικό για την ελεεινή, άθλια και συμπλεγματική Τσιπροκυβέρνηση  της απάτης και εξαθλίωσης  του λαού μας, πού ορατά πλέον εγκυμονεί και ανυπολόγιστους  Εθνικούς κινδύνους, η δημοσκόπηση πού δημοσίευσε χθες η κομματική της εφημερίδα ΑΥΓΗ.
Ας έχουν δικά τους ΜΜΕ, ας έχουν δικό τους κομματικό κράτος , ας έχουν την διοίκηση της Δικαιοσύνης δική τους, ΔΕΝ έχουν δικό τους τον Ελληνικό λαό, ο οποίος 1 μόλις χρόνο  μετά τις εκλογές, αποκρουστικά πλέον αποστρέφεται τον Τσίπρα,

και την Κυβερνητική του λεχριτικομπανία.
********
 Δημοσκόπηση της Public Issue για την εφημερίδα «Αυγή» δείχνει μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ: 
********
Το 36% κρίνει ότι μία κυβέρνηση ΝΔ θα ήταν η καταλληλότερη για τη χώρα, ενώ μόλις το 14% απάντησε στην ίδια ερώτηση ότι είναι καταλληλότερο το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
********
Η ΝΔ επικρατεί με 19 μονάδες και όσον αφορά τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κερδίζει το 42% των πολιτών, ενώ μόλις το 23% υποστηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.
********
Εννιά στους δέκα δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της κυβέρνησης ενώ το 85% των πολιτών απαντά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.
********
Επίσης η πλειοψηφία των ψηφοφόρων, σε ποσοστό 51%, εκτιμά πλέον ότι μάλλον χρειάζεται προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, ενώ το 46% απαντά ότι μάλλον δεν χρειάζεται.
********
Βέβαια στο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου είναι γνωστό, --αφού οί ίδιοι  της παραγγέλνουν--, ότι οι δημοσκοπήσεις πού τρέχουν  καθημερινά δείχνουν ότι η πραγματική εκλογική δύναμη του Τσίπρα είναι 12% και όλοι στοιχηματίζουν ότι τα Χριστούγεννα θα τον βρούν με μονοψήφιο νούμερο και οι εκλογές στο προσφιλές του 4% από όπου και ξεκίνησε.
********
Το μεγάλο ζήτημα και άγχος για αυτούς είναι το πώς θα… αποδράσουν…!!!
********
Ο Τσίπρας εκτός από το ελικόπτερο έχει και την εναλλακτική με το φουσκωτό του Πολλάκη, με το οποίον πέρυσι μαζί κάνανε και βόλτες στο Αιγαίο.
********
Και μη νομίζετε ότι θα διωχθούν μόνο από μία Κεντροδεξιά Κυβέρνηση πού θα επακολουθήσει.
********
Η ΜΕΓΆΛΗ  δίωξη θα προέλθει από ίδιους τους «συντρόφους» του Συριζα, πού ήδη προετοιμάζονται να αποδώσουν ευθύνες σε Τσίπρα και ΣΙΑ για το γκρέμισμα και τόν οριστικό διασυρμό της αριστερής ιδεολογίας, από την διακυβερνησή του.
********
Άλλωστε στην αριστερά είναι έθιμο και νόμος  η αποκαθήλωση και διαπόμπευση ηγετικών της στελεχών  π.χ…Ζαχαριάδης…!!!
********
Μη νομίζετε ότι η δημοσκόπηση της ΑΥΓΗΣ δεν είναι απόλυτα συνυφασμένη με αυτή τη λογική, εξ’ ού και οί αποστάσεις πού παίρνει από τώρα…
********
Το ΜΕΓΑ θέμα όμως εκτός από την οικονομική εξαθλίωση είναι τα Εθνικά σύνορα Αιγαίο και Βορειοδυτικά αφού οι «γειτονές» μας Τούρκοι και Αλβανοί μάθανε ότι πρωτοστατούμε επί Τσίπρα σε gay γιορτές, (λόγω του διαχρονικού δικαιώματος της αριστεράς να διαθέτεις το σώμα σου όπως θέλεις) και πλακώσανε να μας τα…πάρουνε…!!!
********
Σε μία τέτοια εξέλιξη θα είχαμε ανεπανόρθωτη… ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…!!!
********
Ας ακούσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πού ζητάει εκλογές, για να φύγει με ένα νόμιμο τουλάχιστον τρόπο.
********
Και ο καταζητούμενος Εσκομπάρ  δεν άκουσε τη Κυβέρνηση της Κολομβίας πού του διέθετε ιδιωτικές φυλακές  και περνούσε ζάχαρι, δραπέτευε και τελικά βρέθηκε νεκρός… 
                    -----------------

5 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά όταν ο ίδιος ο Τσίπρας λέει ότι "δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα" κορόϊδο είναι ο Ερντογάν να μην το επαναλάβει.;
    Τώρα αν είναι προδότης ή ηλίθιος όπως τον είπε ο Σόϊμπλε το ίδιο καταστροφικό αποτέλεσμα φέρνει γιά τη Πατρίδα.
    Τώρα άν στην απολογία του ο Τσίπρας, αντί του προδότης προτιμήσει το ηλίθιος γιά να έχει το ελαφρυντικό στη ποινή, είναι δικό του θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ "ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΞΑΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΧΡΙΤΟΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φουκαραδες της ΝΔ χορταστε δημοσκοπησεις γιατι στις εκλογες θα μεινετε με τον Κουλη
    Θα την πατησετε οπως το Σεπτεμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. {{ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ }}}
    *****************************-**
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΚΑΣΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ Η ΨΗΦΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !
    ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!
    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ε ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ! ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΣΜΕΝΟΙ,365.000 ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΡΙΑ ΕΚ ΑΝΕΡΓΟΙ 45.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ !Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΗ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΟ ΔΙΧΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΔΙΧΩΣ ΙΣΤΟΡΙΑΔΙΧΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙ!
    {{ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΨΕΤΑΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΜΑ!}
    ********************************
    ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΑΣΙΣΤΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ !ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΗ ΚΑΠΟΥ!!
    ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΗ ΚΑΙ Η ΝΔ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΕΥΡ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ !!
    ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΟΚΑΡΑΝΙΚΑΣ -ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΗΝ "ΔΙΑΦΘΟΡΑ"
    ΕΝΑ ΝΑ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΟΣΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ !!
    ΣΥΧΑΡΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ' ΕΙΔΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΕΛΑΓΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΕ ΦΟΥΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε "κακόμοιρε και φουκαρά" των 7:55, τόσο πολύ σε πονάνε οι δημοσκοπήσεις, πού ξεχνάς να μας ενημερώσεις σε ποιό "άκρο" ανήκεις και γιά λογαριασμό ποιού "άκρου" πονάς και υποφέρεις.
    Γιατί ντρέπεσαι ρε "φουκαρά" να πείς γιά λογαριασμό τίνος κόμματος σε πονάει αγιάτρευτα ο Κυριάκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή