Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Ο «ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ» Ν.ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ και ΜΕ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΗ» (ΟFF SHORE) ΤΗΣ… ΑΥΓΗΣ…!!!

Η «ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΗ» ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ «ΕΚΔΟΧΗ» ΑΚΟΜΗ και ΑΠΟ ΤΗΝ ΟFF... SHORE…!!!

Επικοινωνιακό ρεντίκολο η Τσιπροκυβέρνηση και το Κυβερνητικό της λεχριταριό, αφού αν και μεταχειρίστηκαν όλα τα αριστερά «τερτίπια» και πρωτοβουλίες πού πήραν να αλλάξουν την πολιτική ατζέντα από την αιματοβαμμένη οικονομική οικονομική  τουςπολιτική- προκειμένου να διασωθούν-, απέτυχαν παταγωδώς.
Έχασαν τη μάχη να επιβάλουν στις προσεχείς εκλογές την αναλογική με την προοπτική να εξασφαλίσουν Τσίπρας κ.τ.λ. τη πολυπόθητη-απαραίτητη  μετεκλογική «ασυλία».
 Έχασαν το πόλεμο να διώξουν τον Στουρνάρα από την Τ.τ.Ε. και συνάμα να μετατρέψουν την Τράπεζα Αττικής σε SYRIZA BANK, για να χρηματοδοτείται ο ξεβράκωτος Καλογρίτσας και εν συνεχεία να παίρνει δάνεια και εγγυητικές για κατ΄ανάθεση συμμετοχή στα δημόσια έργα…
********
Αυτός και αν είναι ο ορισμός της…διαπλοκής…!!!
******** 
Όσον δε αφορά την Συνταγματική αναθεώρηση «έμειναν με τον Κιμούλη στο χέρι»…
********
Επακολόυθησε το στραπάτσο με τις τηλεοπτικές άδειες όπου τους «άδειασε» το ΣτΕ και τα αυταπατημένα ορφανά του Στάλιν, μετά την περιπετειώδη «όνειρωξή» τους έπεσαν απότομα από το κρεβάτι και έσπασαν τα μούτρα τους…
******** 
Και τώρα έρχεται η αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου για το «περίεργο» ταξίδι Ν.Παππά στη Βενεζουέλα ομού με τον εκ Κύπρου δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου τον επονομαζόμενο και «Mister Offshore», όπου το μακρύ χέρι του Τσίπρα το δικαιολόγησε ως εξής:
********
«Πήγαμε για να διαπραγματευτούμε από τα Κρατικά σουπερ μαρκετ της Βενεζουέλας αγορά γεωργικών προϊόντων».
********
«Δόθηκε» μόνος του ο Παππάς, τέτοια βλακώδη απάντηση δεν θα την έδινε ούτε ο τελευταίος τσιλιαδόρος των «παππατζήδων» της… Ομόνοιας…!!!
********
Ανέκαθεν η Βενεζουέλα δεν είχε γεωργική παραγωγή και μόλις το 3% συνεισφέρει στο ΑΕΠ της.
********
Δεν έχουν ούτε οι ίδιοι να φάνε γεωργικά προϊόντα και προμηθεύονται από εισαγωγές, πού τα τα βρούν για να τα εξάγουν και σε άλλους ;;;
********
Πιάστηκε με τη γίδα στον, ώμο έστω και αν την είχε κρυμμένη στο… ταγάρι του…!!! 
********
Μήπως είχαν πάει για να διακριβώσουν εάν θα τους έδινε ο Τσάβες ή ο Μαδούρο πετρέλαιο ή ότι άλλο ήταν για πέταμα όταν θα μας έβγαζαν εκτός ευρώ και θα μέναμε με τη δραχμή στο χέρι;;;
********
Άστε, πού τον κάρφωσε  αυτοστιγμί  ο ίδιοςο Αρτέμης Αρτεμίου στο τουϊτερ γράφοντας:
********
«Σιγά μη πήγαμε να αγοράσουμε αγγούρια και φασόλια»…!!!
******** 
Πόσες φορές έχει γραφτεί ότι έβλεπαν τα αυταπατημένα ορφανά του Στάλιν και θαυμαστές των Τσάβες-Μαδούρο βοήθεια από την Βενεζουέλα.;;;
********
Για να θυμηθούμε τώρα τι είπε ο Τσίπρας στη Βουλή απαντώντας στον Κ.Μητσοτάκη για την Κυπριακή εταιρία που συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΥΓΗΣ. 
 ********
 «Αναφερθήκατε, στην εφημερίδα «Αυγή» και είπατε: 
Να, όπως και εμείς έχουμε off shore, και εσείς έχετε of fshore.
Και εμείς έχουμε τον Παπασταύρου, που τον ψάχνουν για κάποια φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων, αλλά έχετε και εσείς, ρε παιδιά
Αφού όταν αυξήσατε το μετοχικό κεφάλαιο, μπήκε μια εταιρεία offshore από την Κύπρο. 
Πήρε 2,93% του μετοχικού κεφαλαίου της «Αυγής» η «Atlas Cyprus International Trust».
Κάποιοι Βουλευτές, μάλιστα, από τη Ν. Δ. έκαναν -και όφειλαν- εξονυχιστικό έλεγχο στην Κύπρο και δεν τη βρήκαν. 
Έψαξαν και αλλού και πάλι δεν τη βρήκαν γιατί δεν υφίσταται, κ.Μητσοτάκην off shore εταιρεία. 
Υπάρχει μία νομιμότατη εταιρεία (λες και οι off shore δεν είναι νόμιμες) με έδρα την Κύπρο και ανήκει μαζί με άλλες εταιρείες σε ένα γκρουπ εταιρειών με τον γενικό τίτλο «καταπιστευματική». 
Μπορείτε να ψάξετε εκεί και να βρείτε όλα της τα στοιχεία. 
Άνθρακας και αυτός ο θησαυρός!»
********
Το είπε, το ομολόγησε ο «αυταπατημένος κυβερνήτης» της Πατρίδας μας, σκεφτείτε τι λέει και ομολογεί –στη διάρκεια των σκληρών διαπραγματεύσων-- με τους Ευρωπαίους δανειστές, δεν είναι  off shore, είναι… «καταπιστευματική…!!!
********
Λες και η «καταπιστευματική» δεν είναι η καλύτερη εκδοχή ή το άλλοθι της… off shore…!!!
-----------------------------
Μία μικρή γεύση—απόλαυση--…
******
ΟΙ πανέξυπνοι Κύπριοι το 1992 θέσπισαν το Διεθνές Καταπιστευματικό Δίκαιο και  το 2012 το ολοκλήρωσαν και το εφαρμόζουν και έτσι ξεπερνούν τις διαβόητες Off shore.
******** 
Οι καταπιστευματικές εταιρείες στην Κύπρο δεν φορολογούνται όυτε υπόκεινται σε έλεγχο συναλλάγματος, έχουν δε πλεονεκτήματα πολύ καλύτερα από τις... Off shore...!!!
********
Σημειώνουμε ότι ο δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου ειδικός σε «καταπιστευματικές» και γνωστός ως «Mr Off shore» στις 10-10-2016 συνελήφθη από τον ΕλευθεροTύπο να εξέρχεται από το Μαξίμου, δηλ. όταν μετά από λίγες ώρες στη Βουλή ο Τσίπρας έδινε την απάντηση-ομολογία ότι η ΑΥΓΗ δεν έχει νόμιμη Off shore, αλλά νόμιμη…καταπιστευματική…!!!
********
Η ιστορία θα έχει συνέχεια, με σπαρταριστικά και σπαραξικάδρια επεισόδια διότι σύμφωνα με πληροφορίες ένας Υπουργός Οικονομικών της Βενεζουέλας  αυτομόλησε από τον Μαδούρο και προσχώρησε στην αντιπολίτευση.
********
Νίκο, --όχι ο Χατζηνικολάου καλέ—«όποιος χρησιμοποιεί νόμους μαφίας θα πρέπει και να τους αποδέχεται», όπως είπε  και η Ζωή…
              ----------------------- 

4 σχόλια:

  1. Τέλος ο Συριζα, 42% ΝΔ 18% ΣΥΡΙΖΑ το θέμα είναι αν θα φύγουν με κλωτσιές ή με γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Tσιπρας θα καταντήσει χειρότερος από τον Γιωργάκη. και αν τον Γιωργάκη τον έσωσε το κόμμα του πού ήταν στη κυβέρνηση με την ΝΔ, τον Τσίπρα ποιός θα τον διασώσει; Ούτε η ΑΥΓΗ δεν είναι μαζί του και οι αριστεροί είναι γνωστό ότι μετά από ήττες...αυτοδιαλύονται, αυτορουφιανεύνται και καταλήγουν στη φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ !!
    Η ΕΛΛΛΑΔΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΔΙΕΘΝΟΣ!!
    ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΞΕΒΡΑΚΟΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΣΥΡΗ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!! ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΠΑΠΑΔΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗ!! Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υ Γ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΕΚΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή