Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΑΡΗ» ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ MAXHTIKA (F-35 STEΑLTH) ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΤΩΡΑ, ΓΟΝΑΤΙΣΤΑ «ΑΟΡΑΤΗ» ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ…ΧΡΕΟΣ…!!!

ΤΙ ΣΟΪ ΒΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ  ΑΟΡΙΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ και ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ…ΑΦΑΝΙΣΜΟ…;;;

Μόνο ένας βόθρος αριστερών κοπράνων μπορεί να καλοχωνέψει  όλα τα κωλοτουμπιαστά μαρξιστικά ιδεολογήματα της λεχριτοκυβέρνησης Τσίπρα όπου από το  «go home», κ. Κλίντον, go home κ. Μέρκελ, τώρα  επενδύει και προσδοκά σε στήριξη έστω και  αόριστης δήλωσης περί ελάφρυνσης του χρέους, από ένα απερχόμενο και αποτυχημένο Πρόεδρο των ΗΠΑ, πού ανεπίτρεπτα αναμείχθηκε υπέρ της Κλίντον στις εκλογές,  και ο λόγος του βέβαια απέτυχε παταγωδώς και οικτρά...!!!

Προσέξτε όμως τι λέει σε συνεντευξή του στην κυριακάτικη «Κ».
********
1.*-- «Πρέπει  να υπάρξει ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους»…
Εδώ είναι το «καρότο» τύπου Γαβρίλου και Μανωλιού από τη Κρήτη, πού τρώγοντας ολόκληρο το καρότο από την οπίσθια γνάθο ανέκραξε το περίφημο:
«Πονάνε ορέ οι…άντρες»…;;;
********
2.*-- «Έχουν γίνει «σκληρές» μεταρρυθμίσεις όμως χρειάζονται… περισσότερες για να γίνει πιο ανταγωνιστική η Ελληνική οικονομία»…!!!
 Εδώ αν οι «περισσότερες» δεν είναι 4ο μνημόνιο θα είναι τόσο αβάσταχτα και σκληρά τα νέα μέτρα που το καρότο, ούτε ο Γαβρίλος θα το απολαύσει, αλλά ούτε και ο πάτος του βαρύγδουπου «άντρα», του Μανωλιού από τη Κρήτη, θα το αντέξει…!!!
******** 
Αλλά πέραν αυτών υπάρχει ένα ερώτημα πού διαχέεται στη κοινή λογική:
********
Πώς ένας Πρόεδρος πού απέρχεται μπορεί να μας βοηθήσει και τι «πέραση» έχει ο λόγος του στη νέα Κυβέρνηση των ΗΠΑ, όταν μάλιστα ό ίδιος έκανε τα πάντα –ως μη όφειλε—να στηρίξει Κλίντον και να ανταλλάξει βαρύτατους χαρακτηρισμούς με τον νικητή…;;;
********
Και το σπουδαιότερο:
********
Πρό μιάς εβδομάδος μόλις ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία παραλαβής 6-8 μαχητικών αεροσκαφών με την Τουρκία έως το 2018 τύπου «F-35 STEALTH» αόρατων από τις Ελληνικές Δυνάμεις, με συνέπεια να μη μπορούμε ούτε καν να προλάβουμε αντιδράσουμε, σε οποιαδήποτε επιδρομή τους.
********
Δηλ. η Κυβέρνηση Ομπάμα δίνει τη δυνατότητα στην Τουρκία να μας εξαφανίσει από το χάρτη και να ακυρώσει τον γνωστό «συσχετισμό δυνάμεων» 7 προς 10 πού ισχύει για το Αιγαίο από το 1950  και καταλύεται επί ημερών  Ομπάμα και…Τσίπρα…!!!
********
Πάμε..καλά…;;;
********
Τι επικοινωνιακά παιχνίδια αποκοίμισης και αποβλάκωσης του Ελληνικού λαού είναι αυτά από εκείνους πού συστηματικά και μεθοδικά τα…απεργάζονται…;;;
********
 Αν αυτό το σκηνικό Εθνικής συμφοράς δεν είναι προμελετημένο και προσυμφωνημένο, μπορεί να μας διαφωτίσει κανείς…;;;
                ----------------------

5 σχόλια:

  1. Καλά, δέκα χρόνια ήταν Πρόεδρος ο Ομπάμα και δεν μας έσωσε, τώρα φεύγοντας θα μας σώσει;
    Ποιά νούμερα πιστεύουν τέτοιες ιστορίες γιά...μαύρους;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν φάει ο Ομπάμα τις γαρίδες με την συναγρίδα θα αποχαιρετήσει λέγοντας. "Καληνύχτα κ. Τσίπρα βαθύ ύπνο και όνειρα γλυκά, στο επόμενο δείπνο θα φάμε βρούβες και γλάρο με φύκια σκορδαλιά"...!
    Άντε γειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΕΞΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗΣ ΧΩΡΑΣ !
    ΑΛΕΞΗ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΙ ΥΠΕΡ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ !!
    ΕΙΠΑ ΗΓΕΤΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΑΘΗ Ο"ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ"
    ΑΛΕΞΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ !
    ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΧΘΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΑΖΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ !
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!!
    ΑΛΕΞΗ ΜΗΝ ΡΙΧΝΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!
    ΧΕΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΞΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ
    ** ΑΛΕΞΗ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΗ ΚΑΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ !
    ΟΜΠΑΜΑ ΑΛΕΞΗ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε τομαρι συμφωνης οτι με λιτοτητα του ομπαμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας, κυρίες και κύριοι,
    Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσουμε μια ευκαιρία στο τέλος του το έτος στην ομορφιά και τη χαρά. Μήπως ανησυχείτε για τις διακοπές στο τέλος του έτους, θέλετε να περάσετε μια αξέχαστη και αξέχαστα Χριστούγεννα. Σας δίνω την ευκαιρία για γρήγορη και αξιόπιστη δανείου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μην διστάσετε, μια ενιαία διεύθυνση να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες.
    E-mail: wilson.josue1947@gmail.com
    Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή