Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ και ΜΕ «ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ» ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΝΑ και ΔΟΛΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ… ΣΑΜΑΡΑ…!!!

«ΑΛΕΞΗ, ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΣΕ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΟΥ και ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΑ…ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ»…!!!

Όλα σε αυτή τη ζωή «πληρώνονται»…!!!
«Θεία τιμωρία» για τον Τσίπρα είχε προαναγγείλει με επιστολή του ο π. Υπουργός του επί της Δημοσίας Τάξεως  Γ.Πανούσης ήδη από τις 9/12 του τρέχοντος έτους, στέλνοντάς του «σήμα κινδύνου» να φύγει μόνος του να (αυτοθυσιαστεί) «πριν τον στήσουν στον τοίχο οι αυταπάτες του και πριν τον …πυροβολήσουν πισώπλατα οι σύντροφοί του»…!!!

Με το όνειδος της δικής του ομολογίας όταν στην Βουλή των Ελλήνων για να δικαιολογηθεί στον Κ. Μητσοτάκη ότι δεν είπε ψέματα υποσχόμενος τα πάντα στους πάντες για να καταλάβει την εξουσία είπε στη βλακεία του, το εξής αμίμητο:
********
«κ. Μητσοτάκη δεν είπα ψέματα…αύταπάτες είχα…!!!
********
Χωρίς φυσικά να κατανοεί και στοιχειωδώς να αντιλαμβάνεται ότι αυτοξευτιλίζεται ομολογώντας δημόσια την ανίατη παθησή του…
********
Διότι το ψέμα μπορεί να είναι ένα «κρούσμα» και να αποφασίσεις να το τελειώσεις.
********
Την αυταπάτη ποτέ, διότι είναι ανεξέλεγκτο και ανίατο παθολογικό στοιχείο με αποτέλεσμα να μη μπορείς να την τελειώσεις διότι αυτή αποφασίζει για…σένα…!!!
********
Ένα τέτοιο Πρωθυπουργό έχουμε και μας κυβερνάει, αφού με ένα νόμο και ένα άρθρο  θα καταργούσε το μνημόνιο, αφού ο ίδιος  μαζί  με τον Πολάκη και όλους τους «Μανωλιούς» της Κρήτης (πονάνε ορέ τα..παληκάρια.;;;), θα έπαιζαν ζουρνά και οι αγορές θα χορεύανε πεντοζάλη, αφού η Μέρκελ θα υπέγραφε όλες τις Τσιπρέϊκες Βαρουφακίες και θα ήταν μέρα μεσημέρι, θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, ο μικρότερος μισθός θα ήταν 751 ευρώ και τόσα άλλα τερπνά και «αριστεροονειρώξιδα»  ων ούκ έστιν αριθμός.
********
Αυτόν πίστεψε και εμπιστεύτηκε με τη «πολιτική σοφία του» ο «αλάνθαστος» λαός μας και έριξε τον Σαμαρά (το πλέον επιτυχημένο Πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης) με την ευκαιρία της εκλογής του Πάκη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας.
********
Και τώρα πληρώνει με οικονομικό αίμα τα επίχειρα εκείνης της πολιτικής του απόφασης και ο Θεός να μας φυλάξει αν δεν το πληρώσουμε και…Εθνικά…!!!
********
Είναι συγκλονιστικά όσα είχε γράψει Γάλλος δημοσιογράφος και σήμερα 2 χρόνια μετά γράφει και το «Βήμα» http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=852467   για μυστική επαφή του κ. Σόιμπλε με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ Πόουλ Τόμσεν.
********
«Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών είχε εδραία πεποίθηση ότι οποιαδήποτε διευκόλυνση προς τον κ. Σαμαρά θα κατέληγε όπλο και εργαλείο στα χέρια του κ. Τσίπρα και δεν το… ήθελε»…!!!
 «Ο Σόιμπλε και η Μέρκελ υμνούσαν τον Σαμαρά για το έργο του. 
Ο Σόιμπλε όμως ήθελε να φέρει τον Τσίπρα, να υπογράψει…νέο Μνημόνιο…!!! 
Ο Σαμαράς δεν επρόκειτο να το υπογράψει. 
Αλλωστε δεν το είχε ανάγκη. Η χώρα έβγαινε τότε από τα Μνημόνια».
********
Θυμηθείτε ότι όταν έκλεινε ο Σαμαράς την αξιολόγηση εκτός του ότι θα τέλειωνε το μνημόνιο τέλος Φεβρουαρίου θα έπαιρνε ο Σαμαράς και 7,5 δις ευρώ.
********
Η Ελλάδα θα έμπαινε σε τροχιά ανάπτυξης και οι ονειρώξεις Τσίπρα για εξουσία θα εξαντλούντο σε ατέρμονες αριστερίστικες συζητήσεις, διαιρέσεις, αμφισβητήσεις  και αλληλομαχαιρώματα, όπως ακριβώς μετά τη συμφωνία της  Βάρκιζας.
******** 
Ο Γάλλος δημοσιογράφος πιο παραστατικός για τη μυστική συνάντηση Σόϊμπλε—Τόμσεν περιγράφει:
********
«Ναι θέλω να βοηθήσω τον Αντώνη και τον λαό του γιατί κάνανε θυσίες και πιάσανε τόπο, όμως ο Αντώνης δεν θα βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τις εκλογές θα τις χάσει. 
Αν Βοθήσω τον Αντώνη τη βοήθεια θα τη πάρει προίκα ο Τσίπρας και με τα δικά μου λεφτά και την Ελλάδα εκτός μνημονίου θα μου κουνάει το δάκτυλο.
Εγώ αυτό το τσογλάνι θα το φέρω τετ΄α τετ μπροστά μου θα διαπραγματευτεί από μηδενική βάση και θα του φορτώσω 3ο μνημόνιο για να καταπιεί τη γλώσσα του άπαξ διά παντός», όπερ και…εγένετο…!!!
********
Ακόμη και σήμερα πού θέλησε μονομερώς να δώσει το Χριστουγεννιάτικο φιλοδώρημα στους συνταξιούχους τον υποχρεώνουν τώρα σε ατιμωτική «δήλωση μετάνοιας» και «συμμόρφωσης» ότι δεν θα το ξανακάνει και μάλιστα θα ενεργοποιηθεί ο «κόφτης» σε όσους πήραν το φιλοδώρημα αν πέσει έξω –πού θα πέσει—ο προυπολογισμός…
********
Το χειρότερο κανείς στο Εξωτερικό δεν λαμβάνει στα σοβαρά το «λιμό», κομπλεξικό  και μειονεκτικό ανθρωπάκι πού μας κυβερνάει.
********
Στο πρόσωπό του όμως τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός πού παρά το «αλάνθαστο» πολιτικό του ένστικτο και την «σοφία» του δε κατάλαβε ότι ένας δεξιός ηγέτης της Ευρώπης δε κάνει πολιτικά και οικονομικά δώρα ούτε δίνει προίκες  σε αριστερό και αντιστρόφως.
********
Τώρα, αν ο Τσίπρας  «αυτοθυσιαστεί» και φύγει μόνος του πρίν τον στήσουν στο τοίχο οι αυταπάτες του και πριν τον πυροβολήσουν πισώπλατα τα συντρόφια του όπως λέει και ο π. «σύντροφός» Υπουργός και καθηγητής κ. Πανούσης, είναι δικό του θέμα, άλλωστε οι αριστεροί από αλληλοσκοτωμούς και αλληλομαχαιρώματα έχουν προϊστορία, όπως και «ενδόξως» υπογράφουν αβέρτα δηλώσεις μετανοίας μετά «εκδόσεως» προσφιλών θηλυκών προσώπων  για να…αποφυλακισθούν…!!!
********
Το «έκαναν» για θέμα πολιτικής…τιμής και αντίστασης…!!!
********
Το ότι η ιστορία τουλάχιστον θα τον «κρεμάσει ανάποδα» για την δόλια ανατροπή της Κυβέρνησης Σαμαρά είναι βέβαιον, ότι θα υπάρξουν ποινικές ευθύνες για την σημερινή μας κατάντια από τη επαναλαμβανόμενη καταστροφική πολιτική του και τους Εθνικούς κινδύνους πού εγκυμονεί, εξαρτάται από την αυτοδυναμία της ΝΔ.
             -------------------

7 σχόλια:

  1. "Σάβανο" γιά τον Τσίπρα θα είναι ο Παππάς
    και η γελοία Σοβιετική προπαγάνδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "σαβανο" για Εσας... θα ειναι ο Κουλης αντιστοιχως. Εννοια σας,για ολους εχουν...

      Διαγραφή
  2. *** ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ"ΚΟΛΟΟΥΖΟ"****
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙΝΕ ΛΕΙΛΑΤΟΥΝ ΔΗΛΗΤΡΙΑΖΟΥΝ!!
    "ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ"ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ ΚΑΜΙΝΗΣ ΜΟΝΟ!
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΔΗΝΑΜΙΑ Ν Δ !!
    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ !!
    ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ "ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ"ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙΟΙ!!
    ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !
    ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ!!
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΑΛΕΞΗ!
    ** ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ**
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣΛΑΘΟΣ ΘΕΣΕΙΣ !!
    ΑΔΩΝΙ"ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ"ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ!!
    ** ΚΑΛΑΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ*****
    ********* ΤΟΜΑΡΙ******

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πατριωτης... που ψηφιζει Τζαμι,ε?...... Κοιτα να δεις... α,ρε σκυβαλα,ακλαυτοι θα πατε ολοι σας....

      Διαγραφή
    2. η δεξια τι εχει δλδ?.... να φωτογραφιζετε ο Κουλης με "προσφυγοπολυα" οπως ο Τσιπρας... α,ρε λοβοτομη. ξοφλημενη υποθεση μιλαμε. καλα,σας κανουν...

      Διαγραφή
  3. Όποια πενονόφλουδα πετάξει ο Σόϊμπλε το ανθρωπάκι με τα κοντόχοντρα ποδαράκια ο Τσίπρας την πατάει και πέφτει στη παγίδα του. Και μετά όπως κάνουν όλοι οι κομπλεξικοί ταυτίζει τον εαυτόν του με τούς Έλληνες, γιά να τους κάνει συνένοχους της ανοησίας του γιά να βρίζει τους δανειστές ενώ έχει υπογράψει 3ο μνημόνιο και έδωσε την δημόσια περιουσία στο Σόϊμπλε γιά...100 χρόνια.!
    (Τσίπρα πονάς; πονάνε ορέ οι...άντρες;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή