Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

«ΧΕΙΡ ΤΙΣ ή ΠΟΥΣ ΤΙΣ» ΠΡΟΣΘΟΑΦΑΙΡΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ) ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ…ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ…;;;

ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΜΕ…«ΑΟΡΑΤΑ και ΜΑΚΡΥΑ ΧΕΡΙΑ»…!!!

Άντε, κάντε και τον Μπαξεβάνη Υπουργό Τύπου --με χορηγό τον Καλογρίτσα-- σε ζητήματα λογοκρισίας  για «να δέσει το αυγολέμονο» του παρακρατικού εκβιασμού.
Είχε άλλωστε, έστω και προσωρινή επιτυχία όταν ο Ψυχάρης από το βάθη της καρδιάς του κάλεσε τον άγνωστο μέχρι χθές…Μουλόπουλο (παραμονή της προσαγωγής του στον Ανακριτή και κάτω από το κράτος του εκβιασμού της προφυλακισής του), να του «σώσει» το Δημοσιογραφικό συγκρότημα.

Αλλά αυτό πού συνέβη στην Εξεταστική της Βουλής  για τα δάνεια των Κομμάτων και των ΜΜΕ  δεν έχει προηγούμενο.
********
Μόνο στη Β.Κορέα του Κιμ Γιανκ Ούν και στη Βολιβία του Μαδουρο συμβαίνουν σήμερα…
********
Μάλιστα δε,  με ομολογία του  Αντιπροέδρου της Εξεταστικής Δ.Καμμένου Βουλευτή των ΑΝΕΛ του συγκυβερνώντος κόμματος, ο οποίος σε δύο αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του απεκάλυψε ότι:
********
Πως «ένα αόρατο χέρι» έβαζε και αφαιρούσε αποσπάσματα στο κεφάλαιο του πορίσματος που αναφέρεται στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και επισημαίνει:
******* 
«Η αλλαγή που έγινε για το Πρώτο Θέμα είναι περίεργη. Θα τα πω όλα. Λέω την αλήθεια. Υπήρχε ένα αόρατο χέρι που το αφαίρεσε αυτό».
********  
«Είναι ενήμερα όλα τα δάνεια του Πρώτου Θέματος, όλων των εταιρειών και εξυπηρετούνται κανονικά. Οπότε δεν τίθεται θέμα θαλασσοδανείων ή μπαταχτσήδων ή στρατηγικών κακοπληρωτών όσον αφορά στο Πρώτο Θέμα».
******** 
Ο Δημήτρης Καμμένος είναι επίσης κατηγορηματικός και για το θέμα της προσθήκης παραγράφου που αναφέρεται σε φορολογική υπόθεση του Θέμου Αναστασιάδη από το 2007, δηλώνοντας με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η συγκεκριμένη αναφορά δεν έχει καμία σχέση με την Εξεταστική Επιτροπή και ότι η υπόθεση για την οποία ελεγχόταν ο κ. Αναστασιάδης «έχει τελεσιδικήσει»…
********
Βέβαια, για τα δάνεια της ΑΥΓΗΣ, τα οποία πήρε με επιστολή Τσίπρα πού ζητούσε από την ΕΘΝΙΚΗ, να μη λάβει υπ΄όψιν της χρηματοοικονομικά κριτήρια (δηλ. την προέτρεπε να παρανομήσει) δεν δέχθηκε η παρακρατική πλειοψηφία να γίνει έλεγχος για να μην αποκαλυφθεί ότι:
********
Πρώτον: Ο υψηλότατος δανεισμός της Αυγής από την Εθνική Τράπεζα, η οποία το 2009 της χορήγησε δάνειο 1,5 εκατομμύριο με εγγύηση την… «ιστορικότητα» της εφημερίδας και την πενιχρή της κυκλοφορία που το, αλλά και τώρα, δεν ξεπερνούσε τα 1.500 φύλλα ημερησίως. 

Δεύτερον: Για τη δανειοδότηση ελήφθη υπόψιν επιστολή (letter of comfort) του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι βασικός μέτοχος της εταιρείας (Α.Ε.) που εκδίδει την εφημερίδα.

Τρίτον: Η εφημερίδα χρηματοδοτείται από τα κομματικά ταμεία του νυν κυβερνώντος κόμματος, κάτι που είναι προς έρευνα αν δικαιολογείται με βάση τα ισχύοντα για την κρατική χρηματοδότηση.

Τέταρτον: Η παρουσία offshore ως μετόχου σε κομματική  εταιρία καταστρατηγεί τη νομοθεσία που απαγορεύει τις σχέσεις πολιτικών με εξωχώριες εταιρίες   

Πέμπτον: Τα διαφημιστικά έσοδα της Αυγής εκτινάχθηκαν, με καταχωρήσεις από τράπεζες και ΔΕΚΟ, μετά τον Ιανουάριο του 2015 και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
********
Πάντα δε ταύτα, ούτε ένας «όνομα και πράμα»… Στούμπος, μπόρεσε να εξηγήσει στην εξεταστική…!!!
********
Και παρά ταύτα η παρακρατική πλειοψηφία της Εξεταστικής για την ΑΥΓΗ και για τον οποιονδήποτε «στούμπο» της,  δεν επέτρεψε κουβέντα…
********
Ασφαλώς και δεν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τους εκβιασμούς με την ίδρυση παρακράτους.
********
Ότι κάνουν, γίνεται αποκλειστικά και μόνο να κρατηθούν στην εξουσία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017, όπου  όπως λένε νομικο,ί μετά παραγράφεται το έγκλημα της  διαπραγμάτευσης  Τσίπρα-Βαρουφάκη πού μας χρέωσε με 100 δις ευρώ και ένα 3ο αχρείαστο μνημόνιο.
********
Αυτό τρέμει και φοβάται προσωπικά ο Τσίπρας,  για αυτό κάνει τα πάντα να κρατηθεί μέχρι τότε στην Εξουσία, για αυτό άλλωστε και οι πολυσυζητημένες – συχνές, ευμετάβλητες  ψυχολογικές του… διαθέσεις…!!!
********
Όταν βέβαια, το ενδεχόμενο και επαπειλούμενο του έρχεται στο…νού…!!!
           ----------------------

6 σχόλια:

  1. Καλό πολύ καλό με τον "στούμπο"
    "Στούμπος" είναι ο βλάκας αλλά "Στούμπος" ονομάζεται και ο διευθυντής της ΑΥΓΗΣ, πού έλεγε τις βλακείες τού κόσμου στην εξεταστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι Σώρρας τι Τσίπρας ο Ψώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ** ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ****
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!!
    ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΗ ΦΩΛΙΑ ΣΤΗ Ν Δ !!
    ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ !!1) ΝΤΟΡΑ ΓΕΝΑΡΗΣ ΤΟΥ 15 ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ::
    2) ΠΑΚΗΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!
    3) ΣΙΟΥΦΑΣ-ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!
    ** ΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΡΗΚΕ ΘΕΣΙ ,ΜΕΝΗ
    Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΟΣΜΠΟΚΟΣ!!ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕ ΕΝΑ ΕΚ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ
    ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΣΤΙΚΟΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΙ !!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΑΣΗ !
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΕ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΗΣ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ !!
    ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΚΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!
    ΚΥΡΙΑΚΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΗ !Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ !
    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ !
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ !
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΘΗΚΕ ΕΝ ΖΩΗ !ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ !! ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Ν ΔΤΕΣ !
    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υ Γ ΞΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ Ν Δ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗ ΝΔ 12 ΚΥΡΙΑΚΟ !ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΛΕΤΕ Ν Δ ΚΑΝΤΕΤΟ "ΝΤΟΡΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλο κοριτσι η Μαρεβα-Γκραμποφσκι-Μητσοτακη μεχρι..στιγμηs!
    ixnos.blogspot.gr/2016/02/blog-post_46.html
    Αυτο το πλανο αφαιρεσε ο ΑΝΤ1 κατοπιν...ανωθεν εντοληs!
    ixnos.blogspot.gr/2016/05/1.html
    Παπασταυρου(οικογενειακωs)και πασων εξουσιων!
    Ονομαζεται Μπριγκιτα Παπασταυρου Λεβη!Ειναι μητερα του Σταυρου Παπασταυρου (κολλητου του Σαμαρα και πανταχου παροντα)κορη του Μιχαηλ Λεβη ιδρυτου τηs Linguaphone και εχει πολυυυυυυυ μεγαλη ιστορια στα πραγματα τηs ελλαδικηs...
    sxolianews.blogspot.gr/2016/11/blog-post_11.html
    Συμβουλοs του Μητσοτακη γραφει οτι η Αγια Σοφια ειναι''ισλαμικο μνημειο!!!
    katoxika.gr/ellada/simvoulos-mitsotaki-grafei-oti-i-agia-sofia-einai-islamiko-mnimeio/
    Κουληs:Με σημαια μου μια...φουστα!
    ixnos.blogspot.gr/2017/01/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανάγκη του δανείου; Μία διεύθυνση: v.zacharias87@gmail.com Με εκτίμηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή