Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

«Real ΕΙΔΗΣΕΙΣ», ΑΠΟ ΤΟN ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ «Real Group» ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟΥ…ΤΣΙΠΡΑ…!!!

ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟ 5.167.000 Ευρω ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΕ…ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ «Real Group» ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΝΕΑ…«ΕΚΔΟΣΗ» ΤΣΙΠΡΑ…!!!

Ένα «ιστορικό» --όπως το χαρακτηρίζει ο Γ.Παπαχρήστου στα ΝΕΑ-- πόρισμα-φωτιά της Εξεταστικής,  στις 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, αποκαλύπτει ότι ο «Real Group»  με μόλις 60.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο έφτασε να χρωστάει μόνο στο Δημόσιο…(6) εκατ.ευρώ…!!!

 Τις επιχειρηματικές μεθόδους των μετόχων του Real Group και την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Ομιλος των Χατζηνικολάου_Κουρή αποκάλυψε το περίφημο πόρισμα της Εξεταστικής για τα Δάνεια στα ΜΜΕ. 
********
Πιο ειδικά το πόρισμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι το Real Group ξεκίνησε με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 60.000 ευρώ και τα υπόλοιπα ήταν ξένα κεφάλαια_δηλαδή κατ΄εξοχήν δάνεια.
Συγκεκριμένα ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφερόμενος σε χρέη του Real Group γράφει με τον γνωστό ειρωνικό – περιπαικτικό τρόπο του, στο «Στίγμα» :
********
Άλλοι απλώς απολαμβάνουν μια δημοσιότητα. 
Αλλοι καταφέρνουν να τα κουκουλώνουν.
********
Να, ας πούμε, με αληθινή θλίψη πληροφορήθηκα χθες ότι στον σταθμό του Χατζηνικολάου έφτασε τις προάλλες ένα κατασχετήριο για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 5.167.000 ευρώ. 
********
Και οτι προχθές μια ομάδα φωτογράφων, που τροφοδοτούσαν με φωτογραφικό υλικό τα ιδιαιτέρως επιτυχημένα έντυπά του, κατέφθασαν στα γραφεία της εφημερίδας του, δημιούργησαν ολόκληρο επεισόδιο διότι τους οφείλει ένα ποσό της τάξεως των 15.000 ευρώ και αποχώρησαν αφού τους δόθηκαν κάποια χρήματα. 
********
Υποσχέθηκαν όμως στους υπεύθυνους της εφημερίδας να επανέλθουν την προσεχή εβδομάδα ακολουθούμενοι από κάμερες καναλιών εάν δεν εξοφληθούν….
********
Επίσης εντός των τειχών διάφοροι άθλιοι τύποι διακινούν mouth to mouth ότι υπάρχουν κάτι επιταγές εις χείρας τρίτων που έχουν σκάσει και άλλες που αναμένεται να σκάσουν – ένα δράμα δηλαδή.
********
Κρίμα, στενοχωριέμαι αφάνταστα για τα προβλήματα του ανθρώπου, προβλήματα που συμπίπτουν με το νέο εγχείρημα στην καριέρα του – αυτή τη φορά θα λέει ειδήσεις στον (με δάνεια 170.000.000 εκατ. ευρώ) Αnt1… (φαντάζομαι μέχρι να πραγματοποιηθεί ο νέος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και υπό την αίρεση ότι ο Αnt1 θα πάρει άδεια…)
                       -------------------  
Τώρα, τι να κάνει ο Χατζηνικολάου, άνθρωπος είναι και αυτός….
********
Χρωστάει τα μαλλιοκεφαλά του σε Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία, εργαζόμενους μέχρι και φωτογράφους, (άλλο αν κάθε Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι κάνει πολυτελείς διακοπές σε Εξωτερικό και εγχώριες κοσμικές Νήσους) αν δεν διαπλεχθεί συναγελαζόμενος με την Αριστερή Τσιπροσυριζαίϊκη  εξουσία, όπως ο συνεταίρος του ο Κουρής της Kontra News  θα κάνει διακοπές με βρούβες και θα κινδυνεύει με δημοσιογραφικό λουκέτο, πτώχευση  και ανεργία.
********
Τώρα θυμώνει ακόμη και με τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στις Βρυξέλλες  όταν δεν του μεταδίδει ειδήσεις της αρεσκείας του και σύμφωνα με τις Κυβερνητικές εντολές, σε ευθεία γραμμή με ειδήσεις  documento των σεσημασμένων Καλογρίτσα-Μπαξεβάνη και ειδήσεις Kontra News του Αιδεσιμοτάτου Γ.Κουρή και όστις ήθελε προκύψει στο άμεσο μέλλον, απαραίτητου για τις επικοινωνιακές ανάγκες του Τσίπρα.
********
Βέβαια, ο εντιμότατος και μέγας κουβαρντάς Γ.Τράγκας, μυρίστηκε τη δουλειά από νωρίς και για να μη μείνει χωρίς μηνιάτικο, φρόντισε νωρίς-νωρίς να εγκαταλείψει τον ανηψιό του τον Νικολάκη το  Miraz  του Real, όπως τον αποκαλούσε, αλλά στο τέλος τον…πούλησε…!!!
********
Συμβαίνουν αυτά μεταξύ «αγαπημένων φίλων» δημοσιογράφων (δεν πιάνονται οι αφιλότιμοι φίλοι ποτέ),  όταν υπάρχει διακύβευμα έστω και… (1) ευρώ…!!!
********
Άν κάποτε αρχίσει η κάθαρση του Δημόσιου βίου στο τόπο μας θα πρέπει να ξεκινήσει ΟΧΙ από τους πολιτικούς όπως ισχυρίζονται μερικοί, αλλά από τους δημοσιογράφους.
               -----------------------

25 σχόλια:

 1. ΕΙΧΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΑΔΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ¡¡
  ΣΤΑ ΜΜΕ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΑΛΦΑΒΙΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ¡¡
  ΣΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΏΤΑ ΣΤΈΚΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΗ ΤΑ ΜΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΟΠΟΙΟΣΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΗ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ¡¡
  ΑΛΙΘΗΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΣΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΣΥ ΤΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΗΣ,ΘΕΛΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΣ ΚΡΥΦΤΗ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΗ ¡¡ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ¡¡
  ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΛΑΔΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ¡¡
  ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΙΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΖΕΙ¡¡
  ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΗ ΡΕ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ¡¡
  40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ Η Ν Δ ¡
  ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟΗ ΝΔ¡
  ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η Ν Δ¡¡ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΚΕΣ Η Ν Δ ¡¡
  ΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΕΚΑΣ Η Ν Δ¡¡
  ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ Η Ν Δ¡¡ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Κ.Τ.Λ.Π.Η Ν Δ¡¡
  ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ22% ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΞΕΙΣ
  ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ13% ΦΠΑΤΟ ΠΗΓΕ 24% Η Ν Δ¡¡
  ΠΟΙΟΣ ΕΩΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ ΑΠΟ 2200
  ΤΟ ΕΚΑΝΕ 4200 Η ΝΔ ¡¡
  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΟΙΡΑΖΗ ΤΡΟΦΗΜΑ ΡΟΥΧΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ 33 ΕΥΡΏ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ 400 ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ ΟΝΔΟΥΡΑ ¡¡
  ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑ¡
  ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΔΗ ΚΑΙ ΜΗΛΙΣΗ ΓΙΑ ΓΟΥΔΙ ΕΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ¡¡
  ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΑΣ Η ΚΑΘΑΡΣΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ *
  ,******** ΤΡΑΜΠ***"**

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. *** Υ Γ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΜΝΥΜΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ¡

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. *** Υ Γ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΜΝΥΜΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ¡

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ,****ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΗ ΤΞΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΑΤΡΙΩΤΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ¡¡

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, Ο ΑΝΤΙΜΝΥΜΟΝΙΑΚΟΣΟΣ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΔΕΞΙΟΣ ΠΑΝΑΡΑΣ¡¡

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝΕ

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ

  ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΩΡΡΑ - ΚΑΡΑΤΑΚΩΛΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΤΟΚΩΛΟΥ

  ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΩΝ ΣΑΜΑΡΑ

  ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΩΝΙΕΣ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ

  ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ 09/05/2016

  Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.
  [ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ]


  ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ (ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ Ν.4444/2016 ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

  εφημεριδα της κυβερνησεως - Εθνικό Τυπογραφείο
  http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bcc26661-143b-4f2d-8916-0e0e66ba4c50/PROYPOLOGISMOS2017_.pdf
  ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΩΣΕ 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΠΤΔ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

  ΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ/ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,05-1,06 ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ.


  ΑΠΟ ΤΑ 576 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 7 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΣ;
  ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 576 ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ;

  ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ...!!!!
  ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

  ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ...!!!!!
  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...!!!!!

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...!!!!!
  ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ...!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ρε φιλε πως τα περασαν στον προυπολογισμο ενω οπως λετε ειναι αναρτημενα στο UCC1?γιανα πραστουν πρεπει να εισπρακτουν πρωτα!πλακα μας κανεις?

   Διαγραφή
 8. ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4444 ΤΟΥ 2016 ΦΕΚ Α234/14-12-2016 ΚΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΟ¨ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 2017.
  ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΘΩΔΕΣ ΚΟΝΔΥΛΙ 563 055 375 000 ΕΥΡΩ.
  ΕΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ/ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΗΠΑ 1.065615 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΒΟΛΕ ΓΙΝΟΜΕΝΟ 600.000.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ.
  ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) Ο "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ.
  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
  ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΟ.
  ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
  .
  Γιάννης Καλογερόπουλος
  .
  Νόμος 4444/2016 - ΦΕΚ 234/Α/14-12-2016
  Νόμος 4444/2016 : Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2017
  .
  https://www.e-nomothesia.gr/…/nomos-4444-2016-fek-234a-14-1…
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. KΥΡΙΟΙ
  ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ Φ.Ε.Κ Α 234/14-12-2016
  ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017
  ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ =ΕΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ=

  ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!

  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ
  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ
  ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΣΟΥ.

  ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ
  ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ !!!!!!!!!
  www.e-nomothesia.gr/…/nomos-4444-2016-fek-234a-14-1…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΠΡΟΣΟΧΗ

  ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΤΕΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.

   Διαγραφή
 11. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»


  ΑΘΗΝΑ 16/02/2017

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ KAI ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΣΕ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΛΗΘΑΡΓΟ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΕΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

  Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012 ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $. ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

  ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

  ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΑΙΡΩ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ.


  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $.

  ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ.

  ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2015 ΑΠΟ ΟΧΙ ΣΕ ΝΑΙ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΙΚ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΟΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ.
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

  Η ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΟ ΣΑΦΗ ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΙΡΗΣΟΥΝ ( ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ) ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
  Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΣΗΜΕΡΑ ( 13/2/2017) Η ΩΡΑ 11.15 Π.Μ.

  Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

  ΚΑΤΑ
  ΤΟΥ Κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΩΣ ΚΑΘ’ ΥΛΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,

  ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ
  1. Την κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛEΑ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ
  2. Τον κ. ΠΡOΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ
  ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ, ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΕΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ Ν. 4389/2016, ΗΤΟΙ ΩΣ ΕΧΩΝ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ», ΑΡΑ ΩΣ ΔΡΑΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΔΙΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .

  ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ
  ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 134 &134αΑ & Β Π.Κ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 135 ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ 138 Π.Κ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ EΘΝΟΥΣ, ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 151 Π.Κ.

  ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ

  ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
  ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ.....ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

  ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!!
  ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,
  ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΡΑΠΤΩΣ, ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
  ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΦΕΚ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.!!!!!

  ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ…
  ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..

  ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕKΤΕΛΕΣΤΕΙ
  Η ΠΡΑΞΗ ΛΟΓΩ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

  ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,
  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ …

  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…
  ΑΠΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΑΡΑΤΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;
  ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ…

  30-1-2017

  ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

  Υ.Γ 24 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. `ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΤΑΤΕ ΤΑ 50ΑΡΙΚΑ,150ΡΙΚΑ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Κ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ?Κ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΒΝΙΟΑΣΑΤΕ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ?ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ Η Ε.ΣΥ Ε???ΚΟΝΟΜΑ,ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ Κ ΞΕΠΛΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!!!

   Διαγραφή
 15. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

  ΑΘΗΝΑ 23/02/2017

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ.

  ΟΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝΤΕΣ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΜΕ ΛΟΙΔΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΨΕΥΔΗ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ $ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ . ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

  Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΎ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ.

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩΝΤΑΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 600ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Η΄ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 67650/13.

  Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
  Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  B.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ
  ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ [ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ . ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ] ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ

  ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΝΧΕΙΡΗΜΑ ΑΤΟΚΗΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ [ 100 ΕΤΩΝ ] ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ

  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

  ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ

  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ 8 { ΑΙΘΟΥΣΑ ] ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΒΟΛΗ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ 302

  ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΑΘΩΩΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΝΥΟΜΕΝΩΝ 302 ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ
  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ
  ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
  ΑΙΤΗΣΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ 28-6-2013

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ
  ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ
  ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΦΛΩΡΑΤΟΣ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
  6 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ

  ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ 3


  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
  15 ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΟΖΑΝΗΣ
  Posted on Φεβρουαρίου 24, 2017 by epistimonikos

  ΕΦΟΡΊΑ , ΤΑΜΕΊΑ , ΤΡΆΠΕΖΕΣ , ΔΕΗ , ΔΕΥΑΚ

  ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ

  … ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ … » μα καλά ακόμα στέλνουν εξώδικα; Δεν άκουσαν τι λένε τα κανάλια;… » …

  ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝΕ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!! ΚΑΝΑΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ

  ΓΑΥΓΙΣΑΝ ΤΑ ΠΙΤ-ΜΠΟΥΛ
  ΤΩΝ ΜΜ.ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ
  ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  ΤΗΝ ΚΩΛΟΣΥΡΜΑΘΚΙΑΝ ΘΩΡΕΙΣ ΤΖΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΦΗΝ ΓΥΡΕΥΚΕΙΣ»

  Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΕΛΟΙΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ..
  ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ΕΚΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ..
  ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ.
  Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ..
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ…
  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ «ΚΩΛΟΣΥΡΜΑΘΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΦΗΣ» ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΣ..
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,
  ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΙ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ,
  ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΤΛ
  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ..

  ΒΑΡΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. `ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΤΑΤΕ ΤΑ 50ΑΡΙΚΑ,150ΡΙΚΑ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Κ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ?Κ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΒΝΙΟΑΣΑΤΕ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ?ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ Η Ε.ΣΥ Ε???ΚΟΝΟΜΑ,ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ Κ ΞΕΠΛΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ!!!

   Διαγραφή
 19. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΦΑΝΦΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ....

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ,ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ...

  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ;
  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ;
  ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΙ Ή ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ;
  ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. προσφορά δανείου χωρίς προκαταβολή

  Χρειάζεστε ένα δάνειο, αλλά απορρίπτονται από την τράπεζα ή το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που σας ζητά τις συνθήκες ασυμβίβαστες με μηνιαία έσοδα σας, από υπέρογκα επιτόκια. Θα χορηγεί δάνεια που κυμαίνονται από 2.500 ευρώ έως 8.000.000 ευρώ με ετήσιο επιτόκιο 3%. Εάν είστε πραγματικά στην ανάγκη τότε να έρθετε σε επαφή.

  Email: stephannefillon@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή