Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΤΟ «ΧΑΛΙΦΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕ…ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ…!!!

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ», ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η… ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ…!!!

Το τι συμβαίνει και ποιες υπόγειες διαδρομές υπάρχουν μεταξύ  Υπ. Δικαιοσύνης και ηγεσίας  Αρείου Πάγου, το γνωρίζουν άριστα στον Νομικό κόσμο, ό οποίος άλλωστε βοά και έχει άνεμο πού πνέει  από…Ραφήνα μεριά…!!!
Το πώς πήγαν να ελέγξουν την Δικαιοσύνη, το είδαν και το ένιωσαν στο πετσί τους όλοι οι Έλληνες και μάλιστα σε κοινή θέα, όταν πρωτοσυναντήθηκαν  στο Μαξίμου ο Τσίπρας,

με την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
********
Αμέσως ακολούθησαν καρατομήσεις των Τσατάνη-Ντογιάκου η σπίλωση του Αντ/δρου του Σ.τ.Ε. και τώρα της  Εισαγγελέως Διαφθοράς κ. Ράϊκου.
********
Εποχές δεκαετίας του 80’, όταν ο αλήστου μνήμης Κουτσόγιωργας είχε διορίσει Πρόεδρο του Αρείου Πάγου τον αλησμόνητο Κώνστα και η μία Δικαστική απόφαση για δίωξη πολιτικά αντιφρονούντων, (πολιτικών προσώπων και ΜΜΕ)  διαδεχόταν την άλλη σε ρυθμό πολυβόλου.
********
Ημέρες Σταλινοκρατίας τότε, σήμερα έχουν εμπλουτισθεί με μεθόδους Β.Κορέας  και Χαλιφάτου Τζιχαντιστών.
********
Με εύγλωττο και γλαφυρό τρόπο τα καταγγέλει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων:
   ---------------
«Με αφορμή τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με την Εισαγγελέα Διαφθοράς, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εκφράζει ακόμα μια φορά την έντονη ανησυχία της για το καθημερινό πλέον φαινόμενο της απόπειρας αναχαίτισης του έργου των δικαστικών και εισαγγελικών  λειτουργών με την δημόσια στοχοποίησή τους.»
********
Η αντίφαση μεταξύ της συνταγματικής κατοχύρωσης της ανεξαρτησίας του δικαστικού λειτουργού και της δυνατότητας άσκησης αθέμιτων πιέσεων προς αυτόν μέσω της στρατευμένης σε οικονομικο-πολιτικά συμφέροντα δημοσιογραφίας, αποτυπώνει πλήρως την σημερινή πραγματικότητα».
********
Όμως παρά τις θηριωδίες ακόμη και το Χαλιφάτο των Τζιχαντιστών καθημερινώς καταρρέει και έρχεται σύντομα η ώρα της ΝΕΜΕΣΙΣ και τότε κανένα έντυπο του δημοσιογραφικού υποκόσμου με έμβλημα τον εκβιασμό, δεν θα σώσει κανένα…!!! 
                     ---------------------

5 σχόλια:

  1. ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε, που χαθήκανε οι απατεώνες οπαδοί τού μαλακοαπατεώνα Σώρρα.; Γιατί δεν μας ξαναγράφουν οι μαλακοηλίθιοι πώς θα μας σώσει ένα ξεβράκωτος μαλακοαπατεώνας. Ούστ, μαλακοκοπάνια και σκατόφατσες πού θέλετε να σώσετε την Ελλάδα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ** ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΌΗΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΔΡΑ*** ΣΑΝ ΣΉΜΕΡΑ ΤΟ 1946 ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΗΛΙΟ ΞΕΚΙΝΗΝΗΣΕ Ο ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΔΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΎΤΕΡΟΣ ΕΜΦΎΛΙΟΣ!!!
    ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΙ ΣΤΟ ΚΡΑΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΙΩΝ!!
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ( ΕΘΝΙΚΗ) ΕΟΡΤΗ!!
    ΤΟ 1974 Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΓΙΑ!!
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΔΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
    ΠΗΡΑΝ ΓΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΔΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΓΕΓΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΥΡΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!
    ΗΜΕΡΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!
    ΓΙΑ 2000 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΈΛΛΗΝΕΣ!!
    ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΙ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ !!
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΘΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ!!
    ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ !!
    *** ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ν Δ ΚΥΡΙΑΚΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕΤΗ ΚΑΝΗ ΗΝΔ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΛΑΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΧΟΛΑΣΕ Η ΒΑΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ** ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ***
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΕΙ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΜ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΔΕΙΚΙΟ !!!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ !!
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΘΩΩΝ ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΟΥΝ ( ΜΝΗΜΕΙΑ)!!
    ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΩΡΘΩΣΑΤΕ ΜΕ ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ ΜΕ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ,ΜΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙΚΥΡΙΕ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΙΤΟΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΩΝΕΙΑ!!
    (ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ)
    ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΟΛΙΓΩΡΗΣΕΤΕ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΗ ΚΑΙ Ν Δ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!! !
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή