Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΩΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, ΤΣΙΙΠΡΑ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ 100ΔΙΣ ΕΥΡΩ, Ο… ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ (ESM), ΚΛΑΟΥΣ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ…!!!

…ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ-ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ  ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ και ΑΠΑΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ  (QE), ΑΠΟ ΤΗΝ… ΕΚΤ…!!!

Η πλέον εξευτελισμένη Κυβέρνηση με τον πιο ανυπόληπτο Πρωθυπουργό, από συστάσεως Ελληνικού Κράτους…
Ένα «ζαγάρι» που στο προσωπό του και την εν γένει συμπεριφορά του διαθλώνται όλα τα στοιχεία της πολιτικής αλητείας και του κοινοβουλευτικού λεχριταριού πού αποπνέουν και εκπέμπουν οι σύντροφοι του κατσαπλιάδες, με την επαρμένη φαυλοηλιθιότητα και εκτυφλωτική αλητεία.

Χωρίς την ελάχιστη ατομική αξιοπρέπεια της ντροπής, τον φτύνουν με ροχάλες και στην ομολογημένη αυταπάτη του, νομίζει ότι τον ραίνουν με…αγιασμό…!!!
********
Χθές στο συνέδριο του Economist  ο επικεφαλής του (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, τον «έδωσε» κανονικά ως ένοχο για Εξεταστική παρέα με τον Βαρουφάκη, αφού καίτοι προσκεκλημένος δεν «χαρίστηκε» στον Τσίπρα  καθώς θύμισε  την «ατυχή αναστροφή των μεταρρυθμίσεων» το 2015 κι ενώ το 2014 –επί Σαμαρά--, η Ελλάδα είχε ήδη βγει… δύο φορές στις αγορές,  κόστισε συνολικά η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση…100 δισ. ευρώ…!!!
******** 
«Κάποιοι θεωρούν ότι το κόστος είναι ακόμη υψηλότερο» είπε μάλιστα ο κ. Ρέγκλινγκ μιλώντας στο ΣΚΑΙ και τη Σία Κοσιώνη.  
********
Η «πλάκα» και δή χοντρή, είναι ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και ο υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα στο συνέδριο του Economist στο Λαγονήσι αποδόμησαν όλο το αφήγημα και την απάτη του Τσίπρα  από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι το Eurogroup της 15ης Ιουνίου του του 2017, το οποίο στηριζόταν στη «λύση για το χρέος» και την άμεση ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). 
********
Βέβαια, θα πεί κάποιος ποιός ΕΑΜογενής, έχει αξιοπρέπεια και ίχνος Εθνικής συνείδησης και ευθύνης.
********
ΌΧΙ, δεν είναι έτσι…
********
Δεν συγκρίνεται αυτό το ασυνείδητο και ανέστιο πνευματικά «βλαχάκι» με τον Ηλία Ηλιού, Λεωνίδα Κύρκο, Χαρίλαο Φλωράκη, Αλέκα Παπαρήγα, Δημήτρη Κουτσούμπα, Μανώλη Γλέζο και τόσους άλλους τους οποίους διακρίνει η πνευματική συγκρότηση και η ηθική σε πολλές περιπτώσεις της Εθνικής Ευθύνης.
********
Αλλά, όταν έχεις με το «αλάθητο πολιτικό ένστικτο και τη σοφία του λαού μας», Πρωθυπουργό καθ΄ομολογία τουΑΥΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ, με μία δηλ. ανίατη ασθένεια, η οποία σε καθοδηγεί να βλέπεις και ερμηνεύεις τα γεγονότα, ΟΧΙ σύμφωνα μα τη λογική και την πραγματικότητα, αλλά σύμφωνα  με τις επιθυμίες σου, μόνο τα χειρότερα μπορεί να συμβούν.
********
Μόνο πού οι «άνθρωποι» το γράφουν στο κουτελό τους ότι είναι λειψοί, ελαττωματικοί, μειονεκτικοί, περιθωριακοί, κουζουλοί, ψυχικά ανάπηροι και με διαμαρτία περί την διάπλαση του εγκεφάλου.
********
Παρά ταύτα η απύθμενη «σοφία» του λαού μας δεν το διέγνωσε εγκαίρως και υφιστάμεθα όλοι σήμερα τα «επίχειρα» της σοφής αποφασής του και μάλιστα δύο… φορές…!!!
********
Και ας έλεγαν οι σοφοί προγονοί μας:
********
«Το δις εξαμαρτείν ούκ ανδρός…σοφού»…!!! 
               --------------------

5 σχόλια:

  1. Μπράβο, επιτέλους ξανάγραψες και το φχαριστηθήκαμε. Γράφε, γιατί έτσι όπως γράφεις παίρνουμε θάρρος και ανάσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πιο εξεφτελισμενη κυβέρνηση λέει το πολιτικό σαφάρι εγώ θα πω ο ποιο ξευτιλα λαός που θέλει να λέγεται Έλληνας !!ψησατε ρε χαζοχαρομενα Αλέξη Ν Δ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ και η απορία καμενος Λεβέντης θεωδωρακης χρυσή Αυγή οχτώ κόμματα θα μου πείτε διαμαρτυρία !και αρκετοί του Πανεπιστημίου πίστεψαν τους αντιμιομονιακους τα ψέματα !!ποιος ακούει ένα δάσκαλο τη λέει !!όταν βγαίνει όμως ο δημοσιογράφος αυτός ο αμόρφωτος και ανεύθυνος και μιλάει στο τελεβιζιο τον ακούνε εκατομμύρια !!
    Αυτοί είναι σήμερα διδάσκουν και διαμορφώνουν τη νέα αγωγή ,τις νέες γενεές
    *** Οι δάσκαλοι πέθαναν ***
    Όταν ένας λαός όπως οι Έλληνες είναι καταντημα να του λένε ψέματα να τρώει σανό που του σερβίρουν !!
    Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν! Απο πολλους ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ υποφέρει η πατρίδα !!
    Δημοκρατικές προοδευτικες αριστερές δυνάμεις που ποτέ !
    Ενώ εγώ είμαι η επάρατη ΔΕΞΙΑ του μεγάλου κεφαλαίου !!η συκοφαντία και η λάσπη λέγεται αριστερας ,ενώ η δεξιά νομιζη ότι η ευγένεια είναι αρετή!!! το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλέξης χτες στο μπουρδέλο τη βουλή να καει το μπουρδέλο φώναζε η πλατεία των αγανακτισμένων της αριστεράς αλλα χτες ήταν μέσα πως Αλλαζουν Αλέξη ,αρνήθηκε ότι η αριστερή ιδεολογία η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής !!είναι η απάντηση που έδωσε στον Κυριάκο !!μηλατε σεις κ Μητσοτάκης για Τεμπονέρα τη έχετε να πείτε !!απάντηση Κυριάκου ενωω την άκρα άκρα αριστερά !!Μπράβο πρόεδρε αθωωσατε την αριστερά ,από τα λαϊκά δικαστήρια τις ομαδικές εκτελέσεις το Μελιγαλά τις ηρωικές μάνες το παιδομάζωμα ,την Μάρτιν και δέχτηκες τον Τεμπονέρας μια μεμονωμένη περίπτωση συγχαρητήρια !! Κυριάκο για τα αποκαλυπτήρια μνημόσυνο πόσοι έπεσαν στην ΕΡΤ !!Κυριάκο για πυροσβεστικά που δεν πετάνε εσύ φταις για τη ζέστη εσύ για το συμοριτοπολεμο η επαρατη δεξιά!Νισαφη φτάνει πια η σπιλωση της υπερήφανης παράταξης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα κύριοι και κυρίες,
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια. Πρόκειται για ένα δάνειο, μεταξύ κυρίως με όρους πολύ απλή, ακριβή και γρήγορη.
    Σας ευχαριστώ για την απάντηση μου αν με χρειαστείς.
    Email: v.zacharias87@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας,

    Για την υλοποίηση των έργων σας προσφέρουμε τη δυνατότητα των βραχυπρόθεσμων δανείων σε μέσο με ένα ευέλικτο σχέδιο επιστροφής και προσιτή ετήσιο επιτόκιο. Η προσφορά κυμαίνεται από 2000 € έως 9.000.000 €. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, χωρίς να διστάζουν να υποβάλουν αίτηση δανείου σας.

    e-mail: stephannefillon@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή