Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ και ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ «ΠΑΡΑΦΥΑΔΑ» ΤΟΥ, «ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και…ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ…!!!

«ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ, ΟΣΟ και ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ…ΧΑΛΑΣ»…!!!

Όλοι, όσοι ανήκουν σε αυτό το χώρο της κατσαπλιάδικης Τσιπροαριστεράς και τους βλέπεις ακόμη και από μακριά στο δρόμο , διακρίνεις ότι μοιάζουν και φαίνονται σαν να ανήκουν σε άλλη…φυλή…!!!
Άπλυτοι, ελαττωματικοί, μειονεκτικοί, κομπλεξικοί, παρακατιανοί, άχρηστοι, ανίκανοι, δύσμορφοι, αγράμματοι και κοινωνικά απορρίμματα συνθέτουν και συναποτελούν σε πλήρη αρμονία με τον Ρουβίκωνα τη Κυβερνητική τσογλανοσυμμορία.

Κάτω από το τρόμο της λαϊκής οργής για το συλλαλητήριο της Κυριακής, κατά της παράδοσης του ονόματος τής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας από τα Σταλινικά-Τσιπροσυριζαίϊκα  απολιθώματα στους Σκοπιανούς, επιστράτευσαν τη πολιτική τους «παραφυάδα», τον Ρουβίκωνα «ώστε αντ’ αυτών και διά λογαριασμόν τους», αναλάβουν παρακρατική δράση, μπάς και ανακόψουν την ορμή των προσελθόντων και υποστούν οι ίδιοι λιγότερες συνέπειες.
********
«Κούνια πού τους κούναγε»…!!!
********
Η Αθήνα θα σείεται συνθέμελα από τις ιαχές 1.000.000 κόσμου, από Έλληνες Πατριώτες πού θα βροντφωνάζουν:
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. 
********
Οί αναρχοάπλυτοι και «παραφυάδα» της Τσιπροκυβέρνησης ανάρτησαν στο Facebook ότι:
********
«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί…αίμα»…!!!
********
Ειδικότερα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Ρουβίκωνα με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ερωτήματα: 
«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».
********
Ναι, επειδή ο Τσίπρας και το σινάφι του, επ΄ουδενί δεν θέλουν το συλλαλητήριο και επιμένουν --με την έντρομη προσκόλληση στην εξουσία-- σαν πειθήνια όργανα στη παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, δίνουν τώρα,  --πού πνέουν τα λοίσθια τα ρέστα τους--, στην «παραφυάδα» τους τον Ρουβίκωνα…παρακρατικό ρόλο…!!!
********
Ναι, μας απειλούν τα Σταλινικά απολιθώματα μέσα στο σπίτι μας, μέσα στη Πατρίδα μας και μας απειλούν με «αίμα», δηλ.με δολοφονίες αν προσέλθουμε στο Σύνταγμα και διατρανώσουμε τα Εθνικά μας φρονήματα.
********
Αυτά τα λιμά, πού με μία φάπα πάνε Νοσοκομείο, αυτά τα τσογλάνια, πού μόλις τα δείς από κοντά ντρέπεσαι να σηκώσεις το χέρι σου για να μη διαλυθούνε και το μόνο πού τα κρατάει και τα συντηρεί είναι ότι αποτελούν το παρακράτος του Συριζα και την Κυβερνητική «παραφυάδα» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
********
Τσίπρας και Τόσκας από αυτή την ώρα να αναλάβουν προσωπική ευθύνη, ότι «δεν θα λυθεί μύτη» στο συλλαλητήριο, άλλως είναι οι ηθικοί αυτουργοί των επίδοξων…δολοφόνων…!!!
********
 Εκτός και αν σαν γνήσιοι απόγονοι των ΕΑΜιτών επιδιώκουν στα τελευταία τους 2ο γύρο…!!! 
                      ------------

2 σχόλια:

  1. Σε επίρρωση των όσων γράφουμε, σήμερα η κυβερνητική εφημερίδα ΕΘΝΟΣ τού Μπόμπολα πού χρωστάει στις Τράπεζες 500.000.000 ευρώ, στο πρωτοσέλιδο γράφει:
    "ΦΟΒΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ."
    "Παραφυάδα της Κυβέρνησης καί το ΕΘΝΟΣ σε ελαφρώς πιό ήπια μορφή απο τον Ρουβίκωνα.
    Αλλά η τρομοκράτηση τού κόσμου πού αποτελεί τη τελευταία άμυνα τού Τσίπρα, έχει δύο επικοινωνιακούς αποδέκτες και "εκτελεστές".
    Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ...!!!
    Άντε, με το καλό το ΕΘΝΟΣ να δημοσιεύει καί τις προκηρύξεις τού Ρουβίκωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συμοριτες νομίζουν ότι θα παραγραψουν ότι αδικήματα και να κάνουν!!
    Μπαρδας οποίος πάει πάει με δική του ευθύνη!!
    Καμενος τον κάλυψε η Τασία σαν πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής!!
    Η Τασία η Θεανώ Φωτίου η αυλωνιτου!!
    Αυτες σε κυβερνουν μαζί με την Νοτοπουλου και τον καρανικα!!
    Είχαν τα εκτελεστικά αποσπάσματα σήμερα τα βάπτισαν τάγματα εφόδου!
    Ρουβίκωνα με παραλαγηπατριωτικη !!
    Τα ολωκληρωτικα καθεστώτα δεν παραδίδουν την εξουσία πουθενά στον κόσμο δεν έγινε!!
    Χωρίς αίμα!!
    Έτσι άρχισε ο εμφύλιος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή