Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ «ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ» και ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (ΘΕΛΕΙ Η Π…ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ) ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ «FAST TRACK» ΣΤΟΥΣ… ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ…!!!

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΠΡΟ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟ «ΠΕΣΚΕΣΙ» ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ… ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ…!!!

Αυτό το καταγέλαστο «πολιτικό βλαχάκι» πού κακή τη μοίρα έγινε Πρωθυπουργός Ελλάδος, φέρεται και ενεργεί σαν να έχει πάρει «εργολαβικά» τον Εθνικό διαμελισμό της Πατρίδος μας.
Πράγματι, οι κατσαπλιάδες της αριστεράς πού ανέκαθεν στα Εθνικά μας θέματα ενεργούσαν σαν συμμορίτες και Εθνοπροδότες , τώρα με τη  Πρωθυπουργία Τσίπρα έχουν πάρει φόρα καί  ξεπουλάνε τά πάντα.

Η αρχή  έγινε από την άφρονα- πλήν όμως σαφώς εσκεμμένη-πρόσκληση επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα με πρόθεση να του δώσουν στο Προεδρικό Μέγαρο ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΗΜΑ και κατάμουτρα  στον Έλληνα όμολογό του Π.Παυλόπουλο να ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ διεκδίκησης του Αιγαίου και μάλιστα σε δημόσια θέα όπως και σε παγκόσμιο επόπεδο.
********
Αυτό πού στις Διεθνείς σχέσεις αναζητούν εναγωνίως οί εχθροί,  το έδωσαν οι γενναιόδωρα οι Τσίπρας-Παυλόπουλος την μέθοδο του Fast Track.
********
Έτσι με την επιστροφή του, ο Ερντογάν στην Άγκυρα εξέδωσε NOTAM και δεσμεύει το μισό Αιγαίο για Τουρκικές ασκήσεις για… ένα (1) χρόνο…!!!
********
Αν αυτό δεν είναι σε πρώτη φάση «κεκαλυμμένη» παράδοση του Αιγαίου –σιωπηρή και άνευ αντίδρασης, από πλευράς Τίπρα--, τότε τι είναι…;;;
********
Ή μήπως μόλις χθές ο κοκορόμυαλος ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένος, δεν ταπείνωσε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας , με την αποφασή του να ρίξει δάφνινο στεφάνι στη περιοχή πού «έπεσαν»  οι 3 ήρωες πιλότοι μας το 1996 στα ΙΜΙΑ ,  όταν έντρομος ό ίδιος έριξε το στεφάνι στη θάλασσα σαν να έριχνε κρίκους σε τσίρκο (τρομάξανε οι τσιπούρες) και κάτω από τη πίεση Τούρκικων ελικοπτέρων και πολεμικών πλοίων τις υποχρέωσε σε άτακτη και ταπεινωτική οπισθοχώρηση, δίνοντας στους Τούρκους το δικαίωμα να πανηγυρίζουν για την… «κατάκτησή» τους…;;;
********
Προχθές το Τσίπρα, σε διάγγελμά του από την εγκάθετη ΕΡΤ το είπε ρητά και απερίφραστα:
                          -----------------
«Δεσμεύομαι ότι το επόμενο διάστημα θα επιδιώξω με πατριωτική ευθύνη μια αμοιβαία αποδεκτή λύση».
********
Δηλ. το κουτοπόνηρο βλαχάκι ομολόγησε εν ψυχρώ ότι είναι «δεσμευμένο» για ΛΥΣΗ…όπωσδήποτε…!!!
********
Δηλ. η παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, είναι δεδομένη.
********
Όπως άλλωστε είναι ανέκαθεν η πάγια θέση της Εθνοπροδοτικής αριστεράς και μάλιστα «άνευ ετέρου»…
********
Λένε οι Εθνοπροδότες σαν δικαιολογία στον λαό ότι από το 1995  (Πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου) η Ελλάδα δέχτηκε τα Σκόπια να ονομάζονται Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
********
Έστω όμως και έτσι, ήταν μία Ενδιάμεση Συμφωνία, η οποία επέβαλε ένα Δεσμευτικό Κώδικα Συμπεριφοράς, για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.
********
Όμως τα Σκόπια,  καθ’ όλη τη διάρκεια μέχρι σήμερα συστηματικά παραβιάζουν συστηματικά το γράμμα και το πνεύμα της συμφωνίας.
********
*-- Προβάλλουν μεγαλοϊδεατικές εδαφικές βλέψεις κατά της Ελλάδας. 
Χρησιμοποιούν  την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας» στους Διεθνείς Οργανισμούς. 
Ακόμα και στα Ηνωμένα Εθνη. 
Παρά το γεγονός ότι έχουν προσχωρήσει σε αυτά με την προϋπόθεση να χρησιμοποιεί την προσωρινή ονομασία Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατίας της Μακεδονίας
********
*-- Χρησιμοποιεί σύμβολα, όπως ο Ηλιος της Βεργίνας. Και άλλα σύμβολα που ανήκουν στην Eλληνική πολιτιστική κληρονομιά. Προβαίνει ή ανέχεται προκλητικές ενέργειες που υποδαυλίζουν εχθρότητα και φανατισμό.
******** 
Οπως η παραποίηση της Ελληνικής σημαίας και η αντικατάσταση του Χριστιανικού σταυρού με τη Ναζιστική Σβάστικα.
******** 
Σε χάρτες. Σε σχολικά εγχειρίδια. Σε βιβλία Ιστορίας. Ενισχύει αλυτρωτικές διεκδικήσεις και υποδαυλίζει εθνικιστικά αισθήματα μέσα στα σύνορά μας. 
Μέσα στα εδάφη μας! 
********
Αυτά δεν αναφέρονται από τη Κυβέρνηση Τσίπρα η οποία επιδιώκει λύση για τη λύση, δηλ. λύση και όποια νάναι, σύμφωνα με τις διαταγές των αφεντικών τού Τσίπρα, πού για να παραμείνει στη καρέκλα σαν γνήσιο «ξεπουλητάρι» της αριστεράς ξεπουλάει τα πάντα.
********
Χωρίς βέβαια να παραμερίζουμε ότι ξεπουλώντας τα πάντα κερδίζει το ίδιο το «ξεπουλητάρι» χρόνο παραμονής στη καρέκλα γιατί τρέμει τα «ειδικά Δικαστήρια», και ξέρει τι τον περιμένει.
********
Άλλωστε πάγια τακτική των ενόχων είναι η αναβολή, με τη προσδοκία ότι μπορεί κάτι έκτακτο εν τω μεταξύ να προκύψει…
********
Εν τω μεταξύ και μέχρι τον Ιούλιο  ο Τσίπρας θα κατεβάζει τα παντελόνια του για λύση «ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ»  του Σκοπιανού με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης.
********
Μη πάει αλλού ο νούς σας…!!!
********
Κομμάτι –κομμάτι και μέσα από «μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης», όπως θα τα ονομάσουν θα δώσουν την δυνατότητα και ευκαιρία σε πρώτη φάση (σαλαμοποίηση) να  μπούν στο ΝΑΤΟ ως…παρατηρητές…!!!
********
Με όνομα βέβαια πού θα περιέχει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και θα μας πούν μάλιστα, ότι είναι προσωρινό…
********
Η ολοκλήρωση βέβαια θα είναι το ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, (χρονικός προσδιορισμός), όπως το ίδιο το «κουτοπόνηρο βλαχάκι» μόνο του και πάλι εν τη υπέρμετρη ανοησία του…ομολόγησε…!!! 
                   -----------------

6 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ======================
    Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἀπάντων τιμιώτερόν

    ἐστιν ἡ Πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ

    καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾿ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι.

    ============================

    Ὦ παῖδες Ἑλλήνων, ἴτε, ἐλευθεροῦτε πατρίδ᾿ ἐλευθεροῦτε δέ παῖδας, γυναἰκας, θεῶν τε πατρώων ἔδη, θῆκας τε προγόνων· νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΚΡΑΜΑ ΦΥΛΩΝ , ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΡΩΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ . ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΤΙΔΡΩ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ , ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ Η’ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ,ΜΕ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. (μνημοσυνο με ξενα κολυβα). Η’ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ. ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ;;; ΕΣΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;; ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;;; Η’ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ;;; ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η’ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΡΠΑΓΑ ΓΕΙΤΟΝΑ , ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;;;;ΘΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο Υ Σ Ι Α ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ . ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ .Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ . ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΑΛΤΣΑΔΟΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΑΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Θ’ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε αυτούς θα δώσουνε το όνομα,(!) που θέλουν να κατέβουν μέχρι τον Θερμαϊκό!
    Τι αναφέρει το Σύνταγμα των Σκοπίων για «μακεδονική» γλώσσα και ιθαγένεια -Αλυτρωτισμός και διεκδικήσεις
    Το πρόβλημα στη διαπραγμάτευση με την ΠΓΔΜ δεν είναι μόνο το ονοματολογικό αλλά και οι αλυτρωτικές αναφορές, από τις οποίες βρίθει, κυριολεκτικά, το Σύνταγμα της γειτονικής χώρας.
    Οπως αναφέρει η «Καθημερινή» και το ρεπορτάζ του Βασίλη Νέδου, ο αλυτρωτισμός είναι ευκρινής ήδη από το προοίμιο του Συντάγματος, το οποίο, μάλιστα, έχει τροποποιηθεί και βελτιωθεί έναντι της αρχικής μορφής του.
    Εκεί γίνεται λόγος για «τις παραδόσεις της πολιτειακής κατάστασης και νομιμότητας της Δημοκρατίας του Κρουσόβου και των αποφάσεων της Αντιφασιστικής Συνέλευσης της Λαϊκής Απελευθέρωσης της Μακεδονίας, και το δημοψήφισμα της 8ης Σεπτεμβρίου 1991», ως θεμέλια της απόφασης για δημιουργία της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», αλλά και του συντάγματος της χώρας.
    Η Αντιφασιστική Συνέλευση της Λαϊκής Απελευθέρωσης της Μακεδονίας, γνωστή με το ακρωνύμιο ASNOM, αμέσως μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε ως βασικό στόχο την «ενοποίηση» της γεωγραφικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας τα τμήματά της που ανήκαν τόσο στη Γιουγκοσλαβία όσο και στα υπόλοιπα κράτη ως υπό κατοχή.

    Στο άρθρο 3, το οποίο προσδιορίζει τα σύνορα της ΠΓΔΜ ως «απαραβίαστα», έχει γίνει μια προσθήκη η οποία αναφέρει ότι η χώρα «δεν έχει εδαφικές αξιώσεις έναντι οποιουδήποτε γειτονικού κράτους». Ωστόσο τονίζεται ότι τα σύνορα μπορεί να αλλάξουν μόνο σε συμφωνία με το σύνταγμα «και στην αρχή της ελεύθερης βούλησης, όσο και σε συμφωνία με τους γενικά αποδεκτούς διεθνείς κανόνες».
    Τα άρθρα 4 και 7 του Συντάγματος είναι εκείνα που προσδιορίζουν ως «μακεδονική» την ιθαγένεια και τη γλώσσα των Σλαβομακεδόνων της ΠΓΔΜ.
    Το άρθρο 49 του Συντάγματος είναι, επίσης, μια κατ’ εξοχήν επίδειξη αλυτρωτισμού. «Η Δημοκρατία ενδιαφέρεται για το καθεστώς και τα δικαιώματα εκείνων των προσώπων που ανήκουν στον Μακεδονικό Λαό σε γειτονικές χώρες καθώς και για τους εκπατρισμένους Μακεδόνες, βοηθά την πολιτισμική ανάπτυξη και προωθεί τους δεσμούς μεταξύ τους» αναφέρει. Στην τελευταία αναθεώρηση έγινε μια προσθήκη (Addendum) όπου αναφέρεται ότι «στην άσκηση αυτής της μέριμνας η Δημοκρατία δεν θα παρεμβαίνει στα κυριαρχικά δικαιώματα άλλων κρατών ή στις εσωτερικές υποθέσεις τους».
    Πώς μπορεί να γίνει αναθεώρηση
    Τα άρθρα 130 και 131 περιγράφουν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει συνταγματική αναθεώρηση στη γείτονα και, εν πολλοίς, σκιαγραφούν τα εμπόδια της Ελλάδας στην πορεία για μια συμφωνία erga omnes. Στο άρθρο 130 τονίζεται ότι αλλαγή στο σύνταγμα μπορεί να γίνει:
    Με πρόταση του προέδρου (δηλαδή του εκ του VMRO προερχόμενου Γκιόργκι Ιβάνοφ),
    Με κυβερνητική πρωτοβουλία 30 βουλευτών ή
    Με 150.000 υπογραφές.
    Στο άρθρο 131 ορίζεται ότι «για να αρχίσει» η διαδικασία αλλαγής του συντάγματος, απαιτούνται τα δύο τρίτα (δηλαδή 80 από τους 120 βουλευτές) της Βουλής. Μάλιστα, το 2005 υπήρξε προσθήκη η οποία προβλέπει ότι η πλειοψηφία των ψήφων στη Βουλή θα πρέπει να ανταποκρίνεται όχι επί του συνόλου του πληθυσμού της ΠΓΔΜ αλλά επί κοινοτήτων που την απαρτίζουν.
    Πηγή: Καθημερινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στὺξ δ᾽ ἔτεκ᾽ Ὠκεανοῦ θυγάτηρ Πάλλαντι μιγεῖσα
    Ζῆλον καὶ Νίκην καλλίσφυρον ἐν μεγάροισιν·
    καὶ Κράτος ἠδὲ Βίην ἀριδείκετα γείνατο τέκνα,
    τῶν οὐκ ἔστ᾽ ἀπάνευθε Διὸς δόμος, οὐδέ τις ἕδρη,
    οὐδ᾽ ὁδός, ὅππη μὴ κείνοις θεὸς ἡγεμονεύῃ,
    ἀλλ᾽ αἰεὶ πὰρ Ζηνὶ βαρυκτύπῳ ἑδριόωνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018
    Ετσι χάσαμε την Κύπρο. Η μία κατοχή αντιγράφει την άλλη…

    Nέο ρεσιτάλ από τον Γιώργο Τράγκα από την συχνότητα των Παραπολιτικών>

    -Tσίπρα, μην είσαι πουλητάρι και την παίρνεις αποσπασματικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για να δώσεις λάθος εικόνα. Ο Μητσοτάκης μετά το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών του 1992 βγήκε και δήλωσε ότι εγώ είμαι εντολοδόχος του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών οι οποίοι συμφώνησαν στην μη χρήση του ονόματος Μακεδονία. Αυτή ήταν και η θέση της Δαμανάκη ως αρχηγός του Συνασπισμού που παρέλαβε στη συνέχεια ο Τσίπρας…
    Σ΄αυτό το σημείο ο Τράγκας παίζει ηχητικό από συνέντευξη του Επίτιμου ο οποίος δηλώνει εντολοδόχος και αποκαλύπτει πως όλοι οι αρχηγοί το 1992 απέκλεισαν τον όρο Μακεδονία. Ολοι εκτός από το ΚΚΕ. Ο Τράγκας χαρακτηρίζει και τη ΝΔ κόμμα-τραχανά επειδή δεν έχει καν αρχείο με ηχητικά ντοκουμέντα του Επίτιμου. Την ίδια στιγμή εξευτέλισε την κυριολεξία το άδειο μπαλόνι, τη φούσκα, όπως χαρακτηρίζει τον Κοτζιά…
    Στο μεταξύ παίζει διαρκώς ηχητικά ντοκουμέντα από την Χούντα των Συνταγματαρχών που κάνουν λόγο για ανάπτυξη και πλεονάσματα.
    -Ετσι χάσαμε την Κύπρο. Η μία κατοχή αντιγράφει την άλλη…
    Ο Τράγκας συγκρίνει την κυβέρνηση Τσίπρα με την Χούντα των Συνταγματαρχών. Παίζει μάλιστα και ηχητικό ντοκουμέντο με τον πρώτο δορυφορικό σταθμό της Ελλάδας επί Χούντας και στο καπάκι δηλώσεις του Νίκου Παππά για τον νέο δορυφόρο της Ελλάδας.

    http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/01/blog-post_824.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο γερο-Ντζιμάνης μπορεί να το πέταξε για τον "ευθυνού του λόγου"......αλλά είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλήθεια:

    οι Σκοπιανοί γνωρίζουν ότι έχουν απέναντί τους καρπαζοεισπράκτορες και οπαδούς της σαχλής "σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή και των σχέσεων φιλίας και συνεργασίας".....(πρέπει να είμεθα η μοναδική χώρα στην παγκόσμια ιστορία που θέλει σώνει και καλά να έχει σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με ένα μόρφωμα που καπηλεύεται την ιστορία, πολιτισμό και παράδοσή μας; ακόμα ένα θριαμβευτικό κατόρθωμα των αποτυχημένων ανεκδιήγητων πολιτικάντηδων που ψηφίζει το χαζοπόπολο).

    Η μόνη περίπτωση να αναγκάσομε τα Σκόπια να πάρουν πίσω αυτή την πρωτοφανή καπηλεία της ιστορίας μίας χώρας είναι να κάνουμε πόλεμο. Να τους απειλήσουμε με στρατιωτική επέμβαση.

    Μακάρι να υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις να το υπεστήριζαν αυτό, αλλά μπορουμε να κάνουμε ένα άλλο είδος "πολέμου" που είναι πιο αποτελεσματικός: να κάνουμε οικονομικό πόλεμο. Να σφραγίσομε τα σύνορα και να επιβάλλουμε εμπάργκο μέχρι οι αθιγγανοσκοπιανοί να έρθουν μόνοι τους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αποδεχόμενοι την αλήθεια.

    Είναι σε κρίσιμη φάση αποδιοργάνωσης αυτό το σαπιομόρφωμα, οι αλβανόφωνοι καραδοκούν, δεν έχουν πρόσβαση σε θάλασσα, μόνο εμείς οι καρπαζοεισπράκτορες τους στηρίζομε οικονομικά. Εάν τους επιβάλλουμε εμπάργκο και διακόψουμε κάθε συνομιλία μαζί τους θα λιμοκτονήσουν. Σε δύο χρόνια θα διαλυθούν οικονομικά. 'Οπως ακριβώς έγινε το 1992 και μέσα σε τρία χρόνια οι σκοπιανοί κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και υπήρξε η ενδιάμεση συμφωνία (η οποία αφού μετά το πέρας της 10ετίας δεν τηρήθηκε με ευθύνη αποκλειστικά και μόνο των σκοπιανών, ΕΠΡΕΠΕ η Ελλάδα να επιστρέψει στην προ-ενδιάμεσης συμφωνίας κατάσταση και να ξαναβάλει εμπάργκο. Αυτό ήταν το δεύτερο τραγικό ολίσθημα που έγινε. Το πρώτο ήταν ότι από την ενδιάμεση κιόλας συμφωνία το 1995 τους δώσαμε τον όρο "Μακεδονία" στο ΦΥΡΟΜ. Το τρίτο ήταν η σύνθετη ονομασία του άθλιου Βουκουρεστίου.)

    Ουσιαστικά δηλαδή ούτε το ΦΥΡΟΜ ισχύει και είμαστε πραγματικά στο μηδέν, η ενδιάμεση συμφωνία έχει τελειώσει από το 2005.

    Είμαστε πάλι στο 1992.

    ΑπάντησηΔιαγραφή