Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ και ΛΗΣΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ» ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Π.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ… ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΛΕΝΗ ΡΑΪΚΟΥ…!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΕΩΥΩΡΟΙ ΕΘΑΞΑΝ ΤΟ «ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ GATE» και ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΑΝ…11η ΚΑΛΠΗ…!!!

Τον Π.Κουρουμπλή θα τον θυμόσαστε, δεδομένου ότι και ως Υπουργός Ναυτιλίας «έγραψε ιστορία» όταν στό άλλο σκάνδαλο τον περασμένο Σεπτέμβριο με την καταστροφή τού Σαρωνικού, διαπίστωσε «ιδίοις όμμασι» (τι Θείο χάρισμα Θεέ μου) ότι καθάρισε την πετρελαιοκηλίδα και μπορούν οι λουόμενοι να κάνουν χωρίς φόβο το μπάνιο τους…
Όσον τώρα αφορά τον «βίον και την πολιτεία» τού Κουρουμπλή στό Υπ.Υγείας η ιστορία του ξεκινάει στις 4 Μαρτίου 2017, όταν η εφημερίδα «Η ΑΠΟΨΗ» είχε φιλοξενήσει Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με αφορμή την έρευνα του FBI.

Tότε, τρεις Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (Λοβέρδος, Κεγκέρογλου και Χριστοφιλοπούλου) ζητούσαν με έγγραφό τους στη Βουλή από την κα Ράικου να επιταχύνει την έρευνα για τη Novartis.
******* 
Τούτο δε, διότι είχε προηγηθεί το καραμπινάτο σκάνδαλο του 2015, οπότε δεν έγινε τιμολόγηση των φαρμάκων, (επί Κουρουμπλή, βεβαίως-βεβαίως) με αποτέλεσμα το Ελληνικό Δημόσιο να ζημιωθεί 140 εκατομμύρια ευρώ…
******** 
Ε, λοιπόν,η Ελένη Ράικου ήταν εκείνη που χειριζόταν το θέμα Novartis και λοιπών καταγγελιών στον τομέα των φαρμάκων.
******** 
Κατά «διαβολική σύμπτωση» όμως ο Π. Κουρουμπλής δεν πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελέως ποτέ, μιας και η Ελένη Ραϊκου φρόντισαν (οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι εκ της προδικασίας) να την… εξαναγκάσουν σε παραίτηση…!!!
********
Στην τετρασέλιδη επιστολή παραίτησής της, η Ελένη Ράικου καταγγέλλει σχέδιο ηθικής της εξόντωσης από μεγάλα συμφέροντα στον χώρο του φαρμάκου που θίγονται από τα νέα στοιχεία τα οποία, όπως λέει, έχουν συγκεντρωθεί από τη συνεχιζόμενη έρευνα για την υπόθεση της Novartis την οποία η ίδια χαρακτηρίζει «κορωνίδα της διαφθοράς στη χώρα μας».
********
«Kαυτή» καταγγελία στην Εισαγγελία
                --------- 
Η υπόθεση των ανατιμήσεων όμως δεν είναι και η μοναδική… αποχή του κ. Κουρουμπλή από τη νομιμότητα.
******** 
Διαβάζουμε από τη «Real News» (του Χατζηνικολάου, φίλου της Κυβέρνησης), της προηγούμενης εβδομάδας:
********
«Είναι όμως μόνο η Novartis; Πληροφορίες αναφέρουν ότι κι άλλες φαρμακοβιομηχανίες έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των Αρχών, που ελέγχουν αν και αυτές ακολουθούσαν τις ίδιες πρακτικές με την ελβετική πολυεθνική. 
Στη δικογραφία περιλαμβάνεται, μάλιστα, ήδη από τον Μάρτιο του 2017, ανώνυμη καταγγελία, της οποίας ο συντάκτης φαίνεται να μην είναι «άσχετος» με τον χώρο του φαρμάκου.»
********
Στην εν λόγω καταγγελία που έφτασε στα χέρια της τότε Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Ράικου στις 30/3/2017, πλην των άλλων εταιρειών που –όπως λέει– πρέπει να ελεγχθούν, γίνεται αναφορά και στον Π.Κουρουμπλή. 
********
Μάλιστα, τον «δείχνει» να ευνοεί με αποφάσεις του τις… φαρμακοβιομηχανίες…!!!
********
Αν αναζητήσετε τον «πίνακα συμπληρωματικού δελτίου τιμών φαρμάκου λόγω αιτήματος μείωσης τιμών»  στις 23 Δεκεμβρίου 2016 και τον συγκρίνετε με την προτεινόμενη ανατιμολόγηση του ΕΟΦ στις 6 Δεκεμβρίου του 2016, θα δείτε τη μεγαλύτερη… απάτη και τη ληστεία όλων των εποχών»…!!!.
         ----------------
Όμως εξαιρετικό, αποκαλυπτικό και πλήρες ρεπορτάζ για να φρίξετε στη κυριολεξία εδώ:
http://www.iapopsi.gr/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%82-gate-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5/
           ----------------
ΥΓ.
Αλλά και η αποκαλυπτική εφημερίδα "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" με νέα στοιχεία επιβεβαιώνει την ανηθικότητα καθώς καί το πολιτικό καί Δικαστικό παρακράτος της Τσιπροσυμμορίτικης Αριστεράς.

             ----------------

7 σχόλια:

  1. με ή χωρις κουκουλα βλεπει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γιαλιά κατάμαυρα...ηλίου.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ημιμαθείς, ανιστόρητοι και επικίνδυνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκευωροι αδίστακτοι επικίνδυνοι διχαστες λαϊκιστές λασπολογοι αριστοφασιστες!!
    Δεν αλλάζουν έτσι ηταν έτσι είναι!!
    Κοινοι συκοφάντες!!
    Με ψεύτικες κατηγορίες ψευδομάρτυρες κουκουλοφόροι εστειναν τα λαϊκά δικαστήρια!!
    Οι εκτελέσεις γινόταν με συνοπτικές διαδικασίες!!
    Κοσερβοκουτι πονάει πολύ διαμελισμό και τα κεφάλιατους στο ποτάμι έφταναν στα χωριά!
    Λαός που ξέχνα την ιστορία του τόπου είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει!!
    Οι Έλληνες δεν είναι ανιστοριτοι τα παραβλέπουν!!
    Αυτοι οι κατσαπλιαδες ειναι γλωσσοπλαστες
    Η ερώτηση απαντάται με ερώτηση είναι αριστερά ευρήματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥ;;;ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΜΑΝΗ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ


    http://sinidisi.gr/ekleisan-gounari-oadoi-sorra-patra-poulman-diki-afantou-artemi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και δικηγορος του ζευγους σωρρα ο κεχαγιογλου!!!

      Διαγραφή
  6. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΚΛΑΣ ΚΛΑΣ
    ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

    ---------------------------------
    Δηλώσεις υποταγής από την Κυβέρνηση: «Τι να κάνει η Ελλάδα; Να πάει να καταλάβει την Τουρκία;» Στο έλεος του Θεού πλέον οι στρατιώτες μας

    --------------------


    https://www.pentapostagma.gr/2018/03/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή