Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΔΙΩΞΗ «ΜΑΪΜΟΥ» ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ και ΔΙΚΤΥΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΒΑΡΥ…ΜΗΤΡΩΟ…!!!

ΣΤΟ «ΚΟΛΠΟ» και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΗ…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…!!!

Ο Τσίπρας και η Κυβερνητική λεχριτοκομπανία του προκειμένου να παραμείνουν στη καρέκλα της εξουσίας θα μηχανευτούν τα πάντα και θα ανασύρουν από το οστεοφυλάκιο του Στάλιν όλες τις μεθοδεύσεις και μηχανισμούς για να πλήξουν αφ΄ενός μεν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, αφ΄ετέρου δε, να αποσπάσουν τη προσοχή της κοινής γνώμης για τις εγκληματικές τους ευθύνες τόσον στη πορεία της οικονομίας όσον και στην καθ΄ολοκληρίαν εξέλιξη των Εθνικών μας Θεμάτων…
Σιγά μην απουσίαζε από τη λίστα ο Μαρινάκης αφού ως ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδος της Ελλάδος, της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ιδιοκτήτης ΜΜΕ, έχει γίνει στόχος της Τσιπροκυβέρνησης, του Καμμένου πού μαζί με δημοσιογράφους με Βαρύ Ποινικό Μητρώο συκοφαντικών δημοσιευμάτων πρωτοστατούν στην εξεύρεση ψευδομαρτύρων στο χώρο των ισοβιτών στις φυλακές,

(δυστυχώς και με τη συμμετοχή και συνέργεια συγκεκριμένων Δικαστικών Λειτουργών) με σκοπό να πλήξουν την αξιοπιστία του και κυρίως να τον καταστήσουν ένοχο στην υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor 1.
 ********     
Όμως από την έκθεση παράθεσης και ανάλυσης δεδομένων της Οικονομικής Αστυνομίας από 13/12/2017 πού έχει στα χέρια της η εφημερίδα Η ΑΠΟΨΗ σχετικά με τα εμβάσματα εταιρειών του Βαγγέλη Μαρινάκη για τροφοδοσία καυσίμων προς την εταιρεία G-TankersPetroleumFZE του ισοβίτη Ευθύμιου Γιαννουσάκη, προκύπτει ότι:
********. 
Πρόκειται για εμβάσματα πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων που αφορούσαν χρηματοδοτήσεις για αγορά καυσίμων κίνησης εκατοντάδων πλοίων διαφόρων εταιρειών παγκοσμίως.
********
 Όλα τα εμβάσματα αυτά εξετάστηκαν από την εισαγγελέα κα Τζίβα και διαπιστώθηκε μέσω εγγράφων ο προορισμός τους και ο σκοπός της αποστολής τους.
********
 Ένα-δύο εμβάσματα συνολικού ύψους 400.000 δολ. δεν δικαιολογήθηκαν πλήρως από τους υπαλλήλους των εταιρειών του κ. Μαρινάκη.
******** 
Η ανεπαρκής αιτιολόγηση των εμβασμάτων αυτών, ύψους 400.000 δολ. όπως προείπαμε, έδωσε το έναυσμα στην κα Τζίβα να υποστηρίξει πως στην εν λόγω υπόθεση υπάρχουν «αποχρώσες ενδείξεις» ότι μπορεί τα εμβάσματα αυτά να… χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά καυσίμων του ναρκοπλοίου Noοr1…!!!
********
Ομηρία για τον εφοπλιστή
---------------
Σύμφωνα με τους νομικούς που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση, η άσκηση δίωξης έχει απόλυτα καταχρηστική μορφή και δεν στηρίζεται σε καμία κατάθεση ή έγγραφο της δικογραφίας. Δεν υπάρχει έγγραφο ή μαρτυρία ότι οι εταιρείες του Β. Μαρινάκη από δεκάδες χώρες της υφηλίου έστελναν εμβάσματα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για αγορά αποθήκευσης και μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών μέσω του Noor 1, όπως πιθανολογείται στην ασκηθείσα δίωξη.
********
Το ερώτημα που προκύπτει είναι για ποιο λόγο η κα Τζίβα προχώρησε σε μια τόσο ακραία ενέργεια, να ασκήσει δηλαδή δίωξη για τόσο σοβαρά αδικήματα χωρίς την απαιτούμενη στοιχειοθέτηση; 
********
Η σκόνη σηκώθηκε, το τοπίο θα καθαρίσει;
          --------------
Αντίπαλοι της κυβέρνησης συνδέουν τη δίωξη κατά του Β. Βαρινάκη με αυτήν της κας Τουλουπάκη στην υπόθεση Novartis που αφορούσε στους δέκα πολιτικούς της αντιπολίτευσης. Όπως και στη δίωξη για τη Novartis δεν είχαν «ανιχνευθεί» επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος δύο πρώην πρωθυπουργών και οκτώ υπουργών, έτσι και εδώ από την υπάρχουσα δικογραφία δεν ευρέθησαν στοιχεία και κατά την άποψη πολιτικών κύκλων η δίωξη ασκήθηκε λόγω συγγένειας του Β. Μαρινάκη με την οικογένεια Μητσοτάκη. Δηλαδή, με λίγα λόγια, δίνουν πολιτικό χαρακτήρα στη συγκεκριμένη δίωξη.
********
Επίσης, δεν πρέπει, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι κύκλοι, να διαφεύγει της προσοχής το γεγονός ότι η δίωξη ασκήθηκε προ της έκδοσης απόφασης που θα αφορά τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ. Και στο ερώτημα: ποια από τις δύο υποθέσεις, δηλαδή της δίωξης Μαρινάκη ή της τιμωρίας του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ θα στρέψει την προσοχή του κόσμου, δεν χρειάζεται απάντηση. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
********
Άλλωστε το ίδιο είχε γίνει και μετά το συλλαλητήριο των 800.000 ατόμων στο Σύνταγμα για το Μακεδονικό που χάθηκε από την επικαιρότητα λόγω της δημοσιοποίησης για δήθεν ανάμιξη των 10 πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis. Και ας μην ξεχνάμε ότι στην επικαιρότητα βρίσκεται το θέμα των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται στις φυλακές της Τουρκίας και βεβαίως η εξαγγελθείσα από την κυβέρνηση καθαρή έξοδος από το μνημόνιο.
********
Για να μη ξεχνιόμαστε:…
********
Η κ. Ειρήνη Τζίβα προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά πού επήγε με προτροπή Καμμένου (κατόπιν διαμεσολάβησης του… Μ.Τριανταφυλλόπουλου…!!!) στις φυλακές Αυλώνα στις τρείς (3) τη νύχτα κάτω από κωμικοτραγικές συνθήκες να πάρει κατάθεση από τον ισοβίτη Γιαννουσάκη για να ενοχοποιηθεί «σώνει και καλά», ο Μαρινάκης.
*******
Είναι χαρακτηριστική η συνέντευξη Γιαννουσάκη στη REAL NEWS Εδώ:
********
http://www.real.gr/Files/Articles/Document/607844.pdf
********
Στη συνέντευξή του περιγράφει ρητά και απερίφραστα ότι:
Δέχεται «αφόρητες παρεμβάσεις» από Δικαστικούς, Λιμενικούς, αλλά και πρωτοκλασάτο Υπουργό της Κυβέρνησης, προκειμένου να εμπλέξει στη χρηματοδότηση του φορτίου, με κατάθεσή του, τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.
********
Να σημειώσουμε ότι Καμμένος είχε 12 φορές τηλεφωνικές επαφές με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη επί 21 λεπτά και η επαφή επίσης της Εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη έγινε και με διαμεσολάβηση και του Μ.Τριανταφυλλόπουλου (παντού «μεσίτης» ο Μάκης), άλλο αν ο Γιαννουσάκης  δεν ενέδωσε στις πιέσεις τους, προφανώς γιατί ήξερε το ποιόν και των… δύο…!!!
********
Να σημειώσουμε επίσης ότι η Εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα των μεταμεσονύκτιων καταθέσεων στις φυλακές Αυλώνα, είναι η… ίδια Εισαγγελέας της δίωξης Μαρινάκη…!!!
********
Άντε γειά...!!!   
              ---------------

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακώς από λάθος πάτημα στο πλήκτρο από συνεργάτη του ιστολογίου έγινε η αφαίρεση.
    Συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλαγή «έδρας» για την ομιλία Τσακαλώτου στον Πειραιά

    Άλλαξε ο χώρος της σημερινής εκδήλωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, μετά την απόφαση των υπεύθυνων του πολυχώρου «Κremlino», λόγω της ανησυχίας για συγκέντρωση φίλων του Ολυμπιακού.

    Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την αλλαγή του χώρου εκδήλωσης – συζήτησης με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και θέμα «Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολες οι διωξεις μαιμου ειναι
    η μονη διωξη που ειναι πραγματικη ειναι για τον 88χρονο γεροντα εκει πουλησαν μαγκια οι ναπολεοντες του τρελαδικου συριζανελ
    γιατι δενκλεινουν φυλακη το μαρινακη
    χαχαχαχαχα οπως οι γελιοι θα κλεινανε το σαμαρα το γεωργιαδη το βενιζελο χαχαχαχαχαχαχαχα στο τελος θα κλειστουνε μονοι τους φυλακη για να γλιτωσουν απο τους ελληνες που θα τους παρουν στο κηνυγι

    ΑπάντησηΔιαγραφή