Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΜΕΧΡΙ και ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΚΥΚΚΟΥ ΕΝΕΤΑΞΑΝ (ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ) ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΩΣ ΥΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΟ… 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ…!!!

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Ο «ΜΕΓΑΣ» ΥΠΕΞ Ν.ΚΟΤΖΙΑΣ , ΤΟ ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΕ…ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ…!!!

Η Κυβέρνηση της «πλάκας» πού δυστυχώς μας Κυβερνάει βγάζει αστείρευτο γέλιο επικινδυνότητας με τις κωμικές  και συγχρόνως εγκληματικές πολιτικές πιρουέτες της…
Στο Δικαστήριο της Λευκωσίας, ο «μαϊμού» καθηγητής ξένων Πενεπιστημίων πού επί ημερών της κατσαπλιάδικης λεχριτοκομπανίας της Τσιπροαριστεράς «ευτύχησε» η Ελλάδα να τον έχει ΥΠΕΞ, Ν.Κοτζιάς,

αναγκάστηκε από το σοβαρό Κράτος και Κυβέρνηση της Κύπρου να απολογηθεί αναφορικά με τη διαφορά μεταξύ της Μητρόπολης Κύκκου και Τηλλυρίας και της Ελληνικής Κυβέρνησης σε σχέση με οικόπεδο στη περιοχή Έγκωμης, στη Λευκωσία.
********  
Η θλιβερή ιστορία έχει ως εξής:
********
Το συγκεκριμένο τεμάχιο γης είχε παραχωρηθεί το 1998 στην Ελληνική Δημοκρατία από τη Μονή Κύκκου υπό τύπο (εμπιστεύματος) για να κτιστεί το οίκημα της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο και πρεσβευτική κατοικία.
******** 
Ωστόσο αυτό δεν έγινε και όταν η Μονή πληροφορήθηκε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση έψαχνε τελικά αγοραστές για να το… πουλήσει (ακούσατε- ακούσατε), όπως ήταν λογικό προχώρησε και έκανε αγωγή.
******** 
Η αγωγή εκδικάστηκε και το Φεβρουάριο του 2017 τό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε απόφαση και δικαίωσε τη Μονή.
********
Ο «ρωποπερπηρήθρας» Ν.Κοτζιάς, δεν κατάλαβε ότι στο σοβαρό Κράτος της Κύπρου τα Δικαστήρια δεν έχουν πολιτικούς προϊσταμένους τύπου Κοντονή-Παππαγελόπουλου-Θάνου κ.τ.λ., ούτε επηρεάζονται από τους Υπουργικούς θώκους πού μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε αντίδικος.
********
Εκεί η Δικαιοσύνη και η ισονομία αφορά όλους ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου θέσεως.
********
Ο συνήγορος της Μονής κ. Βελάρης (προφανώς άριστος Δικηγόρος) άσκησε τα καθήκοντά του σύμφωνα με τους κανόνες της Πολιτικής Δικονομίας και της άριστης Νομικής κατάρτισης πού έχουν άλλωστε στο σύνολό τους οι Δικηγόροι της Λευκωσίας και κατατρόπωσε τον «ρωποπερπηρήθρα» Ν.Κοτζιά, ό οποίος μη έχοντας τι να απαντήσει ταύτισε τον εαυτόν του με τον θεσμό της …Ελληνικής Δημοκρατίας…!!!
********
Έτσι απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου ανέφερε:
******** 
«Υπάρχει μία προσβολή στο πρόσωπο μου για τον θεσμό της Ελληνικής Δημοκρατίας, ούτε επί χούντας η Ελλάδα δεν διασύρθηκε με τέτοιο τρόπο».
********
Σε σχέση δε με την ένταξη του οικοπέδου στο ΤΑΙΠΕΔ ο Ν. Κοτζιάς υποστήριξε ότι έγινε από…γραφειοκρατικό λάθος…!!!
********
Άρες μάρες κουκουνάρες…
********
Νόμισε, ότι έδινε συνέντευξη στο Κοτρώτσο στην ΕΡΤ ή στην ΑΥΓΗ ή στο KONTRA ή στον Χατζηνικολάου ή στο Μπαξεβάνη και λοιπά ρετάλια της Τσιπροαριστεράς.
******** 
«Ρωποπερπηρήθρα» Υπουργού…αποφθέγματα…!!!
********
Και όμως σε αυτόν έχει ανατεθεί η Εξωτερική μας πολιτική, η διαφύλαξη της Εθνικής μας ακεραιότητος και αυθυπαρξίας.
********
Άντε να τον εμπιστευθείς να σού λύσει το Σκοπιανό και κυρίως τις Ελληνοτουρκικές διαφορές με τον Ερντογάν στο…Αιγαίο…!!!
*********
Ρέ τι μας έλαχε…
                --------------

2 σχόλια:

 1. Παμμακεδονικές Ενώσεις σε Κοτζιά:
  ------
  Σταματήστε να μας εξευτελίζετε
  «Πρέπει να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους.
  Κανένας σοβαρός δεν εμπιστεύεται αυτή τη κωμική φιγούρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΔΩ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ

  ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΑΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ

  ΟΡΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΚΥΡΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ
  ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή