Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΑΧ, ΑΧ, ΒΑΧ, ΞΕΦΩΝΗΣΑΝ ΤΟΝ «ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΣΤΗ…ΛΕΣΒΟ…!!!

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ…ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ…!!!

Ο «κλόουν και γελωτοποιός» της Βουλής Υπουργός Οικονομίας πού αποτελεί και περίγελο των συναδέλφων του της Ευρώπης, όχι μόνο με τη ψιλή φωνή του, τις περίεργες αμφιέσεις του αλλά κυρίως το έν γένει παράξενο—κωμικό  στυλ του,  ο Συριζαίος πού σαν «γυναικοπίπης» τώρα αντικρύζει όσα έλεγε τον Φεβρουάριο του 2017, ότι:  
«Αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από 9.100 ευρώ θα παραιτηθώ και θα…καταψηφίσω» ...!!!
 Ε, αυτός με την ευκαιρία μιάς εκδήλωσης του Συριζα στη Λέσβο θέλησε να κάνει και μια περατζάδα στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης με τη συνοδεία του, θεωρώντας ο αφελής και ανυποψίαστος ότι θα εισέπρατε την ευγνωμοσύνη των πολιτών με την γελοία -- σάν τον ίδιο— πολιτική του.
********
Δυστυχώς όμως, οι πολίτες εξοργισμένοι τον ανεγνώρισαν και ξεφωνίζοντάς τον του είπαν, «μας εξαθλιώσατε… Ντροπή σας καταστρέψατε την Λέσβο», ενώ άλλος τον περιποιήθηκε με τη φράση, «κοπρόσκυλα» και… «σανό»!
EΔΩ:
https://www.youtube.com/watch?v=bdxti06SK_s
********
Ήταν σαν να έβγαινε ο «Αντρέας η φτερού» ανά τας οδούς και τας ρύμας της πόλεως των Αθηνών για να πουλήσει το εμπορευμά του (φτερά) και να μην άκουγε τα… ξεφωνητά του…!!!
********
Τι την ήθελε και αυτός τη…περατζάδα…;;;
********
Αμ  και εκείνος ο Καρανίκας «Στρατηγικός  Σύμβουλος» του αξιοσέβαστου Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πού ξέρει από αυτά δεν τον προειδοποιούσε τον άνθρωπο…;;;
********
Μόνο διακοπές κάνει στο Μαξίμου, με… μισθούς και υπερωρίες…;;; 
                --------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου