Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ-ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ-ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ- ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ και ΤΗΝ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ… «ΠΕΤΣΙ-ΤΗΣ»…!!!

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ και ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ…ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ…!!!

Περιθωριακά υποκείμενα με την αδιαπαιδαγώγητη γνώμη τους, το τσαμπουκά της αγένειας, τη μαγκιά της αγραμματοσύνης καί το νταηλίκι της δυσμορφίας τους, προερχόμενα από το στενό πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον   των κορυφαίων της «φάρας» Τσίπρα-Παππά-Φλαμπουράρη κ.τ.λ., κάνουν σαν κοινοί κατσαπλιάδες  ασύδοτο πλιάτσικο στην Εξουσία.
Ενώ την ίδια στιγμή χιλιάδες Ελληνόπουλα, απόφοιτοι Μέσης Εκπαίδευσης και το χειρότερο με Πανεπιστημιακά πτυχία και μεταπτυχιακά-Διδακτορικά, άλλα ξενιτεύονται για ανεύρεση εργασίας όπου γής και άλλα υπό το βάρος της φτώχειας, αναγκάζονται σε καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα να εργάζονται ως…γκαρσόνια…!!!

Η αναφορά γίνεται για το νέο Καρανίκα του Τσίπρα τον περιβόητο Μανώλο Πετσίτη,  «σεσημασμένο» επαγγελματία σήμερα ως «πάροχο υπηρεσιών» του Μαξίμου, με δουλειές- πολλές δουλειές καί λεφτά-πολλά λεφτά, όταν ως σερβιτόρος στη Καφετέρια του Στέλιου Γιαννακόπουλου (δόξας του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού) δήλωνε ετήσιο εισόδημα  5.000 ευρώ δηλ. 400 ευρώ το μήνα, απολαμβάνει σήμερα  –σε πρώτη φάση— 200.000 ετησίως, δεδομένου ότι ως  καθημερινά αποκαλύπτεται  τοποθετήθηκε από τον υπόδικο Λαυρέντη Λαυρεντιάδη τον επονομαζόμενο και (Λούα-Λούλα)  σε περίοπτο θέση στις αμαρτωλές εταιρείες του.
********
Και να τώρα ο Μανώλης ο Τραμπαρίφας βάζει τη διπλή ταρίφα και να οι βόλτες από τη Καισαριανή στο Κολωνάκι, στο μπάρ (Τ5) να συστήνεται ως κολλητός του Ν.Παππά και να στα μπουζούκια και να μετακόμιση στα Β.Προάστεια σε Βίλα με πισίνα καί να ζωή και κότα ο άξεστος σερβιτόρος επειδή είναι κολλητός του Ν.Παππά, όταν οι Πτυχιούχοι των Πανεπιστημίων δεν βρίσκουν δουλειά και αναγκάζονται να δουλεύουν σαν σερβιτόροι.
********
Τι σχέσεις διαπλοκής έχει το Μαξίμου με τον ιδιοκτήτη των αμαρτωλών off shore του Λαυρεντιάδη θα το μάθουμε στις 21 του μηνός, όταν στη Βουλή ο Ν.Παππάς (αν πάει) θα δώσει εξηγήσεις σε ερώτηση Βουλευτών της Ν.Δ.
********
Αν και μέχρι τότε θα έχουμε νέα καταιγίδα δημοσιογραφικών αποκαλύψεων για το ρόλο του Πετσίτη, σε δικαιώματα τηλεοπτικών μεταδόσεων από την αμαρτωλή ΕΡΤ Ποδοσφαιρικών αγώνων και την εκπροσώπηση  του Μανώλη Πετσίτη Κυπρίων Δικηγόρων που είναι ακόμη και σήμερα  διαχειριστές των «αμαρτωλών» off shore του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
********
Και βέβαια η χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων θα έχει και «άρωμα Καραϊβικής», από το ταξίδι του Ν.Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου το δικηγόρο των περίεργων Κυπριακών off shore, τότε πού ταξίδευσαν στη Βενεζουέλα για να «μάθουν πόσο πωλούνται τα λαχανικά στα Σούπερ Μάρκετ του Καράκας»…!!!
********
Στη φωτό επάνω πού βλέπεται στο αναλόγιο πού χρησιμοποιεί ο εκάστοτε Πρωθυπουργός στο Μαξίμου για τις αναγγελίες του, να φωτογραφίζεται –προς φθόνο και ζήλεια από τον Καρανίκα--, ο νεόκοπος κλαρινογαμπρός του Συριζα Μανώλο Πετσίτης, ως μελλοντικός Πρωθυπουργός....
********
Βέβαια, με το δίκαιο του το παιδί, εδώ ο Τσίπρας έγινε Πρωθυπουργός και φωτογραφίζεται, ο Μανώλο γιατί να…υστερήσει...;;;
                     --------------------

4 σχόλια:

  1. Όλοι οι απλυτοι όλοι οι λυγουριδεςολοι οι νηστικοί ειείν ολοι μαζι!!!!
    Οι πιο επικίνδυνοι ειναι οι νεοπλουτοι!!
    Δεν έχουν τσιπα ντροπη που οι σολομοί Νορβηγίας Πανε και εχρονται ο Βασιλόπουλος δεν προλαβαίνει τις παραγγελίες!!!
    Ούτε στο ονειρο δεν το είχαν δει!!
    Η κατάχρηση της ελευθερίας οδηγεί στην πτώση της δημοκρατίας!!!
    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΚ ΤΊΠΟΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΙΩΤΗ ΠΕΤΣΙΤΗ ΦΙΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΑΜ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες!!
    Καλή χρονιά στο πολιτικό σαφάρι!!!
    Με μια ευχή οι Έλληνες να μαθουν ότι είναι Έλληνες!!
    Η Ελλάδα κινδυνεύει από τους Έλληνες που ξέχασαν ότι είναι Έλληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
    ΤΟ 2019 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή