Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ο (ΥΠ.ΕΘ.Α.) ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ «ΕΔΟΞΑΣΘΗ ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ και ΚΑΤΕΠΟΝΤΙΣΘΗ… ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ»…!!!

ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ FAKE MΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΣΤΟΝ ORIZINAL ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ…ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ…!!!

Πόσο δίκαιο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν στην Βουλή αντέδρασε, στηλιτεύοντας αμέσως την Υπουργοποίηση του Ναύαρχου Αποστολάκη τ. Αρχηγού ΓΕΘΑ ως Υπουργού Εθνικής Αμύνης…
Δεν ήταν μόνο  ότι πρίν ακόμη περάσουν, έστω 24 ώρες από την αποστράτευσή του το γεγονός,  ότι αμέσως ορκίστηκε ΥΠΕΘΑ, κατά παράβαση της κοινοβουλευτικής τάξης, επειδή μόνο σε δικτατορικά καθεστώτα συμβαίνουν ανάλογες πρακτικές, είναι κυρίως και προπάντων ότι η παρούσα ανθελληνική συμφωνία θα φέρει την υπογραφή του για να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ με το όνομα…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…!!!

Είναι τυχαίο…;;;
********
Δεν το ήξερε ο πρώην Αρχηγός Γ.ΕΘ.Α. ότι αυτός θα υπέγραφε το διαβιβαστικό στο ΝΑΤΟ, για την ένταξη των Σκοπίων…;;;
********
Δεν δίνει σε οποιονδήποτε το δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι η αλλαγή φρουρά στο ΥΠΕΘΑ είχε αυτό το τεράστιο Εθνικό βάρος και ανέλαβε εν γνώσει του ο ίδιος ως, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ να το διεκπεραιώσει.;;;
********
Ασφαλώς και άνευ ετέρου, σε προσυνεννόηση με Τσίπρα-Καμμένο με ένα κακόγουστο θέατρο, όπου ο Καμμένος --εκ του ασφαλούς --παραιτήθηκε αφήνοντας «δανεικό με υποσχετική» τον Ναύαρχο ως Υπουργό να υπογράψει ΣΤΑ ΣΊΓΟΥΡΑ την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ως…ΜΑΚΚΕΔΟΝΙΑ…!!!
********
Εθνομηδενισμός, ελαφριά Εθνική συνείδηση και κοροϊδία στο… «μεγαλείο τους»…!!!
******** 
Γιατί άραγε.;;;
********
Για μετρημένους μήνες στα δάκτυλα της μιάς παλάμης Υπουργιλίκη...
********
Γιά φαντάσου...;;;
********
Άριστος βέβαια Αξιωματικός ο κ. Αποστολάκης, θυμίζει όμως την περίπτωση του Ήρωα Στρατηγού, τού απελευθερωτικού αγώνα της Κύπρου Γ.Γρίβα-Διγενή την 10ετία του 50΄όταν αποφάσισε να κατέβει στην Ελλάδα ως πολιτικός Αρχηγός κόμματος για τον οποίον ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου είπε:
**********
«Εδοξάσθη κρυπτόμενος (στο όρος Τρόοδος) και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος (στη πολιτική)»…!!!
                  ------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου