Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΙΔΙΟ…ΜΑΓΑΖΙ»…!!!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ «ΔΥΟ ΑΚΡΑ» ΤΟ ΑΡΘΡΟ 187 του Π.Κ. και ΚΥΡΙΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ  «ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ» ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΠΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ-ΝΤΖΟΥΡΑ-ΜΑΝΩΛΗ…!!!

Η εσπευσμένη και κατεπείγουσα πρόταση της Κυβερνητικής λεχριτοκομπανίας των κατσαπλιάδων  του  Συριζα για αναθεώρηση του άρθρου 187 του Π.Κ., πού έχει εξοργίσει το Νομικό κόσμο όσο και τα κόμματα, μηδέ εξαιρουμένης  και της Νεολαίας του Συριζα (άλλο αν τα  άπλυτα, ανοργασμικά και αμόρφωτα παιδάκια δεν καταλαβαίνουν τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησής τους), δεν μόνο δώρο στην ήδη υπόδικη Χρυσή Αυγή, αλλά προ πάντων και κυρίως είναι ΔΩΡΟ στον ίδιο τον Τσίπρα με την μήνυση πού κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά Τσίπρα-Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη- και των Εισαγγελέων Ντζούρα και Μανώλη.

Είναι δύο ΔΩΡΑ, ένα στην ΧΑ και ένα στον Τσίπρα σε συσκευασία του… ενός…!!!
********
Από τη μια μεριά η ΧΑ (το ένα «άκρο») και από την άλλη  Συριζα και κουκουλοφόροι (το άλλο «άκρο»)…
********
Θυμόσαστε πού ο Αντώνης Σαμαράς ήδη από το 2013 είχε χαρακτηρίσει ΧΑ και Συριζα  ως «άκρα» με τη περίφημη θεωρία των… «δύο άκρων»…;;;
********
Τότε πού ξεσηκώθηκε ο Συριζα για τη ταύτιση και δυστυχώς  με τη βοήθεια μερικών δικών μας γλυκανάλατων Βουλευτών πού αναπνέουν αέρα από Ραφήνα μεριά (τύπου Δένδια… μακρυά από ψήφο Παναγία μου), οι οποίοι θεώρησαν ως υπερβολική και απαράδεκτη τη προσομοίωση.
********
Τώρα όχι μόνο ταυτίζονται αλλά και αυτοτροφοδοτούνται και όχι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, αφού Κόκκινος και Μαύρος φασισμός πουθενά δεν διαφέρουν, αλλά και το ένα «κάνει πλάτη» στο άλλο σε λειτουργικό επίπεδο και κυρίως  χρησιμοποιεί ο Τσίπρας την ήδη υπόδικη  ΧΑ  να μη πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ.
********
Η Δίκη της ΧΑ εδώ και τέσσερα (4) χρόνια δεν αρχίζει γιατί ο Συριζα δεν βρίσκει τη κατάλληλη αίθουσα για τη… διεξαγωγή της…!!!
********
Ναι με αυτή τη καταγέλαστη δικαιολογία η Κυβερνητική λεχριτοκομπανία του Συριζα αιτιολογεί τη κουμπαριά με τους Χρυσαυγίτες…
********
Ρωτήστε ένα του στενού στελεχειακού περιβάλλοντος των Χρυσαυγιτών να σας ειπούν ποιόν μισουν τον Τσίπρα ή τον Σαμαρά, θα σας απαντήσουν άνευ ετέρου τον Σαμαρά.
********
Άλλωστε και φυσιογνωμικά και αισθητικά ομοιάζουν Χρυσαυγίτες και Συριζαίοι και δεν ξεχωρίζουν πουθενά, μα πουθενά, ακόμη και στη χρήση του… νερού…!!!
********
Πάντως όταν η μήνυση Σαμαρά κατά Τσίπρα και λοιπής Τσιπροσυμμορίας φθάσει στο ακροατήριο, έχουν βρεθεί ήδη πολλές μα πάρα πολλές αίθουσες τεράστιες σε μέγεθος. ευάερες, ευήλιες με άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό θέρμανσης και ψύξης.
********
Καλή λευτεριά…
                  --------------------

4 σχόλια:

  1. ΣΥ ΡΙ ΖΑ ΕΙΝΑΙ

    ΝΑ ΔΕΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗ ΜΟΛΥΝΟΥΝ


    ΣΕ ΚΡΑΤΗΡΑ ΗΦΑΙΣΤΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΜΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμην και αύριο φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαράς τα δυο ακρά τον αποκαλούν τοτε ακροδεξιός φασιστας!!
    Είναι το ίδιο μαγαζί εμείς το γνωριζουμε στα Καλάβρυτα όταν οι ναζιστές εκτελούν τους καλαβρυτινους οι συμοριτες ηταν γύρω γύρω στα βουνά και δεν εριξαν ούτε μια σφαίρα να ανατρέψουν τα σχέδια των ναζιστών!!
    Αυτοί ήταν αυτοί είναι δεν αλλάζουν παραμένουν αμετανόητοι!!
    Εχθρός τους η Ελλάδα και οι Έλληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συριζα και της μάνα σου το βρωμομουνι στο ίδιο μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή