Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

ΑΘΩΟΣ –και ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΚΕΥΩΡΩΝ-- Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS…!!!

ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ…ΕΚΛΟΓΩΝ…!!!

Όσοι με επαρμένη φαυλοηλιθιότητα και συκοφαντική αυθάδεια προανήγγειλαν  την εμπλοκή των 10 (κυρίως Αντ. Σαμαρά) στην υπόθεση Novartis και χαρακτήριζαν το σκάνδαλο ως το μεγαλύτερο από συστάσεως Ελληνικού κράτους και οι οποίοι  θα μείνουν τώρα στην Ιστορία ως  οι κατάπτυστοι σκευωροί, «από συστάσεως Ελληνικού κράτους», τρέχουν  να κρυφτούν αφού η Ανάσταση Του Χριστού δεν πρόκειται να έρθει ποτέ για αυτούς.

Ούτε οι εντολές του «Ρασπούτιν» στην Εισαγγελέα διαφθοράς, με τις σαφείς οδηγίες,  «κάνε εσύ τη δίωξη και ας αθωωθούν στο ακροατήριο» έπιασαν τόπο και έτσι η υπόθεση ‘εληξε ‘αδοξα για την Κυβέρνηση της γελοιοκρατίας  του Τσίπρα, πού ήλπιζε να δρέψει –και όχι να θρέψει—κομματικά οφέλη από τη πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα σκευωρία.
********
Πρώτη η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στην ηλεκτρονική της έκδοση  τη Μ.Τρίτη, έγραψε την είδηση της αρχειοθέτησης της υπόθεσης Σαμαρά και σήμερα η εφημερίδα ΑΠΟΨΗ με την πολύ καλά ενημερωμένη δημοσιογράφο στα Δικαστικά Πωλίνα Βασιλοπούλου το επιβεβαιώνει εδώ: 
https://www.iapopsi.gr/athoos-o-samaras-panikos-stoys-skeyoroys/ 
Βέβαια ανακύπτει το ερώτημα:
********
Γιατί, ενώ έχει φτάσει η αρχειοθέτηση της υπόθεσης Novartis στον Άρειο Πάγο, στο σκέλος που αφορά τον Αντώνη Σαμαρά, με φαρδιά-πλατιά ΜΑΛΙΣΤΑ στο σχετικό έγγραφο την υπογραφή της Εισαγγελέως Διαφθοράς κας Ελένης Τουλουπάκη. δεν γίνεται ανακοίνωση της είδησης.;;;
********
Μα είναι δυνατόν μετά τα τόσα κτυπήματα πού δέχεται η γελοιοκρατική λεχριτοκομπανία σαν Κυβέρνηση, να κάνει δώρο Πασχαλινό στον Σαμαρά το δικαίωμα να πανηγυρίζει  και να καταγγέλει αφ΄υψηλού τούς σκευωρούς του, όταν σε 4 εβδομάδες θα έχουμε εκλογές.;;;
********
Άστε το τελευταίο ανέκδοτο, ως Νομικό συμπέρασμα παρακαλώ, --από συριζαίϊκους Νομικούς κύκλους--, ότι με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης Σαμαρά θα…παραγραφεί η σκευωρία πού διέπραξαν εις βάρος του πρώην Πρωθυπουργού…!!!
********
Μία νομική πομφόλυγα πού γέρνει από όλες τις μπάντες και η «καμπούρα» κανενός δεν σηκώνει, εκτός και αν στο πανικό τους είναι τόσος ο φόβος, πού από τώρα σκέφτονται τι τους περιμένει, αγνοώντας φυσικά ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι ακροατήριο κατσαπλιάδων της συνομοταξίας των Τσιπροσυριζαίων, αλλά συγκροτείται και συναποτελείται από έγκριτους νομικούς πού όσο και αν πιέζονται, αφ΄ενός δεν υποκύπτουν και αφ΄ετέρου κανείς δεν είναι διατεθειμένος να πάει φυλακή για καμία Τουλουπάκη—όπως είπε στην επιστολή παραίτησής του ο Αντισαγγελέας διαφθοράς κ. Αγγελής--, δηλ. κανένας δεν φορτώνει στους ώμους  του όσα ανομήματα δεν σηκώνει η «καμπούρα» κάποιου άλλου…
********
Έτσι όπως αύτοπαραμυθιάζονται και αλληλοπαρηγορούνται  δεν θα τους εμπιστεύεται για τις Νομικές τους ικανότητες ούτε ο Μανόλο Πετσίτης, πού για προσωρινή προστασία τον έχουν φυγαδεύσει στη Κύπρο σε ξενοδοχείο στα κατεχόμενα από τους Τούρκους γιατί φοβούνται και οί ίδιοι  μήπως για να γλιτώσει ο ίδιος τους καρφώσει ανεπανόρθωτα, δηλ. «κελαηδήσει», όπως είπε και το αγλάϊσμα του πολιτικού πανθέου ο επονομαζόμενος και… «Μόγλης» του κοινοβουλίου, ό Υπουργός Πολάκης….!!!
 ********
«Καλή ανάσταση»…
                      -------------------

Δέστε τα εξώφυλλα των «έγκριτων» της εγκληματικής τσογλανοσυμμορίας του τύπου, των Τσιπροσυριζαίων…!!!



5 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΑΘΟΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ
    ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Η ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΗ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ
    ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε γλιτώνει η "εγκληματική συμμορία" Τσίπρα Παπαγγελόπουλου Τουλουπάκη κ.τ.λ. τη φυλακή, από Σαμαρά-Βενιζέλο-Λοβέρδο. Το "θα τούς πάω μέχρι το τέλος" τού Σαμαρά, θα γράψει ιστορία στή σαπίλα της διακυβέρνησης τού τόπου από τους Τσιπροκατσαπλιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ
    ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΊΤΕΥΣΗ!!!
    ΘΥΣΊΑΣΕ ΈΝΤΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΡΙΈΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ!!!
    ΕΤΣΈ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΊ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΟΛΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗΣ ΚΑΜΕΝΟΣ!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΎΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΤΆΧΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΕΊΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή