Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΩ και ΚΟΤΕΡΟ, ΠΑΜΕ ΜΙΑ… ΒΟΛΤΑ»…;;;

ΣΕ «ΥΠΤΙΑ ΘΕΣΗ» ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΟ, ΕΝΑΣ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΣ καί ΑΞΕΣΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΦΟΥΜΑΡΕΙ  (ΤΡΑΚΑ) ΤΟ… ΠΟΥΡΟ ΤΟΥ…!!!

Τούτο εδώ το «πράμα», πού κακή τη μοίρα, έχουμε για Πρωθυπουργό δεν είναι για σοβαρή αντιπαράθεση και τούτο γιατί όπως το ίδιο το «πράμα» δήλωσε ή του ξέφυγε μέσα στη Βουλή λέγοντας στον Κυριάκο  Μητσοτάκη ότι:
«κ. Μητσοτάκη δεν είμαι ψεύτης…αυταπάτες είχα»…!!!
Έπειδή δε, γιατί η «αυταπάτη» είναι χειρότερη  από το ψέμα, όπως λένε οι ειδικοί και συγκεκριμένα ο Καθηγητής Στέλιος Ράμφος αναφέροντας ότι το ψέμα ενίοτε μπορείς να το ελέγξεις και να το σταματήσεις, ενώ την αυταπάτη ποτέ, διότι είναι ανίατος ψυχική ασθένεια και σε ελέγχει εξ΄ολοκλήρου...

Βέβαια, το πώς ένας Πρωθυπουργός για να διορθώσει ένα «έλλατωμά»  του, αποκάλυψε τη πραγματική και παθολογική ασθενειά του και αν αυτό καθ΄εαυτό το ομολογημένο από τον ίδιο γεγονός  του επιτρέπει να  ασκεί καθήκοντα Πρωθυπουργού είναι ζήτημα…ψυχιατρικής…!!!
********
Είναι όμως και συνάμα, επικίνδυνο για ένα λαό και ένα Έθνος…
********
Ίσως κάτι παραπάνω να ξέρει ο Γ.Τράγκας πού κάθε πρωΪ στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1,  αναφέρεται τακτικά και με σκωπτική διάθεση σε βόλτες στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο για χάπια θεραπευτικά.
********
Πόσο  «φτερό στον άνεμο» και συγχρόνως «αυταπατημένος» μπορεί να είναι ένας Πρωθυπουργός όταν ομιλεί για «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς…;;;
********
Δεν καταλαβαίνει ή δεν του είπε κανείς ότι το «ηθικό πλεονέκτημα» είναι αποκλειστικά και μόνο ΑΤΟΜΙΚΟ και ΟΧΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ προνόμιο κανενός οργανισμού ή πολιτικού κόμματος…;;;
********
Δεν του είπε κανείς ότι στα καταστατικά τους ή στις διακηρύξεις τους όλα τα κόμματα ανεξαρτήτου ιδεολογίας έχουν την «ηθική» ως προτεραιότητα για την οποία μάχονται.;;;
********
Όμως αυτό το «πράμα» το υπερτιμημένο από όλα τα ΜΜΕ, επειδή κέρδισε τις εκλογές το 2015, εξαπατώντς αφελείς, αδαείς και ανυποψίαστους πολίτες –έχει η Πατρίδα μας πολλούς—περιφέρει τη μίζερη και ασουλούπωτη  μακέτα του, εκστομίζοντας ασυνάρτητες ανοησίες  με πόρωση  αναισθησίας και εκτυφλωτική φαυλοηλιθιότητα.
********
Αυτό το «πράμα» --πού μαζί με τους ανίδεους , ελλατωματικούς και ελλειμματικούς «πραγματευτές» του--, είναι υπεύθυνο για το θάνατο 120 συμπατριωτών μας (Μάτι-Μάνδρα) σε βαθμό κακουργήματος…
********
Πού μπροστά στα μάτια μας οργάνωσαν εκείνη  τη γελοία, αναίσθητη και κακόγουστη φιέστα να μας πούν με τυμπανοκριυσίες οι εγκληματικά άχρηστοι και ανίκανοι, ότι επέτυχε η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς και δεν υπάρχουν νεκροί, όταν τουλάχιστον 26 πτώματα  ήσαν ήδη καταγεγραμμένα….!!!
********
Αυτό το «πράμα», πού πρίν περάσει μήνας, πάλι στη «τράκα» γιατί το ευρώ του δεν το έχει δεί ποτέ η αγορά,  ούτε ο περιπτεράς στη γειτονιά του, αφού ούτε προφυλακτικά δεν έχει αγοράσει ποτέ—δεν τα χρειάστηκε άλλωστε--, όπως λέει άλλωστε ένας παλιός του ομοϊδεάτης, δεδομένου ότι οι αριστεροί ασχολούνται περισσότερο με το Μαρξ και σπάνια με τον έρωτα, ε αυτό το «πράμα», βρήκε «τζάμπα-τράκα» κότερο και φώναξε τη συμβία του:
********
«Περιστέρα έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα στο Ιόνιο για μια εβδομάδα»…;;;
********
Όπως ακριβώς ο Κώστας Βουτσάς στη  κωμική ταινία προκειμένου να πιάσει γκόμενα την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη παρίστανε το πλουσιόπαιδο και για να εντυπωσιάσει έλεγε κάθε στιγμή το αμίμητο:
********
«Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα»….;;;
********
Τι να κάνει και η κυρία Πρωθυπουργού…!!!
********
Γεννημένη σε χωριό της Καρδίτσας ούτε με κυάλια δεν έβλεπε τη θάλασσα, τώρα «τζάμπα-τράκα» στο κότερο της «αόρατης» συμβούλου του Μαξίμου κ. Κατερίνας θα απολαύσει τις τελευταίες δόξες της Πρωθυπουργικής μεγαλοπρέπειας και «τζάμπα-τράκα» χλιδής από την εφοπλιστική πλουτοκρατία, πού ενώ καταγγέλει ο ανέστιος  από πάσης πλευράς και απόψεως σύντροφός της, τώρα μαζί ρουφάνε τις έσχατες απολαβές, όχι σαν κοινωνικά ομοτράπεζοι, αλλά σαν κοινωνικά περιθώρια, σαν παρακατιανοί, σαν λινάτσες, όπως τα αφεντικά κάνουν στους δούλους τα τελευταία δώρα για να τους ευχαριστήσουν για τις προσφερθείσες υπηρεσίες τους.
********
Τελευταίες ημέρες της Τσιπροσυριζαίικης… Πομπηίας…!!!
********
Από το κομπόδεμα του Πετσίτη δεν θα μείνει τίποτα, θα το κρατήσει ο ίδιος για να ανταποκριθεί  στις επερχόμενες διώξεις του.
********
Ψυθιρίζουν μάλιστα κάποιοι δικοί του, ότι δεν εμπιστεύεται τους Κυβερνητικούς συντρόφους του, στην υπερασπισή του και θέλει Δικηγόρο δικής του επιλογής, αφού ούτε οί ίδιοι δεν είναι ικανοί να προφυλάξουν τον εαυτόν τους, και οι Κυβερνητικοί Δικηγόροι, είναι αναξιόπιστοι και για… πέταμα…!!!
********
«Όποια πέτρα και αν σηκώσεις το Παππά θα βρεις από κάτω», είπε ο Κ.Μητσοτάκης»…!!!
********
Τον Πετσίτη του Παππά πού σύχναζε στο Τ5 του Κολωνακίου και έκανε «δουλειές» τον ξέρετε.;;;
********
Αντιλαμβάνεστε τι πρόκειται να ακολουθήσει και τι σπαρταριστές  στιγμές έχουμε να ζήσουμε προσεχώς…
********
Άλλωστε, ό ίδιος ο «αυταπατημένος», τουτέστιν ψυχικά διαβλητός Τσίπρας δήλωσε στον Χατζηνικολάου ότι είναι ανοικτός και…διάτρητος….!!!
********
Από παντού και από όλες τις μπάντες.;
********
Θα το δείξει η νεκροψία, πού θα ακολουθήσει το βράδυ των ευρωεκλογών….!!! 
              -------------

4 σχόλια:

  1. Καί μόνο γιά τη μνήμη των 120 νεκρών σε Μάτι και Μάνδρα πού πέθαναν απο την εγκληματική ανικανότητα καί τις θεατρικές ψευτιές τού Τσίπρα θα ψηφίσω Κυριάκο και ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα ξεκουράστηκε ο "κουρασμένος" Τσίπρας στο κότερο της Παναγοπούλου με διακοπες αξίας 150 εως 200.000 ευρώ τον Αύγουστο τού 2018 καί μετά στις 9 Απριλίου 2019 με προεδρικό διάταγμα την διόρισε πρέσβη προσωπικοτήτων.
    Άν αυτό δεν είναι καραμπινάτη συναλλαγή δηλ. δωροδοκία τότε τι είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Κ.Ν.Ε ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΕ ΤΗ Κ.Ν.Ε ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χήρα βρήκε τη χαρά, τα νιάτα της γλεντάει,
    η χήρα βρήκε τη χαρά, τα νιάτα της γλεντάει,
    αλίμονο στο φουκαρά που πέθανε και πάει,
    αχ! αλίμονο στο φουκαρά που πέθανε και πάει.

    Στις εννιά, στις εννιά του μακαρίτη
    άλλον έ άλλον έβαλε στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή