Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

ΘΑΝΟΥ: «ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ», ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΘΟΣ… ΕΠΕΔΙΩΚΕ…!!!

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΪΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ… ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ…!!!

Λόγος άνευ σημασίας για τα προβλήματα πού αντιμετωπίζουν οι πολίτες και γενικά η Ελληνική κοινωνία, αν  ένα ακόμη ακόρεστο «ζόμπι», όπως π.χ. η ερίτιμος κατά τα άλλα Βασιλική Θάνου θα απολαμβάνει τις παχυλές αμοιβές και δόξες της για τα επόμενα χρόνια  ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, πού παράνομα διόρισε ο Τσίπρας, όπως ευθύς εξ΄αρχής κατήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 18 Δεκεμβρίου 2018  σε επιστολή που έστειλε στον Ευρωπαίο Επίτροπο κ. Vestager, καταγγέλοντας ότι η υποψηφιότητα της Βασιλικής Θάνου, είναι απολύτως ασυμβίβαστη με το ρόλο και την αποστολή Ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Αρχής.

Το έν λόγω πολιτικό ζόμπι, πού ευτυχώς από τώρα θα ανήκει στα φαντάσματα του παρελθόντος αξίζει το κόπο να γνωρίζουμε χαρακτηριστικά της διαδρομής και του χαρακτήρα της.
********
Ναι υπήρξε κομματικά Νεοδημοκράτισα και όπως αναφέρουν εμπεριστατωμένοι γνώστες, προσωπική ψηφοφόρος της Μαριέτας Γιννάκου-Κουτσίκου στις συγκεντρώσεις της οποίας καταλάμβανε μάλιστα τα… πρώτα καθίσματα…!!!
********
Με τη μοιραία άνοδο του Τσίπρα στην Εξουσία μεταπήδησε στο «σύστημα» Παππαγγελόπουλου, ο οποίος με τις μεθοδεύσεις «Ρασπούτιν» νύχτα ώρα 3.30,(φύσαγε εκείνη τη νύχτα λυσσωδώς και «αέρας από…Ραφήνα μεριά, --ξέρει ο Νομικός κόσμος τι ακριβώς εννοώ--)  παρακάπτοντας την επετηρίδα και κάθε έννοια δικαίου διόρισε τη Βασιλική, Πρόεδρο του Αρείου Πάγου…
********
Με εντολή να «καθαρίζει» σαν ηλεκτρονική πατσαβούρα, τις εντολές Παππαγγελόπουλου για κατάληψη της Δικαιοσύνης  και πλήρους υποταγής στο καθεστώς της γελοιοκρατίας των κατσαπλιάδων του Συριζα.
********
Μετά το «εγκληματικά μοιραίο» εξάμηνο της  διακυβέρνησης Τσίπρα--Βαρουφάκη και την επακολουθήσασα κωλοτούμπα, στις εκλογές του Αυγούστου του 2015, το Τσίπρα, τη διόρισε και Υπηρεσιακή… Πρωθυπουργό!!!
********
Τόσο «ταίρι» γίνανε, ταιριάζουνε άλλωστε και στη… σωματική δομή…!!!
********
Όταν όμως έφθασε η ώρα –λόγω ηλικίας—για λήξη της θητείας της Βασιλικής ως Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η Βασιλική ζήτησε να υπάρξει ψήφιση από τη Βουλή διάταξης που θα επεκτείνει τη θητεία της για άλλα… πέντε (5) χρόνια…!!!
******** 
Το Τσίπρα τότε υποχώρησε μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή για την αντισυνταγματική διάταξη και την απειλή παραίτησης αρκετών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
******** 
Έτσι η κυρία Βασιλικη μετακινήθηκε στο γραφείο του Τσίπρα προκειμένου να υπηρετήσει ως νομικός σύμβουλος, μια θέση για να μπορεί απροκάλυπτα να επηρεάζει τη Δικαιοσύνη με το αζημίωτο βέβαια και σε πλήρη αρμονική συνεργασία με τον Ρασπούτιν, τον καθ΄ύλην αρμόδιο Υπουργό…
********
Το Δεκέμβριο του 2018 το Τσίπρα, τη διόρισε στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Ανταγωνισμού, ξεσηκώθηκε η Αντιπολίτευση τότε και η Ν.Δ. κατήγγειλε το διορισμό της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τότε δήλωνε ότι αν γίνει Πρωθυπουργός θα την καταργούσε.
********
Προφανώς έχοντας υπ΄όψιν του τη «γνωμάτευση» της ερίτιμης Βασιλικής Θάνου πού το 2009 δήλωνε στους Δικαστές:
********
«Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται κομματικά και άλλα γραφεία και να αποδέχονται νέες θέσεις, ειδικά καλά αμειβόμενες όπως του επικεφαλής Ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Αρχής έλεγε σε συνεδρίαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων το 2009. 
Οι συνταξιούχοι Δικαστές θα πρέπει να διαφυλάσσουν την προσωπική τους αξιοπρέπεια αλλά κυρίως το κύρος και την αξιοπιστία του Δικαστικού συστήματος με το επιχείρημα ότι μπορεί να κατηγορηθούν ότι αποδέχονται πολιτικό πατρονάρισμα ή ακόμα ότι εμπλέκονται σε σκιώδεις επιχειρηματικές συναλλαγές.»…!!!
********
«Οπερ εδει δείξαι»...

6 σχόλια:

  1. Να βγει επιτέλους η κουκούλα τού Ρασπούτιν.
    Να δείτε πού αυτό το ξόανο η Θάνου θα ζητήσει αποζημίωση γιά τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας της. και θα φανεί ότι όλα τα κάνει γιά το χρήμα.
    Τόσο εξευτελισμένη;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ανησυχείς, τη κουκούλα τού Ρασπούτιν καί όλων των Δικαστών σκευωρών , όπως και των πολιτικών τους "μπράβων", τύπου Τσίπρα θα βγάλει ο Αντώνης Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΥΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της είχε η κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή