Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΛΑΥΡΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...

ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ... "ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΕΛΑ"...
 
Μήνυμα απειλητικό απο την Real news, στέλνει ο Πάγκαλος στον Γιώργο.
Τον προειδοποιεί ότι έν όψει του Υπερυπουργείου που ετοιμάζει, με Υπερυπουργό τον Ραγκούση , ότι δεν "δέχεται με κανένα τρόπο να του μπεί καπέλο".
Ειναι αλήθεια ότι εφ' όσον ο Γιώργος δημιουργήσει το Υπερυπουργείο, όχι μόνο υποβαθμίζεται ο Πάγκαλος αλλά ακυρώνεται και ο ρόλος του ως Αντιπροέδρου και επικεφαλής των Οικονομικών μέχρι σήμερα , δεδομένου ότι θα θεωρηθεί ως αποτυχημένος.
Γιά αυτό και προλαβαίνει και τα "ρίχνει", στούς Παπακωνσταντίνου, Μπιρμπίλη, σαν κύριους υπεύθυνους γιά την καθυστέρηση στην οικονομική ανάπτυξη...
Όταν ο Πάγκαλος έγινε Αντιπρόεδρος, όλοι εξεπλάγησαν, για την επιλογή του Γιώργου.
'Αλλοι απέδωσαν την επιλογή στο γεγονός, ότι ο Πάγκαλος λόγω χαρακτήρος ήταν ιδανικός στο ρόλο του συντονιστή και το σπουδαιότερο ότι ευρισκόμενος εντος κυβερνήσεως δεν θα επιτίθετο- όπως συνηθίζει -, εναντίον του Γιώργου.
Άλλοι πιό "προχωρημένοι" έλεγαν ότι οι υπερατλαντικοί μας σύμμαχοι εξαργυρώνουν έτσι, την παράδοση των Ιμίων-Οτσαλάν, και στο κάτω-κάτω της γραφής θα είχαν ένα δικό του άνθρωπο στην κυβέρνηση να προωθήσει και υπερασπισθεί την προσφυγή του Γιώργου στο Δ.Ν.Τ.
Τώρα πού "μπήκαμε"-λένε οι ίδιοι κύκλοι- , τον αδειάζουν και αναθέτουν σε άλλους την οριστική διεκπεραίωση του όλου έργου...
Το έργο θα έχει συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου