Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

"ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ" ΚΑΙ "ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ...

"ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ " Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ "ΕΣΤΗΣΕ" ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ....
 
Ακόμη και ο "αδιάφθορος" Γ.Ζορμπάς στη κατάθεση του οποίου είχε επενδύσει το ΠΑΣΟΚ γιά να στοιχειοθετήσει την προτασή του, διαψεύσθηκε και διασύρθηκε από τον Διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος παρέδωσε μαθήματα στον ¨αδιαφθορο" κ. Ζορμπά για το πως λειτουργεί η δευτερογενής αγορά τίτλων, πως και από πότε παίζονται τα ομόλογα, επιπρόσθετα δε του "έμαθε" για τον νόμο του 1999 βάσει του οποίου το Δημόσιο και τα ταμεία μπορούσαν να μπουν στη συγκεκριμένη αγορά...
Άστε πιά τη κατάθεση του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα στην οποίαν σημειωτέον είχε στηρίξει τις εκθέσεις του ο... Γ.Ζορμπάς ( σκεφθείτε που στηρίχθηκε! ), ο οποίος όσον αφορά την εξακρίβωση των στοιχείων στα οποία βασίσθηκαν τα...."ρεπορτάζ" του, απάντησε ότι καλύπτεται από το δημοσιογραφικό απόρρητο!!!
Ο πλήρης όμως διασυρμός και η σκευωρία εναντίον της Ν.Δ. , ήλθε από τον π. Γενικό του ΟΔΔΗΧ Σπ. Παπανικολάου ο οποίος αποκάλυψε , ότι το τελευταίο Ομόλογο που εξέδωσε η Κυβέρνηση του Γιώργου πρό τριών μηνών έχει ήδη χάσει το...25% της αξίας του.
Δηλαδή η σκευωρία του ΠΑΣΟΚ εναντίον της Ν.Δ. προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο ( κοινώς να τον πιάσουν κορόιδο) με "στήσιμο" Εξεταστικών, γιά να ξεχνούν την αιματηρή καθημερινότητα, του έχει γυρίσει "Μπούμεραγκ", με την γελοιοποίηση των μαρτύρων, στους οποίους είχε..επενδύσει.!
Πολύ καλή περιγραφή με λεπτομέρειες έχει η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
Κάντε κλικ επάνω στη δεξιά φωτό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου