Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗ" SIEMENS ΜΟΙΡΑΖΕ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ και ΣΕ... ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε... !!!

 ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ  SIEMENS ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ (Μέσω ΜΕΤΡΟ) ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ, ΝΕΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ καί ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΕΕΣ..."ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ"...!!!

Όπως γνωρίζετε από την ανάγνωση τού τύπου, ή έρευνα της Δικαιοσύνης κατέληξε στο εντοπισμό πλέον,  περιουσιακών στοιχείων --τα οποία δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους--,

 σε Υψηλόβαθμα στελέχη του Ο.Τ.Ε....
Έτσι τα στελέχη αυτά του ΟΤΕ  έρχονται να προστεθούν στη λίστα των κατηγορουμένων που εμπλέκονται στη σκανδαλώδη υπογραφή της περιβόητης σύμβασης 8002 με τη Siemens για την ψηφιοποίηση των κέντρων του Οργανισμού.
Για  κάθε κατηγορούμενο προκύπτει διαφωνία μεταξύ Ανακριτή και Εισαγγελέα για την προφυλάκιση των ή μη.
Ο Εισαγγελέας σε όλες τις περιπτώσεις απαιτεί την προσωρινή τους κράτηση αλλά ο Εφέτης Ανακριτής ζητάει πάντα να αφήνονται ελεύθεροι με εγγυοδοσία και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Τελικά δωροδοκία υπήρξε ?
Ναι ή όχι?
Τα λεφτά που βρέθηκαν σε όλους αυτούς και σε πολλούς πολλούς άλλους η εταιρία γιατί τους τα έδινε?
Μήπως τελικά η  Siemens είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που μοιράζει στους φτωχούς και ταλαιπωρημένους Ελληνες χρήματα?
Γνωρίζουμε πολύ καλά πως και στην αγωγή που έχει ασκήσει ο ΟΤΕ κατά της μητρικής  Siemens η προσπάθεια όλων των πλευρών συμπεριλαμβανομένου και του Μοναχέζου Δικαστή που αναμένεται να συνταξιοδοτηθεί εντός των προσέχων ημερών(τυχαίο?...και αυτό)είναι να πείσουν εμάς τους Ούνους πως δεν υπήρξε περίπτωση δωροδοκίας!!!
Οι Σκαρπέληδες δηλαδή, οι μαντέληδες οι Τσουκάτοι οι χιλιάδες άλλοι πολιτικοί αξιωματούχοι ΟΤΕτζήδες κλπ…  τα έπαιρναν απλά ως ενίσχυση για το χαμηλό μισθό τους...!!!
Ερώτηση λοιπόν στα νέα και άφθαρτα παιδιά της  Siemens ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΟΝΤΑΙ (ΜΈΣΩ Μετρο)  ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΝ νέες οικολογικές πράσινες και προπάντων... "ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ"...
Δέχεστε πως δεν υπήρξε δωροδοκία --και καλά κάνετε-- γιατί σε άλλη περίπτωση η Siemens δεν πρόκειται να πάρει δουλειά σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο...
Έ, αφού δέχεστε πως απλά η  Siemens χάριζε δωροεπιταγές γιατί δεν το κάνετε και σήμερα τωρα που ο Ελληνικός λαος το έχει περισσότερο ανάγκη?

Εμπρος λοιπόν..
 Αποδείξτε μας πως ο κύριος Ρέσσλερ είχε δίκιο όταν πρόσφατα σας χαρακτήριζε... ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! 

2 σχόλια:

  1. Και κάτι λαμόγια του ΟΤΕ παραμένουν ακόμα στις θέσεις τους για να εκκαθαρισουν λέει το τοπίο
    Μας προκαλείται κύριοι!!!
    Είμαστε έντιμοι και έτσι θελουμε να ζήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευγε στο πολιτικό σαφάρι που τολμά
    και ο τολμών νικά...
    θα σε υποστηρίξουμε αγαπητέ συν αγωνιστή της κάθαρσης!!!
    ελπίζω και τα υγιή πολιτικά στοιχεία να σε ακολουθήσουν σε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή