Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η «ΤΑΥΤΙΣΗ» ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ--ΤΣΙΠΡΑ ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ ΤΩΝ (Α.Ε.)...!!!

Η ΔΗΛΩΣΗ «ΠΕΡΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ» ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΣΤΗΝ...ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ...!!! 

Βασικά ο Πάνος «είναι λίγος, μά, πολύ λίγος» γιά Αρχηγός και μάλιστα γιά να διαδραματίσει ρόλο στην Ελλάδα την πιό κρίσιμη εποχή στην μεταπολιτευτκή Ελλάδα..
Δεν γεννάται θέμα ότι είναι καλύτερος από τον Καρατζαφέρη στην «ανάθεση έργου», από τούς Βαρώνους,

 γιά να μειώσουν  την εκλογική επιρροή της ΝΔ, μιά και τρέμουν την αυτοδυναμία Σαμαρά, αφού ο Πάνος έχει απολυτήριο τουλάχιστον Γυμνασίου καί δεν είναι απόφοιτος του LONDON SCHOOL OF..TRIXES, όπως ο γραφικός Καρατζαφέρης...!!!
Άλλωστε και γιά αυτό «προτιμήθηκε»...
Όμως το ειδύλιο Καμμένου-Τσίπρα για Κυβερνητική συνεργασία, αποδυνάμωσε τους ΑΕ, αφού Δεξιοί και Συριζαιοι δεν πάνε μαζί...
Δεν μπορεί ο δεξιός να ψηφίζει Καμμένο γιά να γίνει Πρωθυπουργός ο Τσίπρας...!!!
Σέ όλα δε αυτά και η δήλωση τού Καζάκη ότι ο Καμμένος προσπάθησε να τον «χρηματίσει», προκειμένου  να συμμετάσχει στο κόμμα του, γεγονός πού γέννησε ερωτηματικά από πού ο Καμμένος βρήκε... «ξαφνικά» τόσα λεφτά και κόμμα να κάνει και υποψήφιους να εξαγοράζει...;;;
Άστε ότι δεν τόλμησε να κάνει διακαναλική συνέντευξη και στον Χατzηνικολάου πού βγήκε παραδέχθηκε ότι δεν έχει... ιδέα για θέματα Εθνικής Παιδείας...!!!

7 σχόλια:

  1. Σε λιγο θα παρετε τα αρχ...δια του Καμενου, Υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν γραψετε κατι καλο ειναι να το διπλοτσεκαρετε γιατι αλλιως ειναι προπαγανδα και παπαγαλισμος.Ας ακουσουμε και τον Καμμενο.Επισης αν ειναι οντως ετσι ο κυριος Καζακης γιατι βγηκε τώρα να το πει.Επισης καλο ειναι να μην απαντατε στα greekenglish.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. an borusa na grapso sta ELLINIKA den tha to ekana re megale pu echete apoklisi olus tus omogenis apo ta scholia se ola ta blogs me to idio epichirima !!!
      me agapi

      Διαγραφή
  3. Σας πονάει του Καμμένου; ΄ΝΔάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λίγοι είστε εσείς που δέχεσθε την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας κι ένα νταβατζή Γερμανό σε κάθε υπουργείο.Γιατι πολέμησαν τους Γερμανούς οι παπούδες μας και οι πατεράδες μας; Ας έρχονταν από τότε.Η Ελλάδα υπάρχει στους αιώνες χάρη στά φαινομενικά παράλογα ΟΧΙ που είπε!! Αλλά οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προσκυνήσανε για να εξασφαλίσουν τη δική τους προσωπική ευημερία όπως ακριβώς οι δοσίλογοι στην κατοχή, παραδίδοντας τον λαό στο εκτελεστικό απόσπασμα και πάλι (μισθοί Βουλγαρίας-Κόψιμο συντάξεων κοινωνικού κράτους,αύξηση ΔΕΗ νερού πετρελαίου θέρμανσης,Χαρατσιών κλπ ώστε όλος ο απλός κόσμος να εξουθενωθεί!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή