Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ... ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ....!!!

ΗΘΕΛΕ ΤΟ... 25% ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ...!!!

Προσέξτε πως  αποκαλύπτει το «ΒΗΜΑ» τον --από χέρι- πατριώτη και έντιμο πολιτικό, πρόεδρο του τηλεπτώματος ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρη...
Μαζί με το ρεπορτάζ γιά την πλήρη αποσύνθεση τού κομματός του,

με αφορμή την αποχώρηση τριών νέων π. Βουλευτών και την προσχωρησή τους στην Ν.Δ., περιγράφεται και η απαίτηση Καρατζαφέρη όπου προκειμένου να ανταποκριθεί στό κάλεσμα Σαμαρά και να προσχωρήσει στην Ν.Δ. 
Ζήτησε να του δώσουν το... 25% της κρατικής επιχορήγησης πού παίρνει η Ν.Δ....!!!
Ύστερα «διερωτάται» ο κόσμος πως ο Καρατζαφέρης από το τίποτα κατέληξε να είναι ιδιοκτήτης 37 ακινήτων και συνάμα ο πλουσιότερος Έλληνας πολιτικός...
Το δε εκπληκτικό με τον «κονφερανσιέ» της πολιτικής είναι ότι νομίζει ότι «ξεχαρβαλώθηκε» κομματικά, από τις κωλοτούμπες στην πολιτική του και όχι από την αποκάλυψη τού χαρακτήρα του, πού εμφανέστατα καταμαρτυρά πλέον και στον τελευταίο αδαή την έλλειψη παιδείας, πνευματικής και κοινωνικής συγκρότησης, ως και τεράστιου ελλείμματος στοιχειώδους κοινωνικής συμπεριφοράς και ηθικής...!!! 
Υ.Γ.
Κάντε επάνω στη φωτο κλικ.
Τα συμπεράσματα δικά σας...!!!

2 σχόλια:

  1. ΑΣΤΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΛΕΩ.ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ.ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΕΣ.ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ...ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΣΑΝ "ΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ".ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΣ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ...ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ 25% ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η Ν.Δ?ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΛΑΚΟΝΤΕΝΕΚΕΣ ΤΟ ΑΝΤΩΝΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.ΕΛΕΟΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΑ ΒΟΛΕΨΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ 25% ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ? ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!
    Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!
    ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!!!!!
    ΚΑΙ
    ΟΜΙΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!
    ΛΕΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ?
    Ε,, ΤΟΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ
    ΘΑ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή