Κυριακή 27 Μαΐου 2012

«ΑΠΑΤΗ» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ... «ΑΟΡΑΤΕΣ» ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ...!!!

ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ...«ΝΕΚΡΟΦΑΝΕΙΑ» ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΤΩΜΑΤΟΣ...!!!

Όταν η «απάτη» ενός πολιτικού γίνεται πρωτοσέλιδο, τότε μιλάμε γιά το έσχατο σημείο όχι πλέον της πολιτικής αλλά της προσωπικής κατάντιας...!!!
Ο Καρατζαφέρης στον τηλεοπτικό του σταθμό έχει στήσει μία «απάτη» προσχωρήσεων στο κόμμα του με παγκοσμίως... άγνωστους,

προκειμένου να συγκρατήσει τά εναπομείναντα στελέχη του και επιτύχει το 1,5% πού τού παρέχει την δυνατότητα  να απολαμβάνει της Κρατικής επιχορήγησης...
Ποιός σοβαρός προσχωρεί σε ένα κόμμα πού οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν στο περίπου 1%.;;;
Μά ούτε συγγενείς και φίλους δεν έχει ο οποιοσδήποτε φέρεται να προσχωρεί στο ΛΑΟΣ, να τού πεί ότι αυτοκτονεί.;;;
Ούτε... γκόμενα να τον προστατεύσει;;;
Προφανώς, προφανέστατα  και δεν... έχει...!!!
Τό λάθος του Καρατζαφέρη με το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας είναι ότι εδώ δεν χρησιμοποίησε όνομα αλλά... κόμμα και έτσι πιάστηκε στη φάκα...
Κρίμα-κρίμα-κρίμα...
Κανείς δεν περίμενε τέτοια κατάντια...!!!

109 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστας Σταυρόπουλος9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:14 μ.μ.

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΗΜΈΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ Η ΘΛΙΨΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ!
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ Ο ΠΕΝΙΧΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ο ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ-ΤΖΑΦΕΡ.ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτος ο καραγκιοζης δεν ηταν που τον πεταξαν σα σκουπιδι οι αποστρατοι; Οι αποστρατοι ομως εχουν ηθος ο καρατζαφερης οχι για να μαζευει τετοια λαμογια, προεδρε παλτο σου βγηκε η μεταγραφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καρατζαφερη αφου πηρες το λαμογιο τον καρδαμιτση ναλτον και σε εκλογιμη θεση μηπως εκλεγει και γλυτωσει την φυλακη, βγαλε και τον ακη απο τον κορυδαλλο θα κανουν απιστευτο διδυμο με τον καρδαμιτση θα φανε οτι εχει απομεινει αποβτις οικονομιες των ελληνων. Μια απορια εχω μονο με 0,000000000000000000000001% μπαινεις στην βουλη για να κανεις υπουργο οικονομικων τον καρδαμιτση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Αθώοι πολίτες προσοχή!"


    "Όποιος γνωρίζει τον Κ. Π. ή την εταιρεία GEA ENERGY AEBE που εδρεύει στην Βούλα οδός Β.... ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ!!!!

    Ο Π. Κ. δρα ανενόχλητος τα τελευταία χρόνια και μέσω ολοσέλιδων δημοσιεύσεων στον ημερήσιο τύπο (Εφημερίδες VETO, REAL NEWS, FREE SUNDAY, CITY PRESS,...
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κλπ) αλιεύει θύματα και αποσπά προκαταβολές για να χτίσει σπίτια μεταλλικά σε όλη την επικράτεια. Μοναδικός του σκοπός είναι να αποσπά μεγάλες προκαταβολές από 30.000-200.000 € και μετά να εξαφανίζεται. Στη δραστηριότητά του, η οποία ξεπερνά τα 15 χρόνια, με διάφορες επωνυμίες μεταξύ άλλων όπως ECON-ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΕΠΕ, ECON BAU ΕΠΕ, ΚΑΡΔΑΜ ΕΠΕ, ΚΑΡΔΑΜ ΑΕ, ΚΑΡΔΑΜ ΑΒΕΤΕ, ΚΑΡΔΑΜ ΔΟΜΙΚΗ ΑΕ, ROOM 4 ΑΕ, ECON STAHL, ISON ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ ο Π.. Κ... έχει επιδείξει μόνο παραβατική συμπεριφορά!!!

    Προφυλακίστηκε στις 29/01/2009, παρέμεινε για δύο μήνες φυλακή και στη συνέχεια κατέβαλε εγγύηση και βρίσκεται εκτός Κορυδαλλού για να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του. Του έχει ήδη επιβληθεί 2 φορές στέρηση εξόδου από την χώρα καθώς και να εμφανίζεται στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα.
    Τα παρακάτω βουλεύματα τον παραπέμπουν να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και δείχνουν την επικινδυνότητα που υπάρχει και φυσικά την ανικανότητα του δικαστικού σώματος να καταδικάσει γρήγορα τέτοιους απατεώνες
    1) υπ. αριθμ. 869/2010 παραπεμπτικό βούλευμα για να δικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.
    2) το υπ. Αρ. 1266/2007 παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.
    3) υπ. 47/2008 παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω.

    Και έπεται συνέχεια…………………."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ...Ο ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ frangelico ( πολλοι θα το θυμαστε το περιστατικο) ΓΝΩΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΙΣΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΙΕΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΙΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ...
    ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ‘’ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ’’
    1ον) ΕΞΥΠΝΟ ΝΑ ΚΑNΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ IP ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ.
    2ον) ΤΟ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ?

    ΤΡΕΧΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ "ΚΡΕΜΑΛΕΣ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΕΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΕ ΣΚΑΜΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ? ΑΧ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    Υ.Γ. ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ 90's ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ

    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ’’ΔΑΓΚΩΣΕΣ’’
    Vi veri universum vivus vici

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ, ΕΣΥ ΕΦΑΓΕΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ.
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 4264/2013 Β' ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΚΑΚ/ΤΩΝ, ΑΡΙΘΜΟΣ 249/2007 ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟ 1266/2007 ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
      ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

      Διαγραφή
  12. ΡΕ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ.
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΥ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕΣ, ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕΣ. ΑΥΤΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ? ΠΟΣΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ (ΣΕ ΚΟΒΩ ΑΠΟ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ) ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΚΤΙΡΙΟ 9, 1ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ (TON ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ) ΣΤΗΝ 22Η ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΟΥ Γ.Α.Δ.Α. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΖΕΣΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΑΘΩΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ, ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΨΕΥΤΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΨΕΥΤΟΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ όμως ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ?
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ?
    ΑΡΓΑ Η' ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 16/9/13, 20/9/13, 27/9/13..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΑΜΨΕ, ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ?
    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΝΑΥΠΛΙΟ, ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ! ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΑΜΗΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ! ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Κ. ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΚΡΥΨΟΥ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΩΡΙΤΣΕΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ....ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. tha ithela na diagrafoun ta sxolia giati afto to theoro dimosia eksivrisi (pros tous diaxiristes)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ 13.500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ. ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο 'ΑΝΘΡΩΠΟΣ' ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ.
    ΡΕ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΒΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
    ΕΛΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο 33ΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΆΖΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟ 13.500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΑΜΕ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ 30.000, 50.000, 90.000, 150.000, 350.000, 500.000 ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλα περιμενε να σε παρει τηλεφωνο για να σου δωσει τα 13.500 ευρω, πλακα μας κανεις, ξερεις ποσοι περιμενουν στην σειρα εδω και 10 χρονια, παρε νουμερακι και στην σειρα σου.
    Ο σοιμπλε μπορει να σε παρει αυτος οχι, κρυβεται στο εξοχικο του εχοντας αφησει γενιαδα για να μην τον αναγνωριζουν αλλα ηδη το τμημα Ψαχνων ενημερωθηκε σχετικα και θα πραξει αναλογως.
    Αφηστε τον ησυχο τον ανθρωπο ειναι και καρκινοπαθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δωδεκα και ουτε ενα τηλεφωνημα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. HOLIDAYLAND.GR+ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ=LOVE FOR EVER!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ + Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ = 17 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ, ΤΗ ΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΛΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ, ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΣΕ ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΑ 13.500 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΤΑ ΦΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΩΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. RE LAMOGIA GIATI KATIGOREITE AYTON TON AGIO ANTHROPO? GNORIZETE TO FILANTHROPIKO TOY ERGO?
    SAS APALLAXE APO EPIPLEON XRHMATA POY EIXATE GIA NA MHN PLHRONETE EFORIA KAI TORA TOY ZHTATE KAI TA RESTA? NTROPH SAS PALIANTHROPOI, EIKONA PREPEI NA TOY KANETE!
    KAI ESY MEGALOSINTAXIOYXE GIATI TOY ZHTAS TA 13.500 EVRO, TIMH SOU POU EMEINE STO SPITI SOU KAI DEN PLIROSE, THA EXEIS NA LES STA EGGONIA SOU OTI EMEINE STO SPITI SAS ENAS AGIOS ANTHROPOS, NOTHOS GIOS THS ALIKHS KAI TOY TEOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλή η πληροφορία σας αλλά θα προτιμούσα ο Διοικητής της Βούλας να μας πει πότε θα τον χώσουν μέσα και αυτόν και το εκκολαπτόμενο απατεωνάκι τον γιό του για να ξεβρομίσει η κοινωνία. Στέλνει ο μεγάλος απατεώνας τον μικρό απατεώνα με μαϊμού ιατρικά χαρτιά στα δικαστήρια για αναβολές, τον στέλνει μάλιστα με συνοδεία κάτι άλλα ελεεινά γλοιώδη λαμόγια που τα βλέπουμε και γελάμε γιατί μόνος που να έρθει φοβάται την οργή του κοσμάκη που έχουν καταστρέψει.
    Έλα όμως που έρχεται η ώρα τους, οικογενειακώς θα μπούνε στη φυλακή και ας μας χλευάζει η οικογένεια Καρδαμίτση και ας πίνουν τώρα στην υγειά των κορόιδων με τα χρήματα που μας έχουν κλέψει, τον Σεπτέμβριο τελειώνουν τα ψέματα ότι και να σκαρφιστεί ο Καρδαμίτσης, ότι ψευτομηνύσεις και να κάνει, ότι άκρες και αν λέει ότι έχει στο παραδικαστικό, όποιους υπουργούς και πολιτικούς αν ισχυρίζεται ότι έχει και το καλύπτουν, ότι μαϊμού χαρτιά και αν φέρει, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΩΝΥΜΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 52 ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ (ΠΕΛΑΤΕΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ) ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΘΈΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΣΤΙΣ 16/9/2013 ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΝΕΩΝ ΑΝΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 'ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ' ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχω πεσει κι εγω θυμα εξαπατησης του παναγιωτη καρδαμιτση. το eimail μου ειναι dinos_athens2000@hotmail.gr. Παρακαλω παρα πολυ επικοινωνηστε μαζι μου. Ευχαριστω (παρακαλω τους διαχειριστες να δημοσιευσουν το μνμ μου, ειναι μεγαλη αναγκη να ερθω σε επικοινωνια με τους ανθρωπους).

      Διαγραφή
    2. Kε dinos_athens2000@hotmail.gr γιατι δεν επικοινωνείτε με την ΓΑΔΑ με το τμήμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος που έχει μετονομασθεί σε τμήμα προστασίας ιδιωτικής περιουσίας? Ο Καρδαμίτσης είναι γνωστός τους και έχουν πλήρη φάκελο για το βιογραφικό του και την δράση του.
      Εκεί θα σας ενημερώσουν για μας και για τις ενέργειες που έχουμε κάνει για να συλληφθεί αργά ή γρήγορα αυτός ο 'Κύριος'.
      Εσας με ποιά εταιρεία σας δάγκωσε?

      Διαγραφή
    3. Κε Ανωνυμε, επικοινωνησα με το τμημα που με παραπεμψατε. Θα ηθελα να ερθω σε επικοινωνια μαζι σας. Ευχαριστω.

      Διαγραφή
    4. KΕ DINOS_ATHENS2000 ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ.

      Διαγραφή
    5. Eχετε δικιο κυριε Ανωνυμε και καταλαβαινω οτι ειστε προσεκτικος, απλα οπως καταλαβαινετε κι εσεις ειναι δυσκολο να δημοσιευσω το τηλεφωνο μου εδω. Προσπαθουμε απο την πλευρα μας να βρουμε λυση στο προβλημα καρδαμιτση, απλα θα χαιρομουν να επικοινωνησω και με συμπασχοντες. ειμαστε μια ομαδα 5 ατομων που εξαπατηθηκαμε απο τον καρδαμιτση. ευχαριστω και παλι.

      Διαγραφή
    6. KE DINOS_ATHENS2000 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο 'ΚΥΡΙΟΣ' ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/9 ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
      ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΗΔΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ.
      Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 15/10 ΣΤΟ Ε' ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ 4ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ Δ100, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΣΤΗ.

      Διαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΝΩΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ? ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΣΠΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΜΕ ΑΚΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΌ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ 10-15 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. KARDAMISTH SE PERIMENO AVRIO NA ERTHEIS MAZI ME TON GABRA STO TRIMELES EFETEIO KAKOURGHMATON GIA NA KATADIKASTEITE GIA THN KATASTOFH THS OIKEGENEIAS MOU, LAMOGIA.
    TI THA SKARFISTEIS PALI GIA NA MHN GINEI TO DIKASTHRIO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. KARDAMITSH STO YPOSXETHIKA, 8 XRONIA EFAGES KAI ESY KAI O GAVRAS XORIS ANASTALTIKO XARAKTHRA, TORA POY ERXOMASTE NA SE SILLABOYME POU UA KRIFTEIS LAMOGIO, YPARXEI THEOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακαρι να τον πιασουνε και να πληρωσει για ολα οσα εχει κανει.

      Διαγραφή
    2. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
      ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ 3-4 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
      ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΗΔΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΠΟΙΝΩΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ευχομαι πραγματικα να λειτουργησει η Δικαιοσυνη. Θα δικαιωθουν ηθικα πολλοι εξαπατημενοι (οπως εγω) απο τον καρδαμιτση. Τα λεφτα που μας χρωσταει ομως δεν ξερω αν θα τα παρουμε ποτε...Κανουμε προσπαθειες και αναμενουμε...

      Διαγραφή
  40. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ. ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟΑΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ, ΜΕΤΑ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟ ΘΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 15/10 ΑΛΛΑ 8-10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ειναι το καλυτερο νεο που διαβασα εδω και πολυ καιρο!! Τρεξε να κρυφτεις στο Λιμνιωνα τωρα, παναγιωτη!! Να του πηγαινουμε ομως τσιγαρα στον Κορυδαλλο, μην τον αφησουμε ετσι ολοκληρο "νοθο γιο της Βουγιουκλακη"!!

      Διαγραφή
    2. Κυριέ μου το καλύτερο νέο δεν είναι αυτό, το καλύτερο θα είναι όταν μπουν μέσα και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας γιατί περί συμμορίας πρόκειται.

      Διαγραφή
  41. Επιτέλους!!!! Εστω και καθυστερημένα δικαιονόμαστε!!! Καλό Ταξίδι Παναγιωτάκη... Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγαπητε κ. Ανωνυμε, με μεγαλη χαρα και ανακουφιση ειδα τα τελευταια σχολια. Θα προσπαθησω να παρευρεθω στο Εφετειο στις 15/10 και να ακουσουμε ολοι μαζι την αποφαση! Η καλυτερη στιγμη βεβαια θα ειναι να τον δουμε με "βραχολιακια" τον "κυριο παναγιωτη"! Ελπιζω και ευχομαι να συλληφθει συντομα και να μην καταστρεψει αλλες οικογενειες. Κουραγιο αδερφια...! dinos_athens2000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΡΕ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ?
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΒΡΑ, ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. κριμα που ι δικεοσινι αφινε αυτο το ζοο να καταστρεφι τουσ ανθροπουσ και τησ ζοεσ τουσ,και ομοσ ιπαρχι πανταδιναμοσ που ινε πιο δικεοσ,σου ευχομε να βρεθησ κοντα στιν μανουλα σου για να τιν φιλασ απο κοντα και οχι τα κοκαλακια τισ,καταρα να εχι ολα οσα εκανεσ στι ζοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ......................ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ....................ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τι εγινε σημερα στο Εφετειο? Ειχαμε καποια εξελιξη? Δυστυχως δεν μπορεσα να παρευρεθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟΓΟΥ. ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΠΑΡΤΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ ΑΙΘΟΥΣΑ Δ100Α ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Επειδή λοιπόν κάποιος οφείλει να σας συνετίσει ούτως ώστε να σταματήσετε να εμπαίζετε τους ανθρώπους του, πολλάκις προδομένου αγνού πατριωτικού χώρου, εκμεταλλευόμενος τις αγαθές τους προθέσεις και τον διακαή πόθο της προσφοράς τους υπέρ του Έθνους.
    Επειδή η απάντησής μου αυτή αποτελεί την πλέον ευμενή αντιμετώπιση των δραστηριοτήτων σας, της πιθανόν διαταραγμένης προσωπικότητός σας η οποία φρονώ ότι χρίζει αμέσου ιατρικής επεμβάσεως και των, εις το ηλεκτρονικό σας μήνυμα, γραφομένων σας, σας συνιστώ να μην με ξαναενοχλήσετε στο μέλλον δεδομένου ότι η οποιαδήποτε παρουσία σας μου προξενεί τουλάχιστον απέχθεια.
    Για τις ενέργειες δε στις τις οποίες με απειλείτε ότι θα προβείτε σας στέλνω από την οδό Ευριπίδου αριθμό 57 τούτο το μήνυμα: «Ιδού η Ευριπίδου αριθμού 57, ιδού και το πήδημα». Αποτολμήστε λοιπόν οιανδήποτε ενέργεια κατά του προσώπου μου για να εισπράξετε άλλη μία εγγραφή παρανόμου πράξεως στο ενεργητικό σας η οποία θα εμπλουτίσει τις μέχρι σήμερα παράνομες δραστηριότητές σας όπως αυτές καταγράφονται στα εις βάρος σας εκδοθέντα Βουλεύματα και αφορούν την ποινική δίωξή σας, αυτές που πιθανόν απετέλεσαν την αιτία αποπομπής σας από συγκεκριμένο πολιτικό φορέα και την μη συμπερίληψή σας, κατά τις πρόσφατες Εθνικές εκλογές, ως υποψηφίου βουλευτού του στις Κυκλάδες.
    Εν αναμονή των ενεργειών σας ευρισκόμενος, σας προκαλώ να τολμήσετε να υλοποιήσετε τις απειλές σας.
    Οδυσσέας Τηλιγάδας
    Ευριπίδου 57, 10554 Αθήνα
    Ἄν τε…
    Καὶ καλὰ στερνὰ στὸν κάθε ἀνεγκέφαλο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ 'ΑΛΛΟΙ' ΠΟΣΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. EPITELOYS, SHMERA EKDOTHIKE TO ENTALMA, TOYLAXISTON OLA TA THIMATA THA LABOYME MIA HTHIKH IKANOPOIHSH META APO TOSA XRONIA GIATI XRHMATA DEN PROKEITAI NA DOYME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. εκδοθηκε ενταλμα συλληψης??? αυτο πρακτικα τι σημαινει? οτι αρχιζουν να τον ψαχνουν? στο κτημα του στο Λιμνιωνα να πανε, εκει θα κρυβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ολοι ελπιζουμε το ελληνικο κρατος να κανει το χρεος του και να τον στειλει εκει που ανηκει στην φυλακη μηπως και γλυτωσουν καποιοι αλλοι γιατι εμας μας κατεστρεψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ειχαμε καποιο νεοτερο για το ενταλμα συλληψης του ακατανομαστου? με την αποφαση του δικαστηριου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Kε Ανώνυμε,
    Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Δημήτριο Δρουβέλη υπεύθυνο στο Γραφείο Εκτελέσεως Ποινών στο Εφετείο Αθηνών στο τηλέφωνο 210-6404208 καθώς και με το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας για να ενημερωθείτε για την πορεία της σύλληψης του ‘Κου Καρδαμίτση’. Η ενημέρωση που έχουμε εμείς επειδή υπάρχει πίεση από τον αρμόδιο Εισαγγελέα σύντομα θα οδηγηθεί στην φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Είναι καταζητούμενος από τις Αρχές νομίζω! Αν τολμήσει να κατέβει υποψήφιος θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!! Πρώτον, θα αναγκαστεί να βγει από τον Λιμνιώνα που κρύβεται και θα συλληφθεί πιο εύκολα. Επίσης, θα τρίβουν τα χέρια τους τα δελτία ειδήσεων των 20.00 από τις καταγγελίες που θα πέσουν βροχή έτσι και μάθουν τι κουμάσι είναι ο καρδαμίτσης και πόσες οικογένειες και αθώους έχει καταστρέψει. Ειδικά αν μάθουν αυτές τις αρλούμπες που λέει ότι είναι νόθος γιός της Βουγιουκλάκη θα πέσει πολύ ντομάτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. περιμένουμε με αγωνία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Υπάρχει κάποιο νέο...??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Έχουμε κάποιο νέο? τον συλλάβανε? ενημερώστε μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. καρδαμιτση σημερα πιασανε τον μαζιωτη, να δω ποτε θα ερθει η ωρα σου, φορας και εσυ περουκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Έχουμε κάποιο νέο για την εξέλιξη της υπόθεσης? Τον πιάσανε?? Ενημερώστε μας παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΩΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ECOPLANET INVESTMENTS LTD
    ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 18Α ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. κυριε ανώνυμε επεσες κι εσυ θυμα του παναγιωτη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. τωρα που παμε για εκλογες με πιο κομμα θα βαλει υποψηφιοτητα ο Καρδαμιτσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΡΕ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ?
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως είσαι σίγουρος ότι δεν έβαλε υποψηφιότητα με άλλο όνομα? Από αυτόν όλα να τα περιμένεις...

      Διαγραφή
  75. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μαζί σου κι εγώ. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο γρήγορα θα τιμωρηθεί ο Καρδαμίτσης. Αν θέλετε βοήθεια μην διστάσετε να μου πείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΥΠΑΡΧΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ?ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ 120000 ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΣΕ.ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενημερώνομαι από εδώ σε τακτά διαστήματα για την υποθεση καρδαμιτση και χαιρομαι που δεν εχουν εγκαταλειφθεί οι προσπάθειες. Επισης χαιρομαι που την υποθεση θα αναλαβει και ιδιωτικος ντεντεκτιβ. Σιγουρα στο κτημα του Λιμνιωνα θα κρυβεται ο παναγιωτης. Προσοχη όμως γιατι το εχει κανει "επικίνδυνο φρουριο". Δυστυχώς δεν ημασταν στη συνάντηση. Μακαρι να είχαμε καποιο τηλ επικοινωνιας για να βοηθήσουμε στις ερευνες. Κουραγιο αδερφια, ο αγωνας μας θα δικαιωθεί!!

      Διαγραφή
    2. Euxomai n pethanoun k h 3 tous stin filaki....kurie anonime den nomizw n einai ston limniona... an itan ekei tha tn eixan silavi edw k kairo.... mporei n exei figei elvetia katholou apithano.. euxomai n dikaiothoume oloi mas....

      Διαγραφή
  79. Βρε καραγκιόζηδες, καιρός να βρείτε χώρα να κρυφτείτε... (η ανωνυμία στο διαδίκτυο… δεν είναι ανώνυμη, είναι επώνυμη!). Δύο άτομα (απατεώνες) και ένας απατεώνας κολαούζο σας γένους “θυληκού" είστε όλοι και όλοι (με την απαραίτητη πολιτική σας κάλυψη) και κυνηγάτε τον Καρδαμίτση ο οποίος αθωώθηκε πανηγυρικά και αμετάκλητα για τις χαλκευμένες απο εσάς κατηγορίες – σκεωρίες.
    Αν ο Καρδαμίτσης είναι απατεώνας, τότε εσείς αποτελείτε εγκληματική οργάνωση ιδαίτερα επικίνδυνη για την δημόσια ασφάλεια και την κοινωνία…. Αλήθεια ποιούς απο εσάς κυνηγάει το ΣΔΟΕ; Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω για τον κ.Καρδαμίτση δεν εκκρεμεί ουδέν ένταλμα… ρωτήστε σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα θέλετε (και το γνωρίζω πολύ καλά!) Αμφιβάλλετε;
    Μήπως γνωρίζετε σε ποιούς έχει υποβάλλει μήνυσεις και αγωγές (συνολικά για 5 εκ.) και θα τους χώσει μέσα για τα καλά; Στο επόμενο σχόλιο θα κατονομάσω πρόσωπα και πράγματα.
    Τον Μπολέτση τον γνωρίζεις ανώμαλε ψυχοπαθή; Και εσύ φασισταριό που όταν περνάς τα διόδια σκύβεις (!), σε ξεσκονίζει η εφορία για την τελευταία 10ετία; (αν δεν το ξέρεις ψάξου…)
    Αφήστε τις αηδίες λαμόγια που έχετε γεμίσει με συκοφαντίες το διαδίκτυο με 52!!! υποτειθέμενα θύματα, κατά του Καρδαμίτση.
    Τον άνθρωπο τον γνωρίζω πάνω απο 25 χρόνια και είστε πολύ μικροί για να παρακολουθήσετε το πνεύμα του, τον αλτρουϊσμό του και την δράση του.
    Νομίζατε ότι θα χτυπήσετε με αυτόν τον τρόπο αυτόν τον ογκόλιθο; Οσοι τον γνωρίζουμε εδώ και χρόνια (και δεν είμαστε ούτε λίγοι, ούτε τυχαίοι) μόνον, μπορούμε να εκφέρουμε άποψη.
    Καταλάβετέ το, σας κυνηγάει αλύπητα τώρα είμαστε μαζί τουκαι δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε.
    Αποτελεί κεφάλαιο για την πατρίδα και γνωρίζω πολύ καλά τι λέω…. , ά και κάτι άλλο είναι πολύ κοντά η ώρα για εσένα ανώνυμη να αποκαλυφθείς και μάλιστα άσχημα.
    ΝΕΜΕΣΙΣ, αλητήριοι πρακτορίσκοι.(γνωρίζεται πολύ καλά τι εννοώ…).
    Αναμένω επώνυμα αν είσαστε παλληκάρια να μου απαντήσετε!
    Δημήτρης Ευστρατίου
    Επώνυμος
    Τηλ.6988197953

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Απαντήσεις
    1. όχι απλά τρίχες κατσαρές, μπούρδες!! Κεφάλαιο για την πατρίδα ο Καρδαμίτσης? Φοβερό ανέκδοτο.

      Διαγραφή
  81. pio einai to thl toy ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Όσο για εσένα ανώνυμε ( λοιποί ανώνυμοι ) Ειδικός Ανακριτής κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας διερευνά Ι.Ρ. και λοιπά στοιχεία όπως επίσης και άρση απορρήτου. Οι ύβρις φέρνουν Νέμεσι δεν το γνωρίζεται αυτό ανώνυμες και ανώνυμοι.
    Αρκετά δεν κράτησε το πανηγύρι για κάποιους ( αρσενικοθήλυκους και θηλυκοαρσενικούς ).
    Το αν είναι κεφάλαιο ή όχι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί από διαδικτυακές ανωνυμίες, ύπουλα χτυπήματα και συκοφαντίες μόνο από εμάς ( δεν ήμαστε και λίγοι ) πιστούς φίλους του και προκαλώ οποιοδήποτε θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου με email και να τον πληροφορήσω που είναι.

    Αναμένω Γιώργος Μαγγίνας
    Τηλ.: 6983403664 email: giomagginas@yahoo.gr



    Για κάποιους θα πέσει πολύ κλάμα ενώ για κάποιους άλλους πολύ γέλιο
    Αλήθεια ποιος πληρώνει στην Google για να βρίσκεστε στις πρώτες θέσεις επειδή
    Εμείς γνωρίζουμε σύντομά θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο
    «Άπόδοτε ούν τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω θεώ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
      ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ
      ΒΟΥΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ

      Διαγραφή
  83. ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή