Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ο DON KORLEONE ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΕ «ΑΝΤΡΟ» ΤΗΣ KAMORA ΤΩΝ MEDIA TON REAL Fm ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...!!!

ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑ(Γ)ΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑ 2.500.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕΣ ΩΣ... ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...!!! 

Έχουμε επιχειρηματολογήσει και εξηγήσει στο παρελθόν πολλές φορές ότι η κάθαρση στο Δημόσιο Βίο της Χώρας, πρέπει να ξεκινήσει από τα ΜΜΕ και τούς δημοσιογράφους καί μετά απο τούς πολιτικούς.

Οί λόγοι είναι προφανείς και... εξώφθαλμοι...!!!
 Τα ΜΜΕ και τα δημοσιογραφικά σαπρόφυτα είναι πρώτα στο «φαγοπότι» του κρατικού κορβανά, από τις λεγόμενες κρατικές διαφημίσεις.
Άρα, εξουσία-δημοσιογράφοι και ΜΜΕ, έχουν ως συνδετικο κρίκο το χρήμα...
Εξάρτηση και διαπλοκή τους συνδέουν άρρηκτα.
Όταν οι δημοσιογράφοι τα «παίρνουν» από την εξουσία, την υμνούν και την λιβανίζουν...
Όταν όχι, την καταγγέλουν ως διεφθαρμένη...!!!
Στο «άντρο»  της δημοσιογραφικής καμαρίλας   τον Real Fm τού Χατζηνικολάου, δεν δημοσιογραφεί πλέον αλλά πολιτικολογεί προπαγανδιστικά πάντα σύμφωνα με τα συμφεροντά του ο Τρά(γ)κας, πού κλείνει το ρήμα «παίρνω»-- σε όλους τούς χρόνους, σε όλες τις εγκλήσεις, μέση και παθητική φωνή-- υβρίζοντας χυδαία ΝΔ και Σαμαρα επειδή ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν τού έδωσε 500.000 ευρώ γιά να ξανανοίξει των αποτυχημένη του εφημερίδα ΧΩΡΑ, με αντάλλαγμα την στηριξή του.
O  DON KORLEONE της δημοσιογραφίας ή Ελληνιστί ο κ. τα... «παίρνω» τσέπωσε 
2.500.000 Ευρώ  από την κρατική διαφήμιση μόνο στο πρώτο δεκάμηνο του 2007! Και δεν είναι ο μόνος.. 

Απλώς είναι ένας από τούς κορυφαίους εκπροσώπους της "δημοσιογραφικής" σχολής "το πάω από δω, το πάω από κει, μέχρι να τα... πιάσω".. 
Πρόκειται για την πιο πετυχημένη και αποτελεσματική σχολή η οποία,  έχει εξελιχθεί σε εκτροφείο στυγνών πλην νόμιμων εκβιαστών...!!! 
Σημειώνουμε ότι «συμτράττων» στην δημοσιογραφική- προπαγανδιστική αθλιότητα είναι ο «έγκυρος»  Ν. Χατζηνικολάου ο οποίος-- να μη ξεχνιώμαστε--  υπήρξε «εραστής» του Μνημονίου και προτιμούσε τον Γιωργάκη για Πρωθυπουργό έναντι του Καραμανλή λέγοντας το αμίμητο και αξέχαστο:   
«Προτιμώ τον Πρωθυπουργό και κάνει κανο παρα να... τρώει τυρόπιτες»...!!!
Αυτό λέγεται πολιτική θέση από τον πρώην  «έγκυρο των... 8», πού είχε πάρει την Ντόρα στις πλάτες του να την κάνει αρχηγό της ΝΔ και υπήρξε ο διαπρύσιος κήρυκας των κυβερνήσεων συνεργασίας..
 Τώρα, εκτός τηλεόρασης, παριστάνει γιά δικούς του λόγους τον αντιμνημονιακό, παρέα με το «αγλάϊσμα του δημοσιογραφικού πανθέου» τον... διαβόητο Τράγκα...!!!   
Υ.Γ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η τρόϊκα σταμάτησε τις δημοσιογραφικές επιχορηγήσεις στα ΜΜΕ μετα την κουταμάρα του Γιωργάκη «περί δημοψηφίσματος» και έκτοτε παρατηρείται πληθώρα αντιμνημονιακών δημοσιογράφων εν Ελλάδι...
Έτσι γιά να γνωριζόμαστε...!!!

6 σχόλια:

  1. Τσέπωσε 2.500.000 Ευρώ από την κρατική διαφήμιση μόνο στο πρώτο δεκάμηνο του 2007!

    Σε ποια εταιρεία;
    Μπορούμε να έχουμε κάποιο στοιχείο;
    Που μπορούμε να βρούμε τα στοιχεία της κρατικής διαφήμισης ανά έντυπο;
    Εσείς που γνωρίζετε παραπάνω θα πρέπει να δίνετε τα στοιχεία για όλους και όχι επιλεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για διαβστε και ενα παραπολιτικο για νδ και ανεξαρτητους ντορο καμμενους που βρηκα στα σχολια του antinews. http://www.antinews.gr/2012/05/03/159387/


    Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Β Αθηνών και η Αγία Βαρβάρα
    Η Νέα Δημοκρατία το, κόμμα που πολύ πιθανόν να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις εκλογές, κατεβάζει στις εκλογές τρεις υποψηφίους που έχουν ως αφετηρία τους την Αγια Βαρβαρα. Σε έναν δήμο που μονοπολείται απο το πασοκ και την αριστερά (αξιωματικη αντιπολίτευση είναι το ΚΚΕ με τον συνδιασμό “Λαική Συσπείρωση”) είναι ενδιαφέρον για το πως θα κινηθουν οι ψηφοφοροι ανάμεσα στους τρεις υποψηφιους που δεν ειναι άλλοι απο την Κατερίνα Παπακώστα (υπεύθυνη για θέματα γυναικών στην ΝΔ και πρώην βουλευτή) , τον Γεράσιμο Γιακουμάτο (βουλευτή) και μια νέα υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Β Αθηνών την Βαρβάρα Ψυχούλα Κοντογιάννη Βιβλιοθηκονόμο και Πολιτίκη Επιστήμονα.

    Εδώ να σημειωθεί πως απο στην ίδια περιοχή πολιτεύεται και ο Γιώργος Ρεμπής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο Γιωργος Ρεμπής ηταν ο πιο θερμος υποστηρικτης του Γερασιμου Γιακουμάτου στην Αγια Βαρβαρα και εκπροσωπος του πολιτικού του γραφείου. Το 2009 στις εσωκομματικές εκλογές υποστήριξε την Ντόρα Μπακογιάννη. Το 2010 στις δημοτικές εκλογές ηταν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που υποστήριζε η ΝΔ στην Αγια Βαρβαρα. Υποψηφια δημοτική σύμβουλος με το Γ.Ρεμπή ήταν και η Βαρβαρα Ψυχουλα Κοντογιάννη, σήμερα υποψηφια με την ΝΔ στην Β Αθηνών.

    Θα εχει έντονο ενδιαφερον λοιπον να δούμε το ποσοστο που συγκεντρωσουν στην Αγια βαρβαρα οι τρεις υποψηφιοι της ΝΔ κυριος Γιακουματος κυρια Παπακωστα και κυρια Ψυχούλα – Κοντογιάννη και ποσο θα επηρεασει το αποτέλεσμα ο Γιωργος Ρεμπής που δεν εχει και πολλούς φιλους στις τάξεις των φιλοσαμαρικών κεντροδεξιών. Δεδομενου οτι οι δημοτικές εκλογές του 2014 ειναι αρκετα κοντα μας ίσως η επιδοκιμασια των ψηφοφόρων να υποδείξει και τον επόμενο επικεφαλη του δημοτικου ψηφοδελτιου της ΝΔ στην Αγία Βαρβάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νσ που σκορπούσε τα λεφτά του ελληνικού λαού ο ελεεινός Βούδας της Ραφήνας και καταχρεωκόπησε την Ελλάδα. Κατά τ' άλλα έχετε εκεί στη ΝΔ μούτρα και μιλάτε και δε ντρέπεστε λίγο που έχετε τπ θράσος να μας λέτε τώρα ότι θα μας σώσετε. Εσείς θα μας σώσετε ρε? Αφού εσείς μας καταστρέψατε. Βέβαια δε φτάιτε εσείς αλλά τα βόδια που σας ψηφίζουν και σας πιστεόυν. Ευτυχώς δε που τσακώνεστε και μεταξύ σας και βγάζετε τα άπλυτά σας στη φόρα. Ουστ να χαθείτε όλοι σας (μαζί και ο καραγκιόζης πρώην φίλος σας Τράγκας) παλιοτόμαρα που θέλετε ψήφους και αυτοδυναμίες. Μαύρο ρε!! Ας όψονται αυτοί δε δε σας έστειλαν στη φυλακή.

    Υ.Γ Επειδή προβλέπω να μη μου δημοσιεύσεις το σχόλιό μου, θα μπω σε όλα τα μπλογκς και θα κάνω παραπομπή σε αυτή την ανάρτηση (μην την κατεβάσεις γιατί το έχω κάνει ήδη copy), για να μάθουν και άλλοι ένα ακόμη "θεάρεστο σεμνό και ταπεινό έργο" της λαίλαπας που λέγετε ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να τες και οι απειλές! αυτά είναι τα αγαρινά σκυλιά, οι μισθοφόροι του διαδικτύου που δουλειά δεν έχουν να κάνουν παρά να προπαγανδίζουν, δήθεν σχολιάζοντας στα blogs. Βρε ούστ σκατοκέφαλα αποβράσματα! Μαζί με τουσ υπόλοιπούς ο τόπος πρέπει να ξεβρομίσει και απο σας βρομερά σκουλίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 04:20 PM
    Να υποθέσω ότι είσαι χρυσαύγουλο ή δε μου επιτρεέπεις να κάνω υποθέσεις;
    Αυτό το "ξεβρομίσει" πάντως, βγάζει μάτι βρε παιδί μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχουν ηδη αρχισει
    οι χοροι στην κρητη
    --------------


    ολοκληρη η κρητη
    χρυση αυγη ψηφιζει

    ελα ελα
    χρυση αυγη ψηφιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή