Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ «ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟΣ ΣΤΗΝ... ΜΑΝΩΛΑΔΑ...!!!

ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ» ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ... ΛΑΘΡΑΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...!!!

Nέο επεισόδιο στο... σίριαλ της Μανωλάδας σημειώθηκε την Τρίτη με τη σύλληψη του Σαχίν Αχμέτ του Σουναμίρ, γιά κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, του ανθρώπου που βγήκε στα μέσα ενημέρωσης και κατήγγειλε τα γεγονότα με τους επιστάτες-πιστολέρος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Αχμέτ συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 
***********************
Ωστόσο υπάρχει καταγγελία της Κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή-Ενωση Μεταναστών Εργατών - ΚΕΕΡΦΑ» σύμφωνα με την οποία η σύλληψη υπήρξε... «εκδικητική»...!!! 
***********************
«Μετά τους μπράβους της Βαγγελάτος ΑΕ στη Μανωλάδα, τη σκυτάλη πήραν οι πιστολέρος του Δένδια, αυτή τα φορά κακοποιώντας και συλλαμβάνοντας τον Σαχίν Αχμέτ του Σουναμίρ» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΚΕΕΡΦΑ. 
***********************
«Σήμερα τα χαράματα στις 5.30 αστυνομικοί πήγαν και τον έβγαλαν έξω από τη παράγκα όπου έμενε και τον χτύπησαν μπροστά σε όλους. 
Δεν θα περάσει! 
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Σαχίν Αχμέτ και την παραδειγματική τιμωρία του ρατσιστή αστυνομικού», αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ, που οργανώνει συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Νέας Μανωλάδας την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, με αίτημα «την τιμωρία των ενόχων για τη ρατσιστική δολοφονική επίθεση στην εταιρία Βαγγελάτος ΑΕ και την άμεση νομιμοποίηση των μεταναστών».
***********************
«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινή ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ σχετικά με τη σύλληψη 38χρονου αλλοδαπού στην περιοχή Λάππα Αχαΐας», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
***********************
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συγκεκριμένος υπήκοος Μπαγκλαντές συνελήφθη το πρωί στο Λιμνοχώρι από αστυνομικούς τους Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, καθώς διακινούσε ναρκωτικά (κάνναβη) σε σπιρτόκουτα. 
***********************
Στην κατοχή του -τόσο στο αυτοκίνητό του, όσο και σε παράπηγμα όπου διέμενε- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 137 γραμμάρια κάνναβης και 1.240 ευρώ, προερχόμενα από τη διακίνηση των ναρκωτικών. 
***********************
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

3 σχόλια:

  1. Ποια είναι αυτα τα ανθελληνικά υποκείμενα που απαρτίζουν την λεγόμενη Κίνηση ΚΕΕΡΦΑ.

    Δεν μπορεί κάποιος να εμφανίσει τις φωτογραφίες τους και τα ονόματά τους και σε ποιες υπηρεσίες του Δημοσίου εργάζονται ή σε ιδιωτικές Επιχειρήσεις .

    Τί ρόλο παίζουν , ποιος τους χρηματοδοτεί και σε τι αποσκοπούν.

    Γιατί άραγε κόπτονται τόσο πολύ για τους εισελθόντες παράνομα στην πατρίδα μας !

    Είναι τόσο πολύ σίγουροι ότι οι μετανάστες που λάθρα εισέρχονται είναι νομοταγείς και υγιείς και δεν καταδιώκονται για κακουργήματα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους !

    Αραγε οι ίδιοι σιτίζουν , κοιμίζουν και περιθάλπουν ιατρικά με δικά τους έξοδα λαθρομετανάστες .

    Πρό ενός μηνός , ένας από αυτα τα αλληλέγγυα " Ζαγάρια" συμβούλευε ένα λαθρομετανάστη στην πλατεία Αμερικής , που είχε πράγματι σοβαρό πρόβλημα στη στοματική κοιλότητα {μάλλον μόλυνση από δόντια } να κάνει τον αναίσθητο στην Πλατεία Αμερικής και συγχρόνωςκάλεσε το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει . Ο ίδιος ο αλληλέγγυος διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διασώστες νοσοκόμους γιατί καθυστέρησαν να προσέλθουν να παραλάβουν τον λαθρομετανάστη και τους αποκάλεσε έμμεσα ρατσιστές { χωρίς φυσικά οι τραυματιοφορείς να γνωρίζουν τ την υπηκοότητα ασθενούς ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψόφος στους άναρχοκομμουνιστοσυμμορίτες!
    Μπράβο στους Έλληνες που αντέδρασαν με ντουφεκιές στην αφροασιατική ακρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή