Κυριακή 7 Απριλίου 2013

STOP ΣΤΟ deal ΕΘΝΙΚΗΣ--Eurobank, ΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ...!!!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΡΡΟΦΑ Proton Bank και ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και Η Eurobank ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ...!!!

Στην απόφαση της ξεχωριστής διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης για την Εθνική και την Eurobank φαίνεται πως κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Κυβέρνησης και της Τρόικας μετά τόσο την πρωινή συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών μας με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά,
όσο και μετά την απογευματινή σύσκεψή τους με το οικονομικό επιτελείο και τους επικεφαλής της ΤτΕ Γ. Προβόπουλο και την κυρία Σακελαρίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
***********************
Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος και το οικονομικό επιτελείο, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την προώθηση δύο σχημάτων, βάσει των οποίων θα γίνει και η ανακεφαλαιοποίηση των περί ων ο λόγος τραπεζών: 
***********************
Στο πρώτο σχήμα η Εθνική θα απορροφήσει την Proton Bank και την Τράπεζα Αττικής και Eurobank γίνεται πλέον ο 4ος πυλώνας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και θα προχωρήσει στην εξαγορά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

1 σχόλιο:

  1. Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΟΛΑ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ,
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή