Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ «ΦΙΑΣΚΟ» 3.000 ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ( ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ), ΜΙΛΗΣΕ Ο...ΤΣΙΠΡΑΣ...!!!

Η ΣΥΓΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ «ΠΟΝΤΑΡΕΙ» Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ...!!!

Το «πολιτικό βλαχάκι», --όπως χαρακτηρίζεται--, πού παριστάνει τον Εθνικό ηγέτη και θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα, ονειρεύτηκε ξαφνικά ότι μπορεί να μιμηθεί τον Γεώργιο ή Ανδρέα Παπανδρέου  και σε ρόλο δημεγέρτη, με λόγους Δημοκρατίας να ξεσηκώσει τον Ελληνικό λαό υπέρ του Συριζα.
Περίπτωση πολιτικού αρχηγού γιά...γέλια...!!!
Σε συγκέντρωση της «πλάκας» μίλησε χθες βράδυ στη πλατεία Συντάγματος, ενώπιον 3.000 οπαδών του.
***********************
Για να ξεπεράσει την απογοήτευση απο τη συγκέντρωση στην οποίαν σημειωτέον είχε «ποντάρει» πολλά, τό έρριξε στην οξύτητα, φανερά εκνευρισμένος μιά και η συγκέντρωση η..."επαναστατική" ήταν επίπεδο της εποχής πού ό Συριζα, έμπαινε δεν έμπαινε στη Βουλή.
***********************
Η «πλάκα» με τον Τσίπρα πήρε διαστάσεις γελοιότητος όταν  επανέλαβε πολλές φορές ότι: 
***********************
«Απόψε τελειώνουμε με την κυβέρνηση της καταστροφής» και τόνισε πως ο λαός μίλησε και 
ότι... «η πλατεία Συντάγματος στέλνει μήνυμα ανατροπής»...!!!

5 σχόλια:

  1. Ακριβώς, ο λαός μίλησε και είπε, ουστ ρε λαθρολάγνε ανθέλληνα ανώριμε κοπρίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μπορείτε να μου πείτε πως λειτουργούν οι δημοσκοπικές εταιρείες και αγωνίζονται να βγάλουν πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι τέλος πάντων στην Ελλάδα δεν είναι ελεγχόμενο και από ποιες πηγές χρηματοδοτούνται τα κόματα και στήνουνε πανηγυράκια και ξοδεύουν ασύστολα χρήμα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγικη συγκεντρωση που θυμισε το φιασκο Σαμαρα στις εκλογες 2012

    http://www.youtube.com/watch?v=YHwSZSLlglk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οι δύο στις ομιλίες τους σε συγκεντρώσεις είναι για κλάματα. Τραγικοί και οι δυο (Σαμαράς-Τσίπρας), αν όχι και κωμικοί όποτε μιλούν στο μπαλκόνι από στήθους!Τουλάχιστον, να μπορούσε ο ένας τους να ξεσηκώσει με δυνατές ομιλίες το λαό -σαν τον λαοπλάνο και δημεγέρτη Αντρέα- έ κάτι θα ήταν, θα μας έδινε τουλάχιστον μιαν ψευδαίσθηση ελπίδας... Αλλά είναικαι οι δύοτόσο ανίκανοι, μικρόμυαλοι, ψεύτες, εβραιοπροσκυνημένοι και ξενόδουλοι, που -ούτε αυτό, να μιλούνε στο λαό- δεν μπορούν! Μοιάζουνε του Σημίτη! Τα μαύρα τους τα χάλια έχουνε. Εχουμε γενικώς τη χειρότερη πολιτική ηγεσία από της ιδρύσεως του ελληνικού κράτους το 1830!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σχέση έχει ο Τσίπρας με τον Παττακό αρχικορόιδο - «κυρίαρχε» - Λαέ; http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3194.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή