Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ «ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΕΝΕΣ» ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ... ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ...!!!

«ΣΥΡΙΖΟΚΑΝΑΛΟ» ΠΛΕΟΝ Η...ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ...!!!

Τό είδαμε και αυτό...
Συμπαράσταση στά κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα του Πασοκ πού ήδη έχουν μεταπηδήσει ομαδηδόν στους Τσιπροσυριζαίους, βροντερό παρών έδωσαν όλες οι Συνιστώσες του Σύριζα.
 Κάθε συνιστώσα κρατούσε την σημαιούλα της στο χέρι και την ανέμιζε στα λαμόγια της ΕΡΤ,
καί κάθε λογής προοδευτικούς  αναλυτές και απίθανους τύπους πού εβγαζαν λόγους...δημοκρατίας...!!!
***********************
Ενώ είναι γνωστό ότι:
***********************
Στό όνομα της δημοκρατίας έχουν διαπραχθεί τα μεγαλύτερα πολιτικά εγκλήματα, οι μεγαλύτερες κλεψιές--απάτες--λαμογιές και ρεμούλες. 
***********************
Μιλάνε τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια γιά φασισμό, όταν έχουν καταλάβει το κτίριο της ΕΡΤ, εκπέμπουν διαδικτυακά και αναμεταδίδει και τηλεοπτικά το προγραμμά τους,  ο 902 του ΚΚΕ...!!!
  ***********************
Δείξανε και δείχνουνε ότι η τσέπη τους και το οικονομικό τους συμφέρον είναι συνυφασμένο με την Πασοκοαριστερά και τα κρατικοδίαιτα προνόμια πού ως κομματόσκυλα προσκυνημένα είχαν αποκτήσει. 
***********************
Τυχαίο είναι ότι στην ΕΡΤ το 90% είναι αριστεροί;
***********************
Όταν οι άνεργοι στον ιδιωτικό τομέα είναι 1.300.000 και η ανεργία στούς νέους αγγίζει το 60%, οι εργατοπατέρες--λαμόγια της ΕΡΤ πού ήσαν και γιατί δεν «έστηναν» εκπομπές;
 ***********************
«Όλα από την αρχή», μόνο έτσι μπορεί να φτιαχτεί το κράτος.
---------------------

5 σχόλια:

  1. Λενε τα τρωκτικά ότι επειδή έχουν πλακώσει οι συνιστωσες του συριζα έχουν το κόσμο μαζί τους και δεν βλέπουν όλες τις διαδικτιακές δημοσκοπήσεις πού τους αποδοκιμάζουν. Μαθημένα στο ψέμα και την ρεμούλα τα τρωκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδηση σοκ! Αυτούς θέλει να απολύσει ο Κεδίκογλου και αντιδρά ο Βενιζέλος
    Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 11:38
    Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΡΤ τον οποίο συναντούν σε λίγη ώρα οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους για απάτη κατά της ΕΡΤ
    Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΡΤ τον οποίο συναντούν σε λίγη ώρα οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους για απάτη κατά της ΕΡΤ

    Για βαρύτατα κακουργήματα και για απάτη κατ΄ εξακολούθηση κατά της ΕΡΤ, κατηγορείται ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΡΤ κ. Καλφαγιάννης, ωστόσο βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα με τον κ. Καλφαγιάννη συναντιούνται σε λίγη ώρα οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αλλά και τα έγγραφα που αποκαλύπτονται με πλαστές βεβαιώσεις έπαιρνε για χρόνια αυτός και η γυναίκα του (που και εκείνη που εργάζεται στην ΕΡΤ) επίδομα λευχαιμίας για την υγιέστατη κόρη του και επίδομα τέκνου για την παντρεμένη κόρη του.
    Μάλιστα, άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας ήταν εκείνος που επέβαλε την παρουσία του κ. Καλφαγιάννη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ .
    Αντί να έχει απολυθεί σύμφωνα με τον Νόμο Μανιτάκη για τους επίορκους, χαριεντίζεται ο Τσίπρας μαζί του και συναντάται με Βενιζέλο και ο Κουβέλη!
    Την στιγμή που η ΕΡΤ τον έχει οδηγήσει στη Δικαιοσύνη, η ΕΡΤ έχει κερδίσει αγωγή εις βάρος του και έχει εκδοθεί τελεσίδικο παραπεμπτικό βούλευμα, ωστόσο βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα έχουν οι νεοδημοκράτες. Συνεργάζονται με τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ και τον συριζαίο Κουβέλη για να αποτελιωσουν τους Ἐλληνες και έχουν το θράσος και μιλάνε για διαφθορά. Η διαφθορά στην ΕΡΤ είναι η δική τους διαφθορά.

    Το προσωπικό της ΕΡΤ είναι τα δικά τους παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταματήστε τις παπαρολογίες.Και τα δυο κόμματα έβαζαν σωρηδόν.Τώρα δε χρειάζεται ,έχουν τους νταβατζήδες που τους παίζουν με το αζημίωτο.
    Όσο για τον αντωνάκη τον ελάχιστο,τσαμπουκά και στους τούρκους να δείξει εκτός και αν γουστάρει το οθωμανικό... καφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος διοριζε τους συριζαιους?
    Ποιος διόριζε την Σταη και την Σαλαγκουδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή