Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΣΕ ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ Αlco ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, ΕΝΩ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ «ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ» ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ...!!!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΓΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ και Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΑΚΤΑ... ΔΥΝΑΜΕΙΣ ...!!!

Όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της Αlco για λογαριασμό του Πρώτου Θέματος, η Ν. Δ. διατηρεί σταθερό το εκλογικό προβάδισμα που έχει το τελευταίο εξάμηνο έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και στην παρούσα φάση φτάνει στο 1,5%.
Την ίδια ώρα η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου να συμμετάσχει ενεργά στο νέο σχήμα απηχεί θετικά στους οπαδούς της παράταξής του, με αποτέλεσμα η Ιπποκράτους να ανεβάζει τις επιδόσεις της, ενώ, αντιθέτως, σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η επιρροή της ΔΗΜΑΡ, που δείχνει να πληρώνει βαρύ τίμημα για την αποχώρησή της από την τρικομματική συνεργασία.
***********************
Ειδικότερα, από τη δημοσκόπηση, στην οποία συμμετείχε δείγμα 1.000 ατόμων από ολόκληρη την επικράτεια, στο χρονικό διάστημα από τις 25 μέχρι τις 27 Ιουνίου, προκύπτει, στην πρόθεση ψήφου, υπεροχή της ΝΔ με 20,9% των προτιμήσεων, έναντι του δεύτερου κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό 19,4%. 
Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με 10,8% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 6,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,6%, το ΚΚΕ με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 3%.
                                           ------------------------

1 σχόλιο:

  1. προφανώς δεν υπάρχουν σχόλια. εσείς που το αναδημοσιεύετε δεν γελάτε? εδώ γελάνε οι ίδιοι οι δημοσκόποι. 6.5 το πασοκ? ουτε ο πάγκαλος δεν θα τους ψηφισει. κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή