Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ «ΜΠΑΝ ΓΚΙ ΜΟΥΝ, ΤΟΥ ΟΗΕ» ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ... ΑΛΠΕΙΣ...!!!

ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ «ΠΡΟΠΕΤΗ»...ΑΔΩΝΙ...!!!

Έτσι είναι...
Δεν γίνεται, όταν δημόσια δηλώνεις ότι «δεν έχεις να πληρώσεις το χαράτσι», όταν το ποθεν έσχες σου-- εκ προϊμίου-- είναι αληθινό, ότι «έχεις κατάθεση μόνο 1500 ευρώ» και εν πάσει περιπτώσει οικογενειακές διακοπές Χριστουγέννων με ρεβεγιόν στο Κουρσεβελ  είναι της τάξεως τουλάχιστον των 15.000, να το πληρώνεις από τη... τσέπη σου...!!!

Δεν γίνεται:
********
Να ηγείται του αντιμνημονιακό αγώνα, να παριστάνει  τον φτωχό και τον ταλαίπωρο Έλληνα, να  πουλάει αντιμνημόνιο, και να αφήνει λεφτά στους τοκογλύφους της Ελλάδος τους οποίους άλλωστε καταγγέλει..
********
Δεν γίνεται:
 ********
Δεν είναι τέτοιος ο πρόεδρος... Καμμένος...!!!
********
Την απάντηση την δίνει σήμερα ο Βηματοδότης:
 ********
Ξέρετε τι είπε στους Βουλευτές του ο Πρόεδρος Καμμένος λίγο προτού φύγει για την Ελβετία; 
********
«Οτι πάει σε αποστολή του... ΟΗΕ». Και βρέθηκε στις Αλπεις...!!!
********
Ό εστι μεθερμηνευόμενο, ότι τα έξοδα είναι πληρωμένα απο τον Γ.Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-Μουν...
********
Είναι και μία αποστομωτική απάντηση στη «προπέτεια» του Άδωνι πού δεν μπορεί να εξηγήσει πως τα βγάζει πέρα και πηγαίνει χλιδάτες διακοπές, ούτε γιατί αν και αντιμνημονιακός καταθέτει τις οικονομίες του στους «επονείδιστους» τοκογλύφους, ο παμμέγιστος πρόεδρος Καμμένος...
           ------------------------------

11 σχόλια:

  1. Και εγώ έχω καταθέσεις μονο 4000 ευρώ αλλά πήγα διακοπές Χριστούγεννα στη Λίμνη Πλαστήρα (μέσω πιστωτικής κάρτας), όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες τις Γιορτές. Το ταξίδι του Καμμένου είναι πρώτη είδηση για σένα; Γιατί -ας πούμε- να μην είναι και είδηση οι συναναστροφές του Άδωνι με τον Τομπούλογλου ("τρώγανε" μαζί γιαούρτια σε ζαχαροπλαστείο) ή κάτι πιο επίκαιρο, όπως η μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων του αδελφού του γκαβού στους εργαζομένους του Κολλεγίου σε συνδυασμό με την απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε για αντιγραφή το παιδί του γκαβού; Προσμένω σε δημοσίευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε όμως το θράσος να μας στείλει απο τις άλπεις πρωτοχρονιάτικο επαναστατικό μηνυμα γιά τα κορόϊδα πού τρώνε από τους καλοπερασάκηδες των χιονοδρομικών κέντρων επανστατικά "φούμαρα" για να.. χορτάσουν.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα δηλαδή... Για να κάνει κάποιος επανάσταση ή να ανατρέψει στη συγκεκριμένη περίπτωση τους Στουρναροβενιζελοαδωνισαμαράδες, θα πρέπει να κυκλοφορεί άπλυτος, να είναι άστεγος, να πεινάει και γενικά να φυτοζωεί; Φίλε, το θέμα είναι να προσπαθήσω ανεβάσω το βιοτικό επίπεδο του λαού όσο το δυνατό πιο πολύ και όχι να κατεβάσω το δικό μου προσπαθώντας.
      Άν θελήσω να κάνω κάτι τέτοιο, θα ρωτήσω τη μάνα του Στουρνάρα να μου πει το μυστικό.

      Διαγραφή
  3. Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ"¨ΧΡΕΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΚΟΥΡΣΕΒΕΛ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η.. ΟΥΡΑΝΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε αντιδεξιοί μαλάκες εγώ να πληρώνω τους φόρους μου ο Καμένος να εισπράτει αψαλίδιστο το μισθό του και να κάνει διακοπές στις Άλπεις. Βρε δε πάει να πνιγεί ο μαλάκας με τα όψιμα αντιδεξιά του πάθη, Προσέξτε τον μη κτυπήσει κανένα κεφάλι και μας έρθει ακόμα πιο ανάποδος, Αι σιχτίρ απο δώ και στον αγύριστο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ζώο που βρίζεις,έχεις καταλάβει και εσύ και αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο κόσμος πια δεν είναι δεξιός- αντιδεξιός, αριστερός -αντιαριστερός.Είναι μνημονιακός -αντιμνημονιακός και ευρύτερα υπέρ ή κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.Ανοίξτε τα μάτια σας και ξεχάστε τα μπλε, πράσινα και κόκκινα καφενεία....

      Διαγραφή
  5. ειστε απιθανα ζωα σε σημειο να βριζετε με τα τα ''ρεπορταζ σας'' τους εαυτους σας!πιο μαλακες ψοφατε ειπαμε,αντε καλο ψοφο παρεα με τον γκαβο-μπαταρισμενο αρχηγο σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ουρανίτσα με το μπαμπά της και όλο τον εσμό της αλητείας και της εγκληματικής οργάνωσης της χ.α. θα μας σώσουν. Ζήτω το μίσος και το κόμπλεξ κατωτερότητος από τους "μούργους" της χ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο πιο ηλίθιος μπορεί να γίνει η προεδράρα; Να ξεπεράσει τον Λιάπη;
    Πάντως έχει βάλει τα δυνατά του. Τί να πεί κανείς.....
    Ο κ. Καμμένος οφείλει να αντιληφθεί ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι ζώα. Ούτε κουπιά για το σκάφος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως τις εκλογές από το '96 και μετά ν.δ, πασοκ τις έκαναν με την ευγενή χορηγία γερμανικών εταιρειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή