Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΝΑΣ «ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗΣ» ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ... ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ...!!!

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ «ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΩΝ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ... ΒΥΡΩΝΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ...!!!

Τό έχουμε στο αίμα και το... DNA μας...
Μόνο εμείς μπορούμε --ατομικά-- να σώσουμε την Ελλάδα άν γίνουμε όμως Πρωθυπουργοί, (οι Υπουργοί είναι μπανάλ) και ας έχουμε αποτύχει να σώσουμε τον εαυτόν μας και την οικογενειά μας.
Γεμάτη η ιστορία της Ελλάδος από τέτοιους γραφικούς τύπους.

Ένα διάσημο όνoμα στην ιστoρία, των γραφικών τύπων της Αθήνας με  ηχηρό και ιπποτικό ψευδώνυμο ήταν ο  Αρμάνδος Δελαπατρίδης, (από  το  Γαλλόφωνo ARMEE DE LA PATRIE), αφού το πραγματικό του όνομα ήταν  Τηλέμαχoς Νταλάκας.
 ********
Υπαίθριος ρήτορας, παρoυσιάσθηκε ως Αρχηγός τoυ Α’ Αναμoρφωτικoύ Κόμματoς, τoυ «κόμματoς των κυανoλεύκων», αναπτύσσoντας τo πoλιτικό τoυ πρόγραμμα, τo oπoίo μεταξύ άλλων περιελάμβανε και την σύσταση Υπoυργείoυ... Έρωτoς...!!!
********
Η φήμη τoυ  ξεπέρασε γρήγoρα τα στενά όρια της πλατείας Συντάγματoς.
 ********
Ιδιωτικά αυτoκίνητα κατέφθαναν για να τoν μεταφέρoυν στην Κηφισιά ή τo Φάληρo, όπoυ κύριoι και κυρίες της αριστoκρατίας τoν περίμεναν για να διασκεδάσoυν και να ξεκαρδιστούν στα γέλια μαζί τoυ...!!!
********
Διαβάζουμε στο τύπο ότι, ο Βύρωνας, ο «επικός»,  θέλει να γίνει αρχηγός κόμματος της "Ελιάς" εφ' όσον... κληθεί...!!!
********
Εχει μια «αξιολύπητη» αξιοπρέπεια ανάλογη του (ARMEE DE LA PATRIE), όχι αυτόκλητος αλλά ως  ...παράκλητος...!!!
********
Τό ίδιο και ο Καρατζαφέρης πού έπαθε πανωλεθρία-συντριβή  στις εκλογές, σε δύο αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις και είναι στα αζήτητα και έμεινε εκτός Βουλής, τώρα χαμηλώνει τις φιλοδοξίες του και θέλει να «σώσει» την Αθήνα ως Δήμαρχος από τον Κασιδιάρη εφ' όσον και αυτός...κληθεί,  από τον Σαμαρά φυσικά, ό οποίος τον αγνοεί συστηματικά και μάλιστα μετά λόγου γνώσεως...
********
 Η περίπτωση του Νικολόπουλου  έχει κυρίως τηλεοπτικό γραφικό χαρακτήρα, αφού  ως αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, είναι πολιτικά πεθαμένος, και είναι συναγωνίσιμος  μόνο με Τράγκα, αφού και ο Δελαπατρίδης, σε σχέση με τον Τράγκα ... έκοβε περισσότερα εισιτήρια...!!! 
********
Η πλάκα είναι ότι και οι τρείς έχουν ψηφίσει την εφαρμογή του μνημονίου σε όλες τις φάσεις του, έλα όμως πού δεν ικανοποίησε ο Σαμαράς τις προσωπικές τους φιλοδοξίες...
********
Ο Βύρωνας δηλ. να ήταν Πρόεδρος της Βουλής, ο Νικολόπουλος Υπουργός στη θέση του Βούτση και ο Καρατζαφέρης στη λίστα της Ευρωβουλής ή Υπ. Δήμαρχος με τις ευλογίες Σαμαρά.
********
Βέβαια στις ημέρες μας εμφανίζονται και οι Καλικάντζαροι (πού σύμφωνα με τη παράδοση και την σύγχρονη δοξασία  είναι «κακομούτσουνοι» και «σιχαμένοι», «καθένας τους έχει κι απόνα κουσούρι»), όμως αυτοί  «δίνουν και παίρνουν» μόνο κατά το Δωδεκαήμερο (25 Δεκεμβρίου - 6 Ιανουαρίου).
********
Με το Αγιασμό ανήμερα των Φώτων...εξαφανίζονται...!!!
                                        ----------------------------------

11 σχόλια:

  1. O Νικολόπουλος θέλει Χριστιανικούς ψήφους για να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τραβατε γαμηθειτε ουλοι μαζι ρε μπασταρδοκοπροσκυλα νδτες κ πασΤοκοι...ΟΛΟΙ! ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε μια μερα που του έλαχε να είναι πρόεδρος βουλής πρόλαβε και διόρισε την κόρη του ο Βύρωνας. ούστ ρε σωτήρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από το κάδρο απουσιάζουν ο Σαμαράκος και ο χοντροΜπέννυ, που θέλουν να μας σώσουν χωρίς την θέληση μας.
    Ίσα ρε κλεφταραίοι... Σαν τον κατάδικο Τσοχατζόπολο είσθε όλοι σας.
    Μαζί τα κλεβατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι απουσιάζει και η αλητεία της εγκληματικής οργάνωσης της χ.α., πού κέρδιζαν εκατομμυρια απο τη προστασία των πακιστανών και τώρα την έχασαν απο το Δένδια. απουσιάζουν και οι κλεφταράδες της αδερφάρας του βουλευτή Λαγού, πού παίρνανε ρούχα να μοιράσουν στους φτωχούς και τα δίνανε γιά πούλημα στους Πακιστανούς για να οικονομάνε παρεούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε βλαμμένε επαναλαμβάνεις συνεχώς την ίδια κασσέτα. Γνωρίζεις πολύ καλώς είναι ψεύδη που κυκλοφορείτε εσείς οι διεφθαρμένοι του ξενόδουλο αντισυναταγματικού τόξου.
      Όσο για αδελφές, δες το μέλος της συμμορίας σας Τομπούλογλου.
      Ο εβραιόδουλος Δένδιας θα έχει την αντιμετώπιση που αξίζει στους εθνικούς μειοδότες...

      Διαγραφή
  6. Ρε αγράμματα "φρόκαλα" της χρυσαυγήτικης αλητείας, εσείς που ανήκετε στον υπόκοσμο, αφού δεν ξερετε τι σας γίνετε γιατί γράφετε και προδίδετε το πνευματικο και διανοητικό βούρκο από τον οποίο καταγώσαστε; Εσείς έχετε μόνο πλεόνασμα μίσους και κόμπλεξ κατωτερότητος, γιατί γεννηθήκατε ελαττωματικοί. σας συμπονούμε γελάμε μαζί σας αλλά δεν φταίμε που η φύση σάς έκανε έτσι. Βρέστε και μάθετε να κάνετε και καμιά δουλειά της προκοπής γιά να ζήσετε γιατί τη "προστασία" των Πακιστανών ο Δένδιας σας την αφαίρεσε, πορτιέρηδες και παρκαδόρους επίσης. Πόσο θα χορταίνετε με το μίσος ρε υπανθρωπάκια; Σας έχει βαρέσει στο μυαλό!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τη Χρυσή αυγή υπάρχει το εξής ερώτημα:

    Είναι ένα κόμμα που στις εθνικές εκλογές θα είναι πάνω από 15%.Γιατί δεν απαντάει Χριστιανικά και να μαζέψει τα ποσοστά του Καμμένου, του Νικολόπουλου και ίσως του Φράγκου;

    Απάντηση: Το τάγμα της Χρυσής Αυγής είναι ένα παγανιστικό Νεοεποχίτικο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Σαμαράς το πρώτο που έκανε όταν ανέλαβε τη ΝΔ ήταν να διώξει το Μασωνικό σύμβολο της ΝΔ, τον Πυρσό της Δόξας. Το σήμα αυτό το πήρε ο Νικολόπουλος,δείτε το

    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSSazu6AHhq4G87zMdtMjGj-EiuUCjqxlZOnbMmtueIJlhgWY0Ccw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αχ!!!!!!! βρε τζαφερη οσα ξερει ο κ@λος σου δεν τα ξερει ο κοσμος ολος μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και τον τσακωσανε!!!!
    αχαχουχα μετα χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή