Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

«ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ... ΑΘΕΟΣ...!!!

«ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ...ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ»...!!!

Όχι ότι δεν ξέραμε ότι το «πολιτικό βλαχάκι», όζει από αντιχριστιανικό μένος...
Αλλά για τους έχοντες την παραμικρή αμφιβολία, το αποκάλυψε σήμερα το πρωϊ στον ΣΚΑΪ TV ό Υπεύθυνος  Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ι. Αμανατίδης, ότι το «πολιτικό βλαχάκι»,ο Τσίπρας είναι... άθεος...!!!

 «Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο  Βουλευτής του με την... κοτσίδα, Τ. Κουράκης».
********
Κατόπιν των ως άνω η Ν.Δ. με ανακοινωσή της λέει ότι:
********
«Πρέπει να γνωρίζουν οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι για ποιο λόγο θα τους φορολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το πρόγραμμά του».
********
Επισης σημειώνει: 
********
«Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος».
               ----------------------------------------------

5 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΚΚΕεσωτ. με ψευδώνυμο, ιδρυτές του ενιαίου ΚΚΕ ήσαν οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης σαν τους Αβραάμ Μπεναρόγια, Αλμπέρτο Αρδίττι, Ζακ Βεντούρα, Αλμπέρτο Κουριέλ κλπ.
    Είναι γνωστό ότι οι Ισραηλίτες διακρίνονται για το μίσος τους κατά του Χριστιανισμού. Όταν επεκράτησαν οι εβραιομπολσεβίκοι στην Ρωσία, εφόνευσαν περισσότερους από 200.000 ιερωμένους και κατέστρεψαν δεκάδες χιλάδες εκκλησίες. Το ίδιο έπραξαν και στην Ελλάδα οι ομοϊδεάτες τους ιδίως κατά την περίοδο της Κατοχής. Κατέστεψαν ναούς και εσφαγίασαν ιερείς.
    Ας όψονται ο αστικοδημοκράτης Καραμανλής, που νομιμοποίησε το «κόμμα της προδοσία και του εγκλήματος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΊ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑΣ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ; "ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ. Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΘΕΟΙ;;; ΙΔΙΟ ΕΧΘΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6,23 Ο Σαμαράς έχει ασπασθεί τον Ιουδαϊσμό , συχνάζει σε συναγωγές και φοράει εκείνο τα περίεργο καπελάκι, που το λένε κιπά!
    Πιστεύει στον Γιαχβέ και τον Μαμωνά και όχι στον Χριστό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι "κοπέλι" του Συριζα, στόχος σας όλων όσων ανηκουν στην Χρυσαυγούλα είναι ο Σαμαράς, αυτό επιβεβαιώνεται με όσα αθελά σας γράφετε. Δεν διαφέρετε πουθενά, ακριβώς τους ίδιους αντεθνικούς στόχους και σχέδια υπηρετείτε. Η αλητεία η βρωμιά και η απλυσιά δεν έχουν πολιτικό χρώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ,ΣΩΤΗΡΕΣ;ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ.ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΝΥΝΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή