Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Και Ο «ΑΠΑΤΣΙ--ΖΟΥΛΟΥ» και «ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ» ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 47 ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ…!!!

Ο «ΦΟΙΤΗΤΗΣ» και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΓΙΑ…ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...!!!

Στην ομάδα των Τσιπροσυριζαίων πού εισέβαλαν στο γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας Μιλτ. Βαρβιτσιώτη για να διαμαρτυρηθούν επειδή --κατά τη γνώμη τους-- οι άνδρες του Λιμενικού δεν φέρθηκαν καλά στους λαθρομετανάστες κατά την εισβολή τους στο Φαρμακονήσι ήταν και ο φοιτητής «ξόανο» και ακόλουθος της Ζωής, αλλά και  «εγκάθετος» του Συριζα ο οποίος φαίνεται ότι αναλαμβάνει να εκτελέσει διάφορους και διαφορετικούς…ρόλους και υπηρεσίες…!!!

Το «παιδί» είχε βγεί και σε τηλεοπτικό σταθμό ως φοιτητής Φυσικής υπέρ του…Πελεγρίνη και υπέρ του κλεισίματος των Πανεπιστημίων…
 ********
Επίσης δίπλα στη Ζωή με ντοντούκα στο Μέγαρο της ΕΡΤ, όταν για να την προσέξουν φώναζε βοήθεια—βοήθεια, αλλά κανείς δεν προθυμοποιήθηκε να την…«βοηθήσει»…!!!   
*********
Τώρα σε άλλη διατεταγμένη υπηρεσία φώναζε:
« Βαρβιτσιώτη δολοφόνε, το Φαρμακονήσι ήταν… δολοφονία»…!!!
********
Νομίζουν ότι έτσι θα εκφοβίσουν και θα στοχοποιήσουν τα παιδιά του Λιμενικού.
********
Μεταξύ των μπουκαδόρων και ο ακροαριστερός Τσιπροσυριζαίος Βουλευτής 
Χρ.  Καραγιαννιδης, όπως και το παχύδερμο πρώην συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και ήδη Τσιπροσυριζαίος Βουλευτής με 1.000.000 ευρώ εφάπαξ, Δ. Τσουκαλάς…
      -----------------------------------

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΩ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα του έκανα λεύκανση πρωκτού και θα τον έριχνα φυλακή με βαρυποινίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΤΑΡΤΗ 30/10/2013-ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΡΟΥ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΑΧΜΕΤ ΒΑΚΑΣ-ΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΚΛΑΝΕΣ!!!!!!ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή