Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ο «ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ» ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-- ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ και «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» ΣΕ... ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ...!!!

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΖ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ... «ΛΕΥΚΟΣ ΑΡΤΟΣ»...!!! 

Ο Συριζαίος «εργατοπατέρας» της ΔΕΗ --όχι μόνο ο Φωτόπουλος--, αλλά και ο διαβόητος Ρίζος Ρίζος, πού μόλις αποκαλύφθηκε η κατάθεση 750.547,84 ευρώ που βρέθηκαν σε οffshore  στην Κύπρο, αποφασίστηκε η παραπομπή του  για ξέπλυμα μαύρου χρήματος,  κατάχρηση έναντι του Δημοσίου και για φοροδιαφυγή σε βαθμό κακουργήματος, σε νέα αποκάλυψη προκύπτει ότι το εν λόγω «φρούτο» του Συριζα εμφανίζεται να επένδυε  σε αρτοποιεία που ανήκουν σε αλυσίδα καταστημάτων που είχε προσδιορισθεί ότι χρησιμοποιούντο ως «πλυντήριο»

ενός πολυεθνικού... ροζ κυκλώματος...!!!
********
Ο  Ρίζος φέρεται να είχε επαφές – μέσω συγγενικού προσώπου του - με έναν 45χρονο επιχειρηματία που είχε δύο μεγάλες αλυσίδες φούρνων σε όλη την Ελλάδα κι ο οποίος έχει κατηγορηθεί, την τελευταία εξαετία και μάλιστα είχε φυλακισθεί, ότι έφερνε στην Ελλάδα δεκάδες αλλοδαπές που έπεφταν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης! 
********
Ο 45χρονος ήταν ιδιοκτήτης και στριπ σόου με έσοδα πολλά εκατομμύρια εύρω, κι όπως είχε προκύψει από την έρευνα της ΕΛΑΣ χρησιμοποιούσε το ίδιο λογιστήριο για τα εν λόγω νυκτερινά καταστήματα και την αλυσίδα φούρνων...
********
Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι η συμμετοχή του κ Ρίζου στην αλυσίδα φούρνων φέρεται να έχει γίνει το ίδιο διάστημα –στις αρχές του 2013 - κατά την οποία ο κ Ρίζος άνοιξε δύο λογαριασμούς σε κυπριακές εταιρείες, με χρήση της off shore εταιρείας “ARCELOR LTD” συνολικού ύψους 750.000 εύρω. 
********
Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2008 η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε την πρώτη έρευνα για το μεγαλύτερο κύκλωμα διακίνησης γυναικών με την κωδική ονομασία «Λευκός Άρτος», λόγω ακριβώς του ξεπλύματος χρημάτων από την αλυσίδα φούρνων. 
********
Στα πλαίσια της συνελήφθησαν 16 άτομα και διαπιστώθηκε ότι η εγκληματική οργάνωση μέσω γραφείου ευρέσεως εργασίας εντόπιζε κορίτσια από χώρες της ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων και αφού τα παραπλανούσαν ότι θα εργάζονταν σε χώρες της Ευρώπης ως χορεύτριες, τα έστελναν στην Ελλάδα. 
********
Στην συνέχεια τις νομιμοποιούσαν με πλαστά λιθουανικά διαβατήρια και αιτήσεις πολιτικού άσυλο και τις εξανάγκαζαν να πραγματοποιούν ερωτικά ραντεβού με τους πελάτες των δύο strip show καταστημάτων που είχαν. 
********
Οι έρευνες της ΕΛΑΣ έγιναν σε δύο καταστήματα strip - show στη λεωφόρο Συγγρού και στη Μεταμόρφωση, σε μια πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία (χώρο κράτησης των γυναικών), στα κεντρικά γραφεία της αλυσίδας φούρνων και σε διάφορα διαμερίσματα. 
********
Η «πλάκα» είναι ότι αυτό το φρούτο του Συριζα, μετα τις αποκαλύψεις κατέθεσε τα χαρτιά να συνταξιοδοτηθεί απο την ΔΕΗ, «μετα από υπηρεσία...40 ετών» όπως λέει ο ίδιος...
********
Το λέει άλλωστε και το δημώδες άσμα: 

********
«Εγέρασα μωρε παιδιά σαράντα χρόνια...κλέφτης»...!!!
             --------------------------

4 σχόλια:

  1. ΣΥΡΙΖΑ = ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ = ΠΛΗΝΤΗΡΙΟ ΑΝΟΜΙΩΝ = ΧΩΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ = ΛΑΜΟΓΙΑ = ΚΛΕΦΤΕΣ = ΜΑΦΙΟΖΟΙ = ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕ΅Ι ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην μιλάτε έτσι για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εντός μηνών θα κυβερνά αυτόν τον τόπο, όταν ο Σαμαράς και Βενιζέλος θα έχουν μεταναστεύσει στην Γερμανία για να εργασθούν σαν θαλαμηπόλοι της μανδαμ Μέρκελ.
    Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υστερεί σε απατεώνες και λαμόγια, ανταγωνίζεται επαξίως τη Νδούλα και την συμμορία Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως δεν καταλάβατε καλά . Ολα τα λαμόγια ,απατεώνες , αρπακτικά ,μαφιόζοι και κλέφτες του Πασόκ - Νέας Δημοκρατίας μετανάστευσαν στο Σύριζα του 3,5% . Ετσι λοιπόν ο μικρός Αλέξης μεγάλωσε και τώρα με τους άπλυτος αναρχοαυτόνομους αλλήλέγγυους ζητά να μας Κυβερνήσει. Ο Μεγαλοδύναμος Θεός να μας βοηθήσει ....

      Διαγραφή