Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

«ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ F.B.I.» ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ...«ΗΛΙΑ ΤΟΥ 16ου»...!!!

«Κάνουμε μια ριζική τομή, όπως ξέρετε η Ελληνική Αστυνομία λειτουργεί μέχρι σήμερα με ένα νομοθέτημα του 1984 και διάφορες εμβληματικές ρυθμίσεις, το οποίο βίαια, μπορώ να πω και χωρίς βαθιά μελέτη, συγχώνευσε πριν από 30 χρόνια, την Αστυνομία και την Χωροφυλακή.» 
«Μέχρι τώρα η αστυνομία ήταν στην εποχή του Ηλία του 16ου, φεύγει από την εποχή του Ηλία του 16ου και δημιουργεί  το Ελληνικό FBI τόνισε με αφορμή την αναδιάρθρωση»

«Σκεφτείτε πια ήταν η κατάσταση Αύγουστο του 2012 πριν ξεκινήσει ο Ξένιος Δίας» τόνισε για την παράνομη μετανάστευση.
********
Στο πλαίσιο αυτό, ο Υπουργός έκανε λόγο για καθετοποίηση των δομών με μια Αστυνομία για την Ασφάλεια, κάτι σαν Ελληνικό FBI.
********
Δήλωσε δε ότι και η ποιότητα των παράνομων μεταναστών που δέχονται οι Έλληνες «είναι τραγική». 
********
Ο μετανάστης της Σοβιετικής Ένωσης που πάει στη Σουηδία έχει ένα επίπεδο, εμείς αντιμετωπίζουμε μετανάστες από το Μπαγκλαντές το Αφγανιστάν με μια άλλη κουλτούρα από έναν άλλο κόσμο. 
«Αυτή είναι η δική μας ατυχία»...
          ------------------------------

4 σχόλια:

  1. Κοιμαται ορθιος αυτος
    Εδω ολοι οι αστυνομικοι εχουν γινει ναζιστες της Κλωτσαυγης και κανουν χουντοπροπαγανδα και μας μιλαει για FBI και επαγγελματισμο
    Ιδιως τα ΜΑΤ ειναι ταγματασφαλιτικο παρακλαδι της Κλωτσαυγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατανοητός ο πόνος σας...περαστικά σας.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλη ερευνα οι προδοτεs το βαφουν το μαλλι??????Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ ΤΙ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?????ΤΟ ΒΑΦΕΙΣ ΒΡΕΧΕΙ ΞΕΒΑΦΕΙ....ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΦΕΙΣ ΒΡΕΧΕΙ ΞΕΒΑΦΕΙ... ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΑΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?????ΕΣΤΩ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή