Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«ΕΠΑΧΘΕΙΣ» και «ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ... ΧΡΕΟΣ...!!!

Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΕΛΟΙΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ Ρ/Σ «Στο κόκκινο»ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ  και  ΚΑΜΜΕΝΟΠΛΗΚΤΟΥΣ...!!!

Σε όλα τα πολιτικά--δημοσιογραφικά λαμόγια πού ξαφνικά (μέσα από την πλήρη άγνοιά τους), ξεφύτρωσαν ως εμβριθείς   γνώστες της σύγχρονης οικονομίας, δίνει απάντηση ο Βουλευτής του Συριζα, πού χωρίς επίγνωση ταϊζουν τον αδαή κοσμάκη ότι η σωτηρία μας είναι να απαιτήσουμε διαγραφή του... «επαχθούς» και «επονείδιστου» χρέους...!!!

Μιλώντας λοιπόν «Στο κόκκινο», τον κομματικό σταθμό του Συριζα ο Βουλευτής Γ.Σταθάκης, εξήγησε: 
********
«Το επαχθές χρέος της στην περίπτωση της Ελλάδας είναι περιορισμένο, είναι μόλις 5% του ΑΕΠ. 
Η μεγάλη πλειοψηφία του χρέους, πάνω από το 90%, είναι παραδοσιακό, δημόσιο χρέος των αγορών, δηλαδή των ομολόγων. 
Εκεί δεν υπάρχει νομική διαδικασία για να αμφισβητηθεί», διευκρίνισε.
********
Για τα «μπάζα» και τους «υπονόμους» λοιπόν, η επιχειρηματολογία των Τσιπροσυριζαίων και υπολοίπων του Καμμενόπληκτου κόμματος, πού τάϊζαν με κουτόχορτο τους 'Ελληνες και έλεγαν ότι θα διαγράψουν το χρέος με την μονοκονδυλιά ενός νόμου και θα... σκίσουν τα μνημόνια...!!! 
********
«Ή ο κ. Σταθάκης κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό ή ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε, αμέσως μετά, ο  Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας τη δήλωση του Γιώργου Σταθάκη.
********
Ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι η πολιτική απόφαση του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ (σημείο 13.2) προβλέπει «τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους».
********
«Θα περιμένουμε σήμερα να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και να μας πουν αν τελικά ισχύει το πρόγραμμά τους και – μονομερώς – θα ‘διαγράψουν το μεγαλύτερο μέρος του χρέους’ ή ‘μόνον το 5%’ », συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.
                          --------------------------

6 σχόλια:

  1. O εύπορος κομμουνιστής Σταθάκης συμφωνεί με τις συνασπισμένες συμμορίες Πασοκ-Νδούλας, διότι μαζί τα φάγανε καπιταλίστες τύπου Μάνου και προλετάριοι τύπου Νάντιας Βαλαβάνη με το ξενοδοχείο 59 κλινών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασες το ροζ ξενοδοχείο new dream των γονιών της Ουρανίτσας των επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης
    Χρυση Αυγή. πήγαινε και ο Λαγός εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε, αστέρι των 2:05 μ.μ. εσύ σαν χρυσαυγίτης δεν συμφωνείς με τον Σταθάκη αλλά με το σκληρό Συριζα του Τσίπρα, ε; τότε πού διαφέρετε και γιατί δεν είσαστε η κρυφή εξωτερική και προδοτική "συνιστώσα" του Τσίπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ!!!!!!!!!!ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ!!!!!!!ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΘΡΑΔΕΙΑ ΛΟΓΟΥ ΕΕΕΕΕΕΜΕ ΜΠΕ ΕΕΕ ΠΕΕΕΕ ΕΕΕΕ ΜΠΟΥΥΥΥ ΑΑΑ ΝΝΝΑΑΑΙΙ ΝΑΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΜΠΡΟΕΔΡΑΣ,,,,,,,ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΠΡΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ Ο ΤΡΥΦΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ,,,,,ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΑΛΕ,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τον Σαμαρά και τον Ψινάκη θα τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιο μαζί με γύφτους και Εβραίους.
    Στους Τσιγγάνους ο κωλοτούμας έχει υποσχεθεί 300 διορισμούς στην Αστυνομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή