Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

H ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ «JP MORGAN» ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ και ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…!!!

 ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 2018, ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ 13 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ…!!!

«Προλετάριοι αγωνιστές της JP Morgan, εμπρός γιά μιά Ελλάδα νέα»...!!! 
Ξαφνικά όλα τα πεινασμένα δημοσιογραφικά κοράκια ανήγαγαν σε πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων την JP Morgan, μόνο και μόνο επειδή προέβλεψε εκλογές και πρωτιά του Συριζα…
Να δούμε όμως ποια είναι η «κυρία» και από πού κρατάει η σκούφια της:

*-- Έχουν επενδύσει σε «αυτήν» τα λεφτά τους οι επικεφαλείς του οικονομικού επιτελείου του Συριζα, οι Σταθάκης—Τσακαλώτος. 
********
*-- Η εν λόγω JP Morgan πλήρωσε πρόστιμο στο Αμερικανικο Δημόσιο…13 δις δολάρια για οικονομικά και ποινικά εγκλήματα πού διέπραξε στην οικονομική κρίση του 2008 στις ΗΠΑ.
********
*--  ΗΜΕΡΗΣΙΑ "Η" 14/1/2012 
         --------------------
 Στις 14-1-2012 στοιχημάτιζε στη χρεοκοπία της Ελλάδος και την επιστροφή στη.. δραχμή…!!!                   
********
*-- Συστήνει στους πελάτες της αγορές ακινήτων με δάνεια από Ελληνικές Τράπεζες:
 Η πρόταση αυτή γίνεται με το σκεπτικό ότι στην επενδυτική τράπεζα θεωρούν σίγουρη τη χρεοκοπία της Ελλάδας και την επιστροφή στη δραχμή, ποντάρουν στην αλλαγή του δανείου στο νέο νόμισμα, το οποίο.. θα υποτιμηθεί…!!! 
Μ' αυτό το σενάριο οι αγοραστές ακινήτων θα μπορούν να αποπληρώσουν το δάνειο που πήραν με τα μισά ή και λιγότερα χρήματα.
********
Μάλιστα, οι… dealers της JP Morgan θεωρούν σίγουρη αυτή την επενδυτική επιλογή και «σπρώχνουν» τους πελάτες τους προς την Ελλάδα.
********
Τίποτα ασφαλώς όπως ξέρετε δεν έγινε και έπεσε… έξω…!!!
********
*-- 19:50 9/9/2010 - Πηγή:Ισοτιμία
                  ---------------------
Η JP Morgan προτείνει επέκταση του Μνημονίου ως το 2018, διαφορετικά στάση πληρωμών..
 Και εδώ μπούρδες έλεγε και έπεσε έξω…
********
Έτσι, πολύ συνοπτικά για να… γνωριζόμαστε…!!!
********
Tώρα, πως και γιατί η πιό κερδοσκοπική--τοκογλυφική εταρία στο κόσμο στοιχηματίζει στον Τσίπρα, τα συμπεράσματα δικά σας...
********
Προλετάριοι αγωνιστές της JP Morgan, εμπρός γιά μιά Ελλάδα νέα...!!! 
             --------------------------------

9 σχόλια:

  1. Μ αυτα που γραφετε η ΝΔ πρεπει να χει κατω απο 10%
    Μιλαμε για πανικο
    Σε λιγο θα γραφτειτε και στο ΚΚΕ για να μας πεισετε ποσο καπιταλιστης ειναι ο Συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω, πω μυαλό... Στού Λαγού το φροντιστήριο πού έκανε μάθημα η Αλβανη Νικολ Μπενέκη έμαθες να στέφτεσαι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΙΑ!!!!!!!ΒΡΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟ!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΟΥ ΣΑΝ "ΜΗ" ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑΙΤΗΣ Η ΚΑΙ ΤΕΚΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΤΡΕΙΟΤΑΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΙΣΤΑΝΕΙ ΟΡΝΤΟΔΟΞΟΙ!!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΧΕΤΕ?????????χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΝΔ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ???????ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΗΓΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ-3845/10/ΦΕΚ-65Α/06/05/2010-ΣΤΙΣ 12/05/2010 ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή