Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ «ΧΟΡΗΓΙΕΣ» ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: «ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΚΟΛΑΣΙΜΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Η... ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥΣ»...!!!

«ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ και ΟΣΟΙ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΤΟΥ... ΝΑΥΑΓΙΟΥ»...!!!  

Δεν έχουμε κανένα λόγο να αποδείξουμε σε κανένα κερατά του «Δουβλίνο II», άν εμείς οι Έλληνες είμαστε ανθρωπιστές ή όχι.
Δεν χρειάζεται να ξαναεπιχειρηματολογήσουμε, ότι ο ανθρωπισμός και η φιλοξενεία έιναι στο  DNA, του Έθνους μας.
Δεν είμαστε όμως, ως κράτος «ξέφραγο αμπέλι» κανενός κερατά και κυρίως εκείνων πού στρατηγικά επιβουλεύνται την «Εθνική μας κυριαρχία» στο όνομα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» μερικών μειονοτήτων, πού με βραχίονα την εχθρική Τουρκία  κάνουν τα πάντα να πλήξουν.

«Γνωστά και ξεφωνημένα» τα σχέδια και οι επιδιώξεις τους... 
********
 Το τρόπο αντιμετώπισης των λαθρομεταναστών δεν θα μας τον υποδείξουν τα Διεθνή Δικαστήρια, αλλά η παραδοσιακή Εθνική μας αξιοπρέπεια και ότι επιβάλεται γιά την διαφύλαξη της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
********
Τα σύνορα μας δεν είναι νοητές γραμμές στον χάρτη και η παράνομη διελευσή τους συνιστά ποινικό αδίκημα και ασφαλώς οι επιζήσαντες του ναυαγίου θα πρέπει διωχθούν δικαστικά, (να καθίσουν στο σκαμνί) δεδομένου ότι με τη θελησή τους επιδίωξαν να... παρανόμησουν...!!!
*******
Τα περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» πού αναμασάνε οι κερατάδες του «Δουβλίνο II», και οι διάφοροι «ανθρωπιστές της αριστεράς», με πρώτο και καλύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ, προτείνουμε να εφαρμοσθεί σε όλες τις Χώρες της Ευρώπης ανεξαιρέτως και άνευ διακρίσεων.
********
ΌΧΙ, επιλεκτικά μόνο στην... Ελλάδα...!!!
 ********
Άν οι Ευρωπαίοι και οι ανθρωπιστές αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρονται γιά τα ανθρώπινα δικαιώματα ας ανοίξουν τα σύνορα σε όλη την Ευρώπη
********
Εμείς δεν θα παίξουμε  το παιχνίδι της... Τουρκίας...!!! 
*********
Αυτό αποτελεί «προνόμιο» του ΣΥΡΙΖΑ, πού σε Εθνικά θέματα, Αλβανία--Σκόπια--Τουρκία, έχει ιστορία αντεθνικών θέσεων...!!!
*********
Τελευταίο παράδειγμα, η «χορηγία»  και η αμέριστη συμπαραστασή  του στο θέατρο και σόου των λαθρομεταναστών, (με τις μαϊμού συνεντεύξεις) να παίζει εν ψυχρώ το παιχνίδι  της Τουρκίας με το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι , δεδομένου  ότι αμφισβητείται η Ελληνικότητά τους...
       -------------------------

13 σχόλια:

  1. ΣΥΡΙΖΑ Η επιτομή της προδοσίας στα εθνικά θέματα !Κυπριακό, Μακεδονικό, Ελληνοτουρκικά, υπέρ της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» κ.τ.λ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστος Οθωμανολάγνος και Σκοπιολάγνος ο Τσίπρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι συριζαιοι ήσαντε και υπερ του σχεδίου ΑΝΑΝ κόντρα και στο ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι συριζαίοι είναι κομμουνιστές προδότες όπως και οι του ΚΚΕ.
    O Tσίπρας επιθυμεί μια Ελλάδα κατοικούμενοι από πιθήκους ατεντοκουνμπο όπως ο εθνομηδενιστής Σαμαράκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε να μη ζηλεύει κανένας την ομορφιά της Ουρανίτσας και να τη συγκρίνει με τον ατετονκούμπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕ ΛΕΤΕ Ε; Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://paspartoy.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9345.html

    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6343.html

    http://apollonios.pblogs.gr/2012/02/anthrwpos-twn-amerikanwn-kai-toy-soros-o-tremopoylos-kai-alloi-o.html

    http://isxys.blogspot.com/2013/03/blog-post_7832.html

    http://knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/174--rockefeller.html

    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_15.html

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/11/fidelity.html

    http://anax.20m.com/forum/bilderberg_gr.html

    ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ

    ΔEITE KI AYTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Η Α.ΓΙΟΥΤΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ Η ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ Η ΝΑΝΣΥ.ΜΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΕΔΡΑ???????ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑΝΣΥ???????ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ????ΑΥΓΟ Η ΚΑΡΥΔΑ??????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Τσιπρας και η πολιτικη του ειναι η μονη ελπιδα για τον τοπο και την αναπτυξη.Ο συντηριστισμος ναυγησε μεσα απο τις πολιτικες του.
    Ολοι μαζι Ελληνες στηριζουμε Τσιπρα για να ανοιξουν τα συνορα και να γαμ.....με και καμια μαυρη γιατι μεχρι τωρα ολοι μας γαμ....νε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ!!!!!!!!ΒΡΕΘΗΚΑΝ 2 ΠΙΣΤΟΛΙΑ 1 ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!!Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑΣ ΒΟΥΤΣΗ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ!!!!!!!!!ΒΡΕΘΗΚΑΝ 1.200γρ.ΚΟΚΑΙΝΗΣ!!!!!!!!11-ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΠΛΑ-3 ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ-1 ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ-3 ΣΙΓΑΣΤΗΡΕΣ-206 ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!!!!!!Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ!!!!!!!!!!!!ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ-ΑΣΠΙΩΤΗ-ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΒΟΥΤΣΗΣ ΜΗΛΙΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΜΠΑΝΙΑ ΤΡΙΜΗΣ ΕΣΗΕΑ-ΔΣ!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΣΦΥΡΙΖΟΚΛΑΝΕΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή