Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΔΥΟ off shore ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και Ι50.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ...!!!

ΔΗΛΩΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (7) ΕΥΡΩ και ΒΡΕΘΗΚΑΝ... 150.000 ΕΥΡΩ...!!!

Άνεργος, με μόνη περιουσία ένα ακίνητο 50 τ.μ. και καταθέσεις ύψους 7 ευρώ στην Τράπεζα δήλωνε στο «πόθεν έσχες» ο προφυλακισθείς Βουλευτής της Χ.Α.  Γιάννης Λαγός και το ΣΔΟΕ εντόπισε,  150.000 ευρώ σε λογαριασμό του, παράλληλα με δύο  off shore εταιρείες στην Κύπρο,

πού φαίνεται να ανήκουν  σε στέλεχος του κόμματος..  
********
Τα ευρήματα αυτά δίνουν μία νέα διάσταση στην έρευνα του ΣΔΟΕ για τις συναλλαγές και τις πηγές χρηματοδότησης του ακροδεξιού κόμματος που ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο, μετά τη δολοφονία του 35χρονου Παύλου Φύσσα και στη συνέχεια της σχετικής δικαστικής έρευνας.
********
Την ίδια στιγμή τις επόμενες ώρες αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τα ευρήματα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους τρεις προφυλακισθέντες βουλευτές Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Ευστάθιο Μπούκουρα, ορισμένοι από τους οποίους θεωρείται ότι περιέχουν σημαντικά στοιχεία για τη δράση της οργάνωσης.
********
Ακόμη από ώρα σε ώρα αναμένεται το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. με την αξιολόγηση των ευρημάτων στο επονομαζόμενο «πολεμικό μουσείο» του επιχειρηματία Ευάγγελου Πάλλη που ερευνάται αν συσχετίζεται με το «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής.
                                **************************   
Οι off shore
------------
Οι υπεράκτιες εταιρείες στην Κύπρο εμφανίζεται να ανήκουν σε πρώην ασφαλιστή που συμμετέχει στη διαχείριση του ταμείου του κόμματος, μαζί με ένα άλλο συγγενικό του πρόσωπο. Οι εταιρείες αυτές φέρεται να έχουν συσταθεί το 2004 προτού ο ασφαλιστής εμπλακεί στη δράση της Χρυσής Αυγής και έχει ζητηθεί να διαπιστωθεί σε ποιες συναλλαγές προχωρούσε τα τελευταία χρόνια.
********
Τώρα από την πλευρά του Βουλευτή διατυπώνεται η άποψη ότι το ποσό αυτό των 150.000 ευρώ προέρχονται από κληρονομιά που έλαβε το 2005.
                            ---------------------------------------------
ΒΗΜΑ

10 σχόλια:

  1. Ρε ξεφτιλα την φωτογραφια με τους 2 Αγγλους για πιο λογο την δειχνεις;;;

    Ρε ξεφτιλα ο Λαγος στην τραπεζα εχει 7 ευρω.......Τα 150.000 ηταν απο πωληση κτηματος στην Σαμο το 2007 απο κληρονομια της γιαγιας του....Τα χρηματα αυτα τα ξοδεψε και σημερα εχει 7 ευρω στην τραπεζα.
    Για ποιον μυστικο λογαριασμο μιλας με 150.000 ευρω;

    Ρε ξεφτιλα τις οφ σορ στην Κυπρο τις εχει ο λογιστης της χρυσης αυγης το 2004.....Ο λογιστης αυτος ανελαβε τα λογιστικα βιβλια της χρυσης αυγης το 2011...Τι σχεση εχει η χρυση αυγη με την οφ σορ του λογιστη το 2004;;;

    Παλι ξεφτιλιστηκατε Σαμαρικα λαμογια.

    ΚΑΙ Ο ΜΑΙΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός που απεικονίζεται στη φωτογραφία δεν είναι ο βουλευτής . Γιατί το κάνετε αυτό !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χρυσαυγουλα πού είναι "παλλακίδα" του Συριζα, σαν αναρχοβρωμιάρα πού είναι πονάει όταν βγαίνουν βγαίνουν οι βρωμιές της και ταυτίζεται με τους αναρχοάπλυτους του Συριζα γιατί κοινός εχθρός τους είναι ο Σαμαράς. αυτή είναι η μοίρα των γενίτσαρων και αυτός είναι ο προδοτικός τους ρόλος! Η αλητεία των αναρχοβρωμιάρηδων και των αναρχοάπλυτων έχουν τον ίδιο ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός βλάκας ξεμπροστιάστηκε και έγραψε
    "Αυτός που απεικονίζεται στη φωτογραφία δεν είναι ο βουλευτής". εσύ που έχεις μύγες και μυγιάζεσαι τον αναγνώρισες αφού συναγελάζεσαι και πολιτικά μαζί του. πρώτη φορά βλέπεις τον Λαγό χερι χερι με το τεκνό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ υποκείμενο ασφαλώς συχνάζεις στα ύποπτα στέκια των "πισωγλέντιδων" για να είδες πολλές φορές τον βουλευτή χέρι-χέρι με το τεκνό του ;

      Διαγραφή
  5. Εσείς τα νεοδημοκρατικά λαμόγια έχετε το πρόβλημα, ιδίως εσύ Αθ.Μ.

    Οι πούστηδες πλεονάζουν στη συμμορία της Νδούλας.
    Δις έχετε κλέψει, τα έχετε φορτώσει στον Ελληνικό Λαό, νομίζετε ότι θα την βγάλετε καθαρή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα λαμόγια είναι φυλακη είτε είναι της ΝΔ είτε της χρυσαυγούλας. και αυτη είναι η μαγκιά Σαμαρά και η απάντηση στην αλητοσυμμορία της χρυσαυγούλας πού είναι η συνιστώσα και παλλακίδα του συριζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κ,ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ BRUKSELES-KWAKKELSTRAAT-5-VILVOORDE-OFSHORE OFSHORE OFSHORE?????ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ????ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ?????ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. BRUKSELES AVENUE CHAZAL 145 SHAERBEEK 1030 TO ANGORA STON ALIMO OFSHORE OFSHORE OFSHORE??????ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?????ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ????ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ????Η ΧΩΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑ Ο ΛΑΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΛΑΓΟΥΔΟΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ OFSHORE OFSHORE OFSHORE??????ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?????ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ????ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ??????Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή