Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο «ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…!!!

«ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ… ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ»…!!!

Ο «μουσικολόγος», όπως δηλώνει σαν  επάγγελμα και επίδοξος γαμπρός της 25χρονης κόρης του αρχηγού Ν.Μιχαλολιάκου, της Ουρανίας, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος πήρε το χρίσμα από το κόμμα ως Υπ. Δήμαρχος Θεσσαλονίκης…  
 Η ανακοίνωση έγινε σε ξενοδοχείο της Θεσαλονίκης από τον Ηλία Παναγιώταρο μαζί με την υποψηφιότητα του Ν. Χρυσομάλλη για Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας και Φ.Γραικού για Αντ/ρχη Θεσ/κης.
********
Ο Αρτέμης ήταν αναπληρωματικός στις εκλογές στο Νομό Σερρών αφού από το κόμμα πλειοφήφισε ο Νικήτας Σιώης, ο οποίος όμως μετά από 1,5 μήνα αναγκάσθηκε να παραιτηθεί και την θέση κατέλαβε ο εκλεκτός της καρδιάς της Ουρανίτσας, ο Αρτέμης..


********
Όποιος τολμήσει να σχολιάσει ότι αυτό αποτελεί οικογενειοκρατικό—παλλαιοκομματικό φαινόμενο διαφθοράς, ε, ναι, είναι προδότης και δούλος των τοκογλύφων της Μέρκελ και όταν έρθει η ώρα της «κρίσεως και της κάθαρσης» θα λογοδοτήσει σε λαϊκό Δικαστήριο και θα κρεμασθεί για... παραδειγματισμό...!!!
********
Τελεία και πάυλα, ή είσαι «Πατριώτης» ή δεν είσαι.... 
                                ---------------------

12 σχόλια:

  1. Η Νδουλα θα επιλέξει υποψήφιο δήμαρχο τον φυλακόβιο Παπαγεωργόπουλο με τα κλεμμένα 52εκατ. για να συμπαρασταθεί σε ένα εξέχον δημοκρατικό λαμόγιο και να δείξει ότι παραμένει στις ελπάξεις για την προάσπιση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, διότι χωρίς κλοπή δημοσίου χρήματος δεν εδραιώνετα η λαϊκή κυριαρχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω, πω, πού θα γίνει κυρία δημάρχου η Ουρανίτσα με λαϊκη κυριαρχία εντος συνταγματικού τόξου ή θα την αρνηθεί γιά ιδεολογικούς λόγους;;;.
    Να δώσει και κανένα φράγκο στους γονείς της να ανακαινίσουν το ροζ ξενοδοχείο τους, το new dream στη Λιοσίων γιατί εκεί κάτω σέρνονται και λοιμώδη νοσήματα. Να απολαύσουν οι "πατριώτες" της εγκληματικής οργάνωσης τι σημαίνει αρχαίο ελληνικό...κάλος!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τζουτζεδες του Ναζισμου
    Τραγουδουσε "ζητω το Αουσβιτς" αλλα δεν ειναι Ναζιστης
    Γελοια τυπακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6,46 Επειδή δεν γνωρίζεις τι εστί Άουσβιτς, σε πληροφορώ ότι είναι κωμόπολη πλησίον της Κρακοβίας. Εκεί υπήρχε στρατόπεδο του πολωνικού στρατού. Μετά την νίκη των γερμανικών στρατευμάτων το στρατόπεδο εφιλοξένησε 25.000 Πολωνους στρατιώτες.
    Κατόπιν εχρησιμοποιήθη για ερευνητικούς σκοπούς για εξέλιξη τεχνολογίας. Βαθμιαία μετετράπη σε ένα συγκρότημα εργοστασίων, τουλάχιστον 30, στο οποίο εκλήθησαν ως εργατικό δυναμικό Εβραίοι και άλλοι να συνεισφέρουν στην πολεμική προσπάθεια της Γερμανίας.
    όλα τάλλα για φουρνιστούς Εβραίους δεν είναι παρά προπαγάνδα των σιωνιστών. Ασφαλώς απεβίωσαν πολλοί από κακουχίες και ασθένειες σαν τον τύφο. Από πολλά έθνη εκατομμύρια απωλέσθησαν στον πόλεμο. Γιατί ιδιαίτερη μεταχείρηση για τους Εβραίους, που είναι εχθροί του πολιτισμού μας και διακρίνονται για την υπονομευτική στάση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοιτα ρε "φανταστική" ιστορική ανάλυση απο χρυσαυγίτη!.
    Να τα βλέπουν μερικοί που τους λένε αγράμματους... Αμαν μόρφωση, ξαναγράψε ρε φίλε να μορφωθούμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τους έκανε ιστορική "επιμόρφωση" για την Ελλάδα μία αλβανίδα τσατσα, πού την είχε ο Λαγός σύντροφο γιά ξεκάρφωμα, η Νικολ Μπενέκη, γιατί η Αρβελέρ εκείνη την εποχή δε... μπορούσε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΛΑΟΣ 21/01/2005 ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοεί εβραϊκά θρησκευτικά ιδρύματα; Το 1920 με νόμο που επέβαλλαν οι σιωνισταί , οι φιλοξενούμενες στην Ελλάδα ισραηλιτικές παροικίες έλαβαν τη μορφή του ΝΠΔΔ. Μετά τον πόλεμο οι αμερικανοεβραίοι υποχρέωσαν την ελληνική κυβέρνηση να συστήσει το ΚΙΣ ( Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) για να συντονίζει τις 7 ισραηλιτικές κοινότητες και να συμμετέχει στο Εβραϊκό Συμβούλιο Ευρώπης.

      Διαγραφή
  8. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΛΑΟΣ-07/02/2005-Ο ΑΝΤΙΣΙΜΗΤΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΜΙΑΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ...ΕΧΕΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ.!!!!!Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ 1940 1945 ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΥΠΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο CHEU DR ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ'''''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ'''''ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ LLI ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ'''ΤΑΓΜΑΤΟΣ'''ΤΩΝ'''ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ'''ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ'''ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ILISIA ATHENS ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΙΣ*27/05/2011*ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ!!!!!Ο ΜΑΣΩΝΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑΙΤΗΣ Η ΚΑΙ ΤΕΚΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ!!!!!ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΛΠ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 17/04/2013 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ*APOSTOLO TSIPIDH*ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ'''''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ'''''ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ'''''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ'''''ΤΗΣ STOAS GRANDE-ORIENDE-UNIVERSAL-GRECE-17/04/2013 O MΑΣΩΝΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή