Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΨΑΞΤΕ ΣΤΗΝ «ΑΥΓΗ» και ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΡΙΖΑ» ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΠΕΤΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ και ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ... (17Ν) ΧΡ. ΞΗΡΟ...!!!

«ΑΥΤΟΙ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ... ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ...!!!

Συναγερμός στις Αρχές για τον εντοπισμό τού Χρ. Ξηρού, φυλακισμένου για την (17Ν), ο οποίος πήρε  εννεαήμερη άδεια να επισκεφθεί τους συγγενείς του στην Χαλκιδική από την 1η Ιανουαρίου και έκτοτε παραμένει...άφαντος...!!!
Έχουμε «δικαίωμα» να ισχυριζόμαστε ότι δεν πρέπει να ματαιοπονούν οι διωκτικές αρχές να τον εντοπίσουν σε σπίτια συγγενικών του προσώπων, δεδομένου ότι αποκλείεται τα συγγενικά πρόσωπα να διακινδυνεύσουν

τις συνέπειες από την απόκρυψη του  Ξηρού.
********
Ούτε είχαν επιχειρηματολογήσει γιά την αποφυλακισή του...
********
Τουναντίον το επίσημο δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» είχε ξεσπαθώσει  υπέρ των φυλακισμένων δολοφόνων της (17Ν).
********
Μάλιστα δε, είχε κάνει τους εξής χαρακτηρισμούς:
********
Η Δίκη της 17Ν τού 2002 ήταν η μεγαλύτερη ιδεολογική επίθεση και συκοφαντία κατά της «αριστεράς», από τον εμφύλιο μέχρι τότε, αφού κατά τη σύλληψη και Δίκη των κατηγορουμένων καταπατήθηκε το Σύνταγμα, τα ατομικά δικαιώματα και ότι επρόκειτο περί...πολιτικής δίκης...!!!
********
Οι «άνθρωποι» στην υπέρμετρη βλακεία τους συνδέουν μόνοι τους, την «αριστερά» με την «τρομοκρατία»...
********
Έχουμε λοιπόν κάθε «δικαίωμα» να ισχυριζόμαστε ότι εκείνοι (ΑΥΓΗ--ΣΥΡΙΖΑ) πού επιχειρηματολογούσαν γιά την αποφυλακισή τους να τους υποθάλπουν και συνάμα... 
********
Άλλωστε αυτοί ως δογματικοί υπερασπιστές των τρομοκρατών έχουν την δυαντότητα και την εμπειρία της αποκρυψής τους.
********
Διαφορετικά γιατί τόσο πάθος γιά την αποφυλακισή τους.;;;;
         ---------------------------------
Τά είχαμε γράψει και εδώ:

http://politikosafari.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3062.html

8 σχόλια:

  1. τα στολιδια της τρομοκρατιας ζουν και βασιλευουν περνοντας αδειες για να μη στεναχωριετε το κουμουνισταν στη ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θανασάκη απο σενα παίρνει γραμμή η ΝΔ ή εσυ γράφεις τα δελτία τυπου πού βγαζει; Διαβάζω σήμερα ότι σε αντιγράφει στη ανακοινωση που έβγαλε για την τρομοκρατια και τον ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι κομμουνιστές δολοφόνοι διαθέτουν πολλές συμπάθειες στο αντεθνικό κατοχικό καθεστώς των σαμαροβενιζέλων, του πάστορα Φώτη-Φανούρη και των γνωστών νταβατζήδων, κατά κόσμον, Μπόμπολας, Κόκκαλης, Ψυχάρης, Κοντομηνάς,Αλαφούζος και λοιπά καθάρματα του δημοκρατικού τόξου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα άκρα πάντα ήσαν εγκληματικές οργανώσεις και εξυπηρετούσαν αντεθνικούς σκοπούς η Χρυσή Αυγή είναι η νέα "Χρυσή"... συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θανασάκο κρίμα τα χίλια ευρώ που παίρνεις.
      Είσαι ατάλαντος στην υπονομευτική προπαγάνδα. Το αρχιλαμόγιο καρατζαφέρης δεν σε έμαθε καλώς την ρητορική του ψεύδους.

      Διαγραφή
    2. αχ εσυ καλλιρροη που δεν τα παιρνεις απο καμια καμπουρα!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Οι αναρχοάπλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι αναρχοβρωμιάρηδες της Χρυσης Αυγής είναι το ίδιο πράμα. το ενα κόμμα είναι συνιστώσα του άλλου και τα δύο σκοπεύουν να παραδώσουν την Ελλάδα στο Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε είτε ανήκουν στο Συριζα είτε στη Χρυσαυγή, αφού το ενα κομμα είναι "συνιστώσα" του άλλου/

    ΑπάντησηΔιαγραφή