Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ... «ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ»...!!!

ΜΑΖΙ και ΟΙ... ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ--ΒΟΥΤΣΗΣ--ΜΗΛΙΟΣ κ.τ.λ....!!!

Ο «συνήθης ύποπτος» της Κρατικής Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής-- ο «λύκος» των Εξαρχείων-- , πού (συνελήφθη προ ημερών για οπλοκατοχή από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του  Χριστόδουλου Ξηρού), είχε βρεθεί υπόδικος και υπό πολύμηνη προσωρινή κράτηση με βαρύτατες κατηγορίες για επιθέσεις σε διμοιρίες των ΜΑΤ και αρπαγή αστυνομικού εξοπλισμού,  ενώ έχει τεθεί στο στόχαστρο των Αρχών και για άλλες υποθέσεις, αφού η ΕΛ.ΑΣ. τον εμπλέκει σε δυναμικές ενέργειες,

όπως καταλήψεις και επιθέσεις κουκουλοφόρων, αποδίδοντάς του και οργανωτικό ρόλο,  όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα Δημοκρατία.
********
Κατά την προφυλάκιση του αντιεξουσιαστή των Εξαρχείων το 2005 ο ίδιος είχε βρει πολύτιμους «συμμάχους» στα πρόσωπα στελεχών του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ και πανεπιστημιακών που εντάχθηκαν στις συνιστώσες του και στο κόμμα το διάστημα που μεσολάβησε έως σήμερα.
 ********
Ανάμεσά τους «βαρύτατα» ονόματα, όπως ο σημερινός πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Νίκος Βούτσης, ο Γιάννης Μηλιός, ο Ρούντι Ρινάλντι (έχει υπάρξει και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και ελέγχει τη συνιστώσα Ρόζα), ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο πανεπιστημιακός Αλκης Ρήγος.
 ********
Στο κείμενο που συνυπέγραφαν τότε, στο πλαίσιο «πανελλαδικής καμπάνιας αλληλεγγύης στους τρεις προφυλακισμένους αντιεξουσιαστές», τα στελέχη του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ έκαναν λόγο για «πολιτική υπόθεση», για «κατασκευασμένες κατηγορίες» και «δίωξη-σκευωρία».
********
Συγκεκριμένα ανέφεραν σε σχετικό κείμενο ότι η υπόθεση είναι πολιτική, καθώς «είναι η πρώτη στην Ελλάδα όπου η αποκαλούμενη "αντι"τρομοκρατική νομοθεσία εφαρμόζεται σε αναρχικούς», αλλά και επειδή «οι απαράδεκτες και κατασκευασμένες κατηγορίες είναι διογκωμένες μόνο και μόνο λόγω της πολιτικής τους ιδιότητας ως αναρχικών αντιεξουσιαστών. 
********
Συνεπώς το βασικό χαρακτηριστικό και η εξήγηση για τη δίωξή τους είναι όχι τι έχουν κάνει, αλλά το τι είναι. Βάσει αυτού, η δίωξή τους είναι πολιτική και η όλη υπόθεση πρέπει να αναγνωρισθεί ως σκευωρία», όπως μεταξύ άλλων τόνιζαν.
 ********
«Όλοι οι Συριζαίοι δεν είναι τρομοκράτες, έλα όμως πού όλοι οι τρομοκράτες είναι... ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ»...!!!
              -------------------------------------

3 σχόλια:

  1. O Tσίπρας ως κομμουνιστής είναι ομοϊδεάτης του συντροφούλη του Αλέκου Παύλου Ζάννα.
    Ποιός είναι αυτός;
    Ο πρώτος εξάδελφος του κυρ Αντωνάκη Σαμαρά!!!
    Χαχαχα ωραίο έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο κύριε.. Χάχα..πολύ γελάσαμε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο "λύκος των Εξαρχείων" είναι αυτός που το επώνυμό του παραπέμπει σε ασπίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή