Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΣΟ «ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΟΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ--ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΗΝΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ... «ΤΙΜΗ και ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ»...;;;

ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο «ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΟΣ» ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΙΚΗ ΓΙΑ... ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...!!!

Καθηγητής--Δικηγόρος κατ' επάγγελμα, ο Νότης Μαριάς Βουλευτής των (Α.Ε. Καμμένος) κατέθεσε μηνυση στον Βουλευτή της Ν.Δ.  Αργύρη Ντινόπουλου, επειδή είχε πεί ότι «ο  Μαριάς παραμονές εκλογών του 2000 έλεγε ότι μετά τις εκλογές θα επακολουθήσει νέα άνθιση του Χρηματιστηρίου μετά την μεγαλειώδη... νίκη Σημίτη»...!!!

Ο Ντινόπουλος κατα τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή γιά την άρση ασυλίας του επέμενε στους χαρακτηρισμούς γιά τον πρώην Πασόκο και υμνητή του Σημίτη  Βουλευτή των (Α.Ε.Καμμένος) και το επεξέτεινε ακόμη περισσότερο λέγοντας: 
********
«Στις προσεχείς εκλογές όταν θα σας πω ότι ανήκατε στο κόμμα του Καμμένου δεν ξέρω αν θα είναι δικό μου πλημμέλημα ή δικό σας κακούργημα»
********
Βέβαια η Βουλή με συντριπτική πλειοψηφία απέρριψε το αίτημα του Δικηγόρου--Βουλευτή των (Α.Ε.Καμμένος) Μαριά και  κατά της άρσης ασυλίας του Ντινόπουλου ψήφισαν 208 Βουλευτές  υπέρ της άρσης ψήφισαν 20 ,, παρών 1.ένας , λευκό 1.ένας.
********
Τό ερώτημα είναι:
********
Πως ένας Βουλευτής πού είναι και Δικηγόρος δεν μπορεί να καταλάβει άν μπορεί να ευδοκιμήσει μία μήνυση κατα αντιπάλου συναδέλφου του, πού γιά λόγους στοιχειώδους πολιτικής υπεροχής και προσωπικού εγωϊσμού θέλει οπωσδήποτε να τον κερδίσει.
********
Δύο τινά συμβαίνουν:
********
ή η μήνυση ήταν παντελώς ανακριβής ή δεν ήξερε να την στοιχειοθετήσει...
********
Και στη μία και στην άλλη περίπτωση κατατάσσεται «επαξίως» στους...«μουρόχαβλους»...!!! 
********
Και άλλο ένα ερώτημα:
********
Είναι δυνατό να εμπιστεύεται κάποιος έναν «επάξιο μουρόχαβλο» πού ανοητεύει ταϊζοντας   με «φύκια σκορδαλιά» τον κοσμάκη, ότι θα κάνει προσφυγή για ακύρωση του μνημονίου και  αγωγή αποζημίωσης κατά του... Δ.Ν.Τ...!!!
********
Αυτόν  πού έγινε καταγέλστος από τους συναδέλφους του με ποσοστό άνω του 90%.;;;
********
Είπαμε ότι περνάμε πολύ-πολύ δύσκολα, αλλά ΟΧΙ ότι θα μας σώσουν οι κάθε είδους και κάθε λογής ...μουρόχαβλοι...!!!
                        -----------------------------------

5 σχόλια:

  1. Ο Μαριάς είναι ο κομμουνιστής στο κόμμα Καμμένου όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης στο κόμμα Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως και ο Στάθης Μπούκουρας απο το αριστερό Πασοκ, στο κόμμα της εγκληματικής οργάνωσης και προδοτικής συνιστώσας του Συριζα, της Χρυσής Αυγής.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθαν.Μυλ. εμείς οι εθνικόφρωνες επιθυμούμε όλοι οι Έλληνες να γίνουμε ένας εθνικός στρατός για να αγωνισθούμε για την αγαπημένη μας Ελλάδα .
    Ποιό είναι το πρόβλημα σου ;Ο Μπούκουρας ανένηψε και επέστρεψε στην εθνική κοίτη.
    Εσύ προσεχώρησες στην προδοτική συμμορία της Νδούλας-Πολαν-Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Πινακοθήκη ηλιθίων"... Ως τέτοια περιγράφει τη Χρυσή Αυγή ο εθνικοσοσιαλιστής, ακροδεξιός, "πρώην τρομοκράτης" και φανατικός θιασώτης της πλατωνικής φιλοσοφίας Αριστοτέλης Καλέντζης, παλιός γνώριμος του φυλακισμένου σήμερα Νίκου Μιχαλολιάκου.
    Αυτοί θα κάνουν "εθνικό στρατο" για να.. σωθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα καθυστερημένα ανθρωπάκια του υποκόσμου της χρυσαυγούλας ονειρεύονται την Ελλάδα σαν στρατόπεδο γιά να βρούνε δουλειά, άλλος σαν δεκανέας, άλλος σαν λοχίας μονιμάς μπάς και πάρουν σύνταξη..λοχαγού! αυτά ζούνε στη προπολεμική περίοδο...δεν έχουν καταλάβει οι κακόμοιροι ότι για αυτό είναι 6 βουλευτές τους φυλακή.! άντε γειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή