Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ...ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ...!!!

ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ και ΘΑ «ΔΩΣΕΙ» ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη, πρόκειται να «χρησιμοποιήσουν» τον προφυλακισμένο Βουλευτή Στάθη Μπούκουρα ως… Δούρειο Ίππο για να μάθουν τον τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται δηλώσεις του Καθηγητή του Παντείου και Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Δημήτρη Χριστόπουλου, ο κ. Μπούκουρας έχει εκφράσει την επιθυμία να δώσει λεπτομέρειες  για τον τρόπο που... «λειτουργούσε» το κόμμα...!!!
********
Μάλιστα, σύμφωνα με το AFP, δεν είναι τυχαίο ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή από τους υπόλοιπους συλληφθέντες και προσέλαβε για την υπεράσπισή του ένας εκ των γνωστών ποινικολόγων της χώρας.
********
Από την μεριά της, η εγκληματολόγος στο Πανεπιστήμιο της Θράκης, Σοφία Βιδάλη δηλώνει στο γαλλικό πρακτορείο ότι: 
********
Οι Δικαστικές Αρχές είναι αποφασισμένες να εξουδετερώσουν και να καταστήσουν ανενεργή τη Χρυσή Αυγή, καθώς ακόμα και για τους πλέον συντηρητικούς  (πολιτικούς και πολίτες) έχει ξεπεράσει κάθε όριο...
         ----------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου