Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

«Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΟΠΩΣ Ο "ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ" ΣΤΗΝ... ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ»...!!!

«ΣΑΝ ΤΟΝ "ΕΦΙΑΛΤΗ" ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ και ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ»...!!!

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του περί Αργεντινής και την μονομερή διαγραφή του Ελληνικού χρέους έκανε η Νέα Δημοκρατία  με μια αιχμηρή ανακοίνωση.
«Ο κ. Τσίπρας πρόσφατα ευχήθηκε να γίνει η Χώρα μας Αργεντινή προσομοιάζοντας το μοντέλο της με εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ. 
Σήμερα, επαναλαμβάνει την επίσημη θέση του που είναι μονομερής διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους.
13 χρόνια μετά τη χρεοκοπία της Αργεντινής, οι λεηλασίες καταστημάτων και οι αιματηρές διαδηλώσεις είναι καθημερινό φαινόμενο,

καθώς το νόμισμα της χώρας υποτιμήθηκε περισσότερο από 45% τον τελευταίο χρόνο, ο πληθωρισμός της καλπάζει στο 28% και τα συναλλαγματικά αποθέματά της εξαντλούνται.
********
Έτσι θέλει να καταντήσει την Πατρίδα ο κ. Τσίπρας. 
********
Γιατί οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανές ότι θα οδηγήσουν τη χώρα σε άμεση έξοδο από το ευρώ και θα βυθίσουν την κοινωνία σε εφιαλτικές καταστάσεις, χειρότερες από εκείνες της Αργεντινής.
********
Ειδικά τώρα, που με σταθερότητα η χώρα βγαίνει από την κρίση και μπαίνει για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια σε τροχιά ανάκαμψης, ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να επιτρέψει στον κ. Τσίπρα, με τα περιθωριακά μοντέλα του, να σύρει τη χώρα στην καταστροφή.
********
«Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο «αντίστοιχος Τσίπρας» στην Αργεντινή εγκατέλειψε τη χώρα του με... ελικόπτερο....»...!!!
          -------------------------------------

12 σχόλια:

  1. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ;;;;;;Ό ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;Ό ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ;;;;ΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ;;;;ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;;;;;;ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ........ΓΕΛΟΙΕ ΕΕΕΕ ΓΕΛΟΙΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βεβαια το ΣΥΡΙΖΑΡΙΟ κυβερναει 40 χρονια αφου το κομμα του κατα 95% αποτελειται απο τους χειροτερους πασοκτζηδες που ειναι τα ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που κατακλεψανε τον τοπο δεκαετιες τωρα... αλλα και το υπολοιπο ακροαριστερο φασιστικο συριζαριο δεν παει πισω , ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ τους Ελληνες μεσα απο την τοπικη αυτοδιοικηση, τις 'προβληματικες' κρατικοποιημενες εταιρειες, τους δημοσιους οργανισμους, την πρωην αριστερη τηλεοραση, τα πανεπιστημια κλπ οπου ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ..
      Δεν γεννηθηκε το φασιστοΣΥΡΙΖΑΡΙΟ απο παρθενογεννεση, γεννηθηκε απο τον γαμο των ΚΛΕΦΤΩΝ του Πασοκ με το αθλιο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΟ και ο ακρατος φασισμος του ΄νεογεννητου' δεν κρυβεται με τιποτα...

      Διαγραφή
  2. Να και η "προβοκατόρικη τσόντα" των Τσιπροσυριζαίων η προδοτική Χρυσαυγούλα με τα περιθωριακά υποκείμενα που ανήκουν στη "πινακοθήκη των ηλιθίων" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΑΙΟ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΝΑΤΕ ΚΙ ΑΠ Τ ΑΥΤΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΥΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΝΥΦΗ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή




  4. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η "ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΤΣΟΝΤΑ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΔΥΟ ΑΡΑΔΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΒΛΑΜΕΝΕ.ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ, ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΗΣ,ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΕ,ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΡΕ ΖΩΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΤΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ;Eγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι Τσίπρας, ο Βαγγέλας ο αντιπρόεδρας και ο κυρ Αντωνάκης έχουν ναυλώσει το ίδιο ελικόπτερο για οικονομία. Προορισμός φορολογικοί παράδεισοι όπου έχουν τα κλεμμένα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε με τις "έγκυρες" πληροφορίες στο άσυλο ανιάτων πού βρίσκεσαι, μόνος σου πηγαίνεις ή σε σε πάει με ποδήλατο η Ζαρούλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΤΡΥΦΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!!Ο ΓΝΩΣΤΟΣ hair stylist. ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.......ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ????????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ερχεται η συγκυβερνηση νουδουλας-ξυριζα.μαζι και ο σαμαρουκος σου θα ειναι στο ελικοπτερο θανασακο μου...εσενα και τους ομοιους σου θα σας αφησουν εδω να σας φανε οι λυκοι..θυμησου το αυτο και αντε τσιν-τσιν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΠΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ.....ΕΧΕΤΕ...ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΥ..ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΕΓΩ!!!!!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Κ. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΕΜΑΘΑ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ 12 ΡΟΜΠΕΣ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΕΤΣΑΠ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΕΣ...ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΟΥΟΥΟΥΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΟΥΟΥΟΥ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑΚΙΑ???????ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΧΕΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή