Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ», ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...!!!

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ, ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ, ΤΟΝ «ΑΔΑΗ και ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ...ΚΟΣΜΑΚΗ»...!!!

Τον έχει «στραβώσει» το κόμπλεξ, η εμπάθεια και η μισαλοδοξία...
Τρέμει ότι μετα τις Ευρωεκλογές δεν θά είναι πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού  οι «συνιστώσες» τον περιμένουν πως και πως για να τον... εξαποστείλουν...!!!
Το «πολιτικό βλαχάκι» παθαίνει το ένα πατατράκ μετά το άλλο...
Αφού έπεσε έξω σε όλες τις προβλέψεις του, αφού γελοιοποιήθηκε με τις καταθέσεις πρότασης μομφής στην Κυβέρνηση, αφού βλέπει ότι χάνει το παιχνίδι με τις εκλογές, αφού βλέπει ότι «πνέει τα λοίσθια»,


έχοντας χάσει παντελώς επαφή  με το περιβάλον, δεν βλέπει ούτε τον καθρέφτη του σπιτιού του και μετα την έξοδο στις αγορές και την οριστική διευθέτηση τού χρέους με την επίσκεψη Μέρκελ, δηλώνει:
********
«Δεν αξίζει στο λαό μας ένας τέτοιος πρωθυπουργός, δεν του ταιριάζει τέτοια αντιμετώπιση».!
********
Ακούστε ποιός αποφάσισε και με τι «ανάστημα», τι...ταιριάζει στον Ελληνικό λαό...!!!
********
Ο Αρχηγός των άπλυτων και περιθωριακών των Εξαρχείων...
********
Ο Αρχηγός της χειρότερης «φάρας» αριστερών με μία Κ.Ο., πού προσβάλει εκτός από την κοινή λογική, ακόμη και την δημόσια αισθητική... 
********
Ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, πού την λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ, την προφέρει μόνο ως όρο...δίχως σύνορα...!!!
********
Ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, πού είναι προνομιακός συνομιλητής των αναρχικών--τρομοκρατών, και υπερασπιστής των στις δίκες...
********
Ναί, αυτό το ανθρώπινο «ζαγάρι»...
********
Ναι, αυτό ημιμαθές και κουτοπόνηρο «πολιτικό βλαχάκι» πού με τις  θανάσιμες αυταπάτες του, αναπαλαιώνει   ψευδαισθήσεις του χθές, με τραγελαφικό τρόπο, εκτοξεύοντας σάχλες και σαχλαμάρες γιά αδαείς και ανυποψίστους πολίτες.
********
Άν όντως θέλουμε μιά νέα Ελλάδα, θα προτάξουμε τι γράφει ο Καθηγητής Γιανναράς: 
********
«Να έχει πρώτη προτεραιότητα, η γλώσσα. 
Η εξωτερική εμφάνιση των μπροστάρηδων να απηχεί την αρχοντιά της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης, αυτήν που μεταγγίζεται με το γάλα της μάνας»...!!! 

      -----------------------

6 σχόλια:

  1. O Tσίπρας είναι πολύ σπουδαίο κάθαρμα, προδότης με τα ούλα του.
    Μαζί με τους Βενιζελοσαμαράδες μπορούν να συγκροτήσουν μία φοβερή τριανδρία με τελικό σκοπό την οριστική καταστροφή των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε, κακόμοιρε ο Σαμαρας με τον Βενιζέλο είναι μνημονιακοί, οΤσίπρας και η αλητεία της Χρυσής Αυγής είναι αντιμνημονιακοί, ακριβώς τα ίδια λένε και γιά αυτό ταιριάζουν σε όλα. Δεν διαφέρουν πουθενά για αυτό και τους λένε Τσιπροχρυσαυγίτες.! Αλητεία και λετσαρία πάνε χέρι-χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Τσιπροχρυσαυγίτες είναι "αρουραίοι" προσπαθούνε και τα δύο τρωκτικά να φάνε τις σάρκες της Ελλάδας και ονειρεύονται να γίνουμε Ουκρανία.
    Όλα τα περιθώρια και αποβράσματα της κοινωνίας μόνο σε συνθήκες ανωμαλίας, μίσους και διχασμού μπορούν να επιβιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ,ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.Η ΝΔ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΝΔ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη θρησκεία που διαφέρεται, εσείς οι Χρυσαυγίτες δεν είσαστε όπως και οι μοϊδεάτες σας οι Συριζαίοι Αντίχρηστοι και Παγανιστές;. Το παραμύθι με τα Εθνικά θέματα αλλού, χώρα χωρίς διεθνείς συμμαχίες είναι ανυπεράσπιστη και εσείς οι Χρυσαυγίτες όπως και οι Συριζαίοι βρίζετε τους συμμάχους μας, είσαστε όμοιοι σε όλα σαν να ανήκετε στην ίδια... φυλή ! Τη φυλή των Τσιπροχρυσαυγιτών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ,ΑΘΕΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΥΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΥΡΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ.ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ .ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΣ ΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή