Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο ΓΛΕΖΟΣ ΜΕ ΝΙΑΤΑ -ΔΥΝΑΜΗ και ΟΡΜΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΗ...ΨΥΧΗ...!!!

ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΟΥΣΕ και Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΛΑΚΗΣ ΣΑΝΤΑΣ, ΘΑ ΤΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ (Ο ΓΛΕΖΟΣ) και ΤΟ...ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ...!!!

 «Το σύμβολο ή κύμβαλο» της Αριστεράς,  ή το μέγα παραμύθι πού η  «ηγεμονία» των άπλυτων κουλτουριάρηδων έχει καθιερώσει, ότι δήθεν ο Μανώλης Γλέζος...κατέβασε και μάλιστα μεσάνυχτα τη Ναζιστική σημαία  από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης, θα την ξανακεβάσει αυτή τη φορά ως Ευρωβουλευτής των Τσιπροσυριζαίων σε ηλικία 92 ετών...!!!

Έτυχε ο υπογράφων το παρών να έχει προσωπική φιλία μα τον αείμνηστο «συναγωνιστή» του Γλέζου, τον Λάκη Σάντα.
********
Σεβόμενος την μνήμη του φίλου μου τού Λάκη, δεν μού επιτρέπεται να ειπώ ποιά ήταν η θέση του για το «κατέβασμα» της Ναζιστικής σημαίας, ποιά η γνώμη του γιά τον Γλέζο αλλά και ποιά η γνώμη του επίσης γιά την...Αριστερά...!!!
********
Άστετα...
********
Μπορώ όμως να ειπώ ότι απέφευγε να συναναστρέφεται Αριστερούς και μόνο τη παρέα Δεξιών επεδίωκε και με Δεξιούς συνομιλούσε και κυρίως με Δεξιούς ...«έβγαινε έξω»...!!!
********
Ολη του η συμπεριφορά, οι τρόποι του, ακόμη και το προσεγμένο ντυσιμό του, προσιδίαζαν σε αστό.
********
Πιστεύω ότι δεν είναι και κανένα μεγάλο μυστικό, άν αναφέρω ότι ήταν τσακωμένος με τον Γλέζο και είχαν να μιλήσουν πάνω απο...20 ΧΡΌΝΙΑ...!!!
********
Εσείς τι λέτε, γίνεται να κατέβασαν τη Ναζιστική σημαία «μαζί» και να μη μιλιούνται.;;;  
********
Αμ, το άλλο, ότι κατέβασαν τη σημαία νύχτα πού το πάτε.;;;
********
Υπάρχει στρατός στο κόσμο και ιδιαίτερα του Χίτλερ να έχει αναπεπταμένη σημαία  και να μη γίνεται υποστολη με την δύση τού ηλίου;
********
Η «πλάκα», έχει συνέχεια όταν ισχυρίστηκαν ότι πέταξαν τη σημαία σε ένα ξεροπήγαδο πού δεν βρέθηκε ποτέ, και κάτι κομμάτια πού πήραν από τη σημαία υποτίθεται γιά τεκμήριο-ενθύμιο, όταν ρωτήθηκαν πού είναι απάντησαν ταυτόχρονα ότι τα...έκαψαν οι γονείς τους...
********
Και το αποκορύφωμα του παραμυθιού, ότι επίσης ταυτόχρονα και περίεργα ό Γλέζος το ανακοίνωσε στον «Ριζοσπάστη», ο δε Λάκης Σάντας στην  «Ελευθερία»...
********
Τι στο διάβολο, γιατί δεν πήγε και ο Σάντας στον...«Ριζοσπάστη».;;;
********
Καί στο κάτω-κάτω της γραφής γιατί το ανακοίνωσαν μετά από 6μήνες από την αποχώρηση των Γερμανών, δηλ. στις 5-03-τού 1945...;
********
Κι όμως ο Γλέζος, με το παραμύθι πού έστησε η «ηγεμονία» των άπλυτων κουλτουριάρηδων  καθιερώθηκε όχι μόνο ως «σύμβολο» της αριστεράς αλλά και ως «σύμβολο» της ...Εθνικής Αντίστασης...!!!
********
Ναι και όποιος τον αμφισβητήσει σήμερα, «απολαμβάνει» της καθολικής περιφρόνησης του δημοσιογραφικού κόσμου, όπως και της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελλήνικού λαού.
********
Ο Ευρωβουλευτής των Τσιπροσυριζαίων, πού ήσαν υπέρμαχοι του σχεδίου Ανάν, φιλοαλβανοί, Φιλοσκοπιανοί, Τουρκολάγνοι, πού μοναδική τους πολιτική είναι το αντιμνημόνιο, γιά να μείνει η Ελλάδα χωρίς συμμάχους, φτωχή,  μόνη και απροστάτευτη, απομονωμένη από διεθνείς συμμαχίες, εύκολη λεία των εχθρών που παραμονεύουν πως και πως να την.. Κοσσοβοποιήσουν...
********
Είναι μαγκιές άπλυτων ιδεολόγων ή συνειδητών προδοτών.;;;
********
Γιατί και το 1897 όταν ο Τρικούπης είπε το «δυστυχώς επτωχεύσαμεν», δηλ δεν πληρώνουμε τους δανειστές την άλλη μέρα οι Τούρκοι έσφαζαν Χριστιανούς στην τότε ανεξάρτητη Κρήτη, και την επόμενη μέρα μπούκαραν στην Θεσσαλία (πόλεμος 30 ημερών) και άν δεν καθόμαστε φρόνιμα να συνενοηθούμε με Γερμανία--Γαλλία--Αγγλία, η επανάσταση του 1921 θα είχει γιά εμάς οριστικά... χαθεί.
********
Μαγκιές  ξυπόλητων στούς ισχυρούς, δυστυχώς, ισοδυναμούν διαχρονικά με εσχάτη προδοσία και τα οποιαδήποτε κόμπλεξ μειονεκτικων ατόμων πού παριστάνουν τους σωτήρες και μακιγιάρονται γιά ήρωες ας ξεσπάνε κάθε απόκρηες στα σπίτια τους και τις οικγενειές του και οχι στην Πατρίδα...!!!
       -------------------------

5 σχόλια:

  1. Οι δημοκράτες του αντισυνταγματικού τόξου σκίζουν από ιστορική ευρυμάθεια.
    Ο Χαρίλαος Τρικούπης το «δυστυχώς επτωχεύσαμεν» το είπε το 1893, έτος πτώχεύσεως.
    Οι οθωμανοί που έσφαζαν στην Κρήτη ήσαν αλβανικής, αραβικής και μαζί και οι Εβραίοι των Χανίων και οι τουρκοκρητικοί σαν τους Μητσοτάκηδες.
    Το 1897 με την είσοδο των οθωμανικών στρατευμάτων στην Λάρισσα και Τρίκκαλα άρχισε η λεηλασία των Ελλήνων από Εβραίους και τους Αλβανούς στρατιώτες των Τούρκων.
    Αλβανοί και Εβραίοι σύμμαχοι των βενιζελοσαμαράδων
    στην πορεία για την ολοσχερή καταστροφή της Πάτριδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει τραβήξει πολύ αυτο το αντιστασιακος ήρωας για τον γεράκο?
    Η καπηλία μιας νεανικής κίνησης του,τον ακολουθει μια ζωή και πανω σε αυτήν έκτισε την πολιτική του καριέρα.
    Και τον περιφέρουν σαν κλόουν για να δείξει η αριστερά της ανδραγαθίες της.
    Ξυπνήστε ζοντόβολα έλληνες.
    Φέρτε νέες ιδέες.
    Ο γεράκος αυτος μας εκμεταλευτηκε,μια ζωή.
    Θέλει να εκλεγει λεει για να τους πει για τις γερμανικές αποζημιώσεις!!!!!!!!!!!
    Το δε γήρας ουκ έρχεται μόνον.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
    κοινώς μου την δίνει βλεποντας τον αυτον και οσους τον περιφερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Γλέζος κατεδικάσθη δις εις θάνατον για φόνους πατριωτών και τη συμμετοχή του στο προδοτικό ΚΚΕ.
    Δυστυχώς δεν εξετελέσθη και τον 1961 απελευθερώθη από τον ανεκδιήγητο Καραμανλή για να εισέλθει στην Βουλή.
    Σαν καλός πράκτωρ της Μόσχας το 1963 « τιμήθηκε» με το βραβείο Λένιν. Κατά διάρκεια της παραλαβής επανέφερε την επιδίωξη του ΚΚΕ για « ανεξάρτητη Μακεδονία--Θράκη». Μεγάλος θόρυβος ξέσπασε τότε και όλοι οι Έλληνες πατριώτες κατεδίκασαν τον προδότη Γλέζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαλτο το καλά στο μυαλο σας.
    Αυτοι προσπαθουν με τους τιτλους που δινουν στον καθένα όπως και στο ραμολιμεντο,να εξιλεωθουν
    Είναι μια σιχαμάρα να βλεπεις το απλυτο τον γερο να περιφέρεται και να μας λεει οτι θα μας φερει τα λεφτά των γερμανικων αποζημιώσεων.
    Ντροπή και σε αυτους που τον εκμεταλευονται!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ένας "ψεύτικος" ήρωας , δημιούργημα του Ριζοσπάστη. Καμμία σημαία Χιτλερική δεν κατέβασε από την Ακρόπολη.
    1.- Η μεγάλων διαστάσεων πολεμική Χιτλερική Σημαία ουδέποτε ευρίσκετο με τη δύση του ηλίου ανηρτημένη στο σιδερένιο ιστό.
    2.- Στα Γερμανικά Αρχεία δεν αναφέρεται αυτό το "σοβαρό επεισόδιο" και καμία δημοσιογραφική πηγή πλήν του Ριζοσπάστη μετά την αποχώρηση των κατακτητών δεν το ανέφερε.
    3.- Η σημαία είχε ικανή φρουρά από Γερμανούς Ες-Ες και κανείς από αυτούς δεν παραπέμφθηκε στο Γερμανικό Στρατοδικείο Αθηνών για τιμωρία.
    4.- Ουδέποτε μας υπέδειξαν οι Ψευτικοι ήρωες , Γκλέζος και Σάντας το ακριβές σημείο που ανήλθαν στο Βράχο της Ακρόπολις .
    5.- Είναι βέβαια αστεία η εκδοχή τους ότι έκαυσαν την Χιτλερική Σημαία και αποφεύγουν να αναφέρουν τον τρόπο με το κατάφεραν να την κατεβάσουν από Βράχο αφού ζύγισε δεκάδες κιλά.
    6.- Από το Γερμανικό Φρουραρχείο δεν έγιναν , όπως είναι αναμενόμενο , εκτεταμένες έρευνες για τους δράστες αυτής της "γενναίας πράξης" και δεν διατάχθηκαν αντίποινα σε βάρος του αθηναϊκού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή